Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
Desert Soul

Libija 2006

Recommended Posts

Hanzi

srečno tudi z moje strani :OK: pa kako slikco prinesite nazaj za nas ki trenutno še vedno samo sanjamo o puščavskem pesku :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zdrawc

Pa Gadafija pozdrawte.... :kva2:

Rečte mu, da mene poznate, vam bo častil pire.... :grim

Srečno :OK:

Share this post


Link to post
Share on other sites
moto rider

Climber!

Ščepec peska mi prinesi prosim, da ga vsaj povoham!

Pa Gadafi naj se Vam v čast, vsaj eni priležnici odreče!!!

Hoj!

In "SRČNO POT"!!! :yea1: :yea1: :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Motorist_

Seveda sem vam "fauš" (nevoščljiv), saj sem vendar Slovenec !

Tilen in ostali UŽIVAJTE ! ! !

p.s.

Pa oglašajte se nam, kolikor bo le mogoče.

lp

Share this post


Link to post
Share on other sites
regi

Zadnji slovenski jutranji pozdrav. Bencinski servis Fernetiči 18 jan; ob 5:00 od tu naprej pa tujina. Še enkrat lepo se imejte in uživajteeee! Tilen pa sporoči, če ti bo "moja" tehnika nagajala ali prav služila.

LP Regi.

post-3-1137660736_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rock-46

Aj aj , ocitno premal berem motosvet, sploh nisem vedu da se to pripravlja....drugic bi ornk razmislu da bi sel zravn, sej enga LC4 vidim na prikolci. hehe ...nc sam da celi ostanete, ker to da boste uzivali ne dvomim....pa cim vec slik...

Lp,Rock-46

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kölm

Ma odkrito sem vam fouš.

Fajn se mejte. Pa ne pozabt na kako poročilce pa slike seveda.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rocky

Climber saj veš, vsakodnevne dogodke pridno beleži, da boš lahko potem na teh straneh objavil težko pričakovano reportažo. Takšno, ki jo znaš napisat samo ti. Pa pazite na Gadafijeve kamele. Mater sem vam fauš. Pa lahek pesek vam želim.

Pozdrav izpod vinogradov!

ROCKY B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Desert Soul

Ghadames, Libija. :OK: :OK: :OK:

Ogromno zanimivega, a boste izvedeli naknadno. Naj v tem trenutku povem le, da smo v Ghadamesu, da nas je vse do danes pralo, da smo prvi dan Afrike iz Hammameta, kjer smo raztovorili prikolico, naredili 530 km po cesti po dezju, drugi dan 385 km pod enakimi pogoji, danes pa le nekaj cez 200 km, ce se ne motim. Ob 12:51 je prvic posijalo na nas sonce, tako da smo po motorjih skakali in rajali. Med drugim to pocenjamo tudi sicer, da se malo ogrejemo, sinoci smo namrec 120 km prevozili v temi, cez cesto je nosilo pesek, zunaj pa je bilo 6 st C. Precej zamude smo pridelali na meji ter z menjavo gum v Zuari na libijski obali.

Jutri se zapodimo proti jugu v Al-Uweinat, 720 km brez ceste in bencinske crpalke. Pesek je zaradi padavin, ki so se koncale ponoci, dober.

Domacim sporocamo, da se imamo dobro, da je sicer nebesko mraz, ter da se ne javljamo, ker smo cisto ob meji z Alzirijo, pa se satelitski telefoni preko lastnega gps-a ne morejo odlociti v kateri drzavi smo, katero tarifo naj torej upostevajo, zaradi cesar se nas vecina ne more priklopiti na omrezje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bladzo

Ravno s Perotom zakljucila skrbno pakiranje, saj jutri pricnemo prvo resnejso etapo , ki jo je napovedal ze Tilen. Vse je potrebno dobro pritrdit, da ne bo vse letelo po svoje, ko bomo tisali cez 50 m sipine. Natocila sva 280 L goriva (cca 5000 sit). :OK: :OK: Se se kaj javimo!

lp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Python

privoščite še nam, ki nas greje samo misel na puščavske dogodivščine :P

kaj teh svojih užitkov, v obliki slikc začinjenih z doživetimi pripovedmi :blush:

O:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gregs

Barabce, pa dobro si vse zapomnite ter popišite in porišite, da bomo imeli druga ekipa aprila lažje delo po Libiji... :naughty:

Vsekakor pa uživajte! :yea2: (kot da ne boste) :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sanda7

. Natocila sva 280 L goriva (cca 5000 sit). :OK: :OK: Se se kaj javimo!

lp

:eek: :eek: :eek: :eek: kar pomeni da je en liter cca 17,5sit :OK:

a pošljem dol konvoj praznih cistern :hmm:

čakamo fotke in javljanje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Akito
  • smasher
   No mene je začel slrbeti 5G ko sem videl posnetek tega gospoda, ker če se spomnimo ene stare anekdote... pri najšvohnejšem argumentu ko nimaš "nič" udari po mizi... torej zatrjuje da moramo iti v 5G in nisem slišal nobenega pametnega razloga zakaj... Kao dobri argumenti, "kirurk" upravljanje stroja, za to ni potrebna "javna" hitra povezava, ker ne bo operiral na avtobusu, ali v restavraciji, ampak za točno določeno napravo.... Mislim da je tle glavna stvar premaknit ljudi v oblak, kot pove vse "in the cloud", torej bi operateriji ne le vedeli vsak klik ki ga uporabnik naredi ampak tudi imeli vse, možnost upravljanja vozila in potem bojo seveda še "pametne hiše", torej smo samo samo še korak stran ko bo lahko nekdo lahko spremenil vse v našem življenju z nekaj kliki. Torej tisti sto sobivanje in povezava satelitov, in obilo malih celic.... malce smrdi po tem da si realni big brader želi še več podatkov in več nadzora nad vsakim človekom. Po 35minuti začnejo vprašanja in grejo res njegovi argumenti v K.... najbolj grozen stavek v 45:30min "ne bomo ustvarili pravil" Tako da če najboljši lobist za industrijo ni najbolj prepričljiv..... kakšno sranje je pol šele realni namen za 5G. Sedaj pa še fizične skrbi  Eu je že predlagala da se iz učilnic in vrtec odstranijo Wi-Fi ruterji, ker wi-fi naj nebi škodoval odraslim možganom, lahko pa bi vplival na možgane v razvoju (torej če politični posranci rečejo "da bi lahko" je že nekdo dokazal da očitno vplivajo samo so lobisti seveda pomagali to lepše zavit) https://www.dw.com/en/council-of-europe-calls-for-limit-of-mobile-phone-wifi-use-in-schools/a-15083530 ... Mislim da bi lahko operaterji izpolnili 4G pred prehodom na 5G - Have peak data rates of up to approximately 100 Mbit/s for high mobility such as mobile access and up to approximately 1 Gbit/s for low mobility such as nomadic/local wireless access. Torej če dosežemo poln 4G ima vsak povsod 12MB/s prenosa, za "stacionarne" 4G modeme 125MB/s (raje pišem v megabajtih si lažje predstavljamo CDje in DCDje in spominske kartice za kapaciteto kot pa v bitih)   V 44minuti še lobist predstavi neverjento možnost 5G tehnologije usmerjenih žarkov.... to delajo že operaterji in ne rabijo 5G do dela že z 4G oz karkoli sedaj T2 uporablja za usmerjene antene kjer je potrebna vidna linija... Tako da to vsiljevanje 5G se mi zdi smrljivo ko dejansko nismo dosegli povsod še 4G...
  • Primctom
   Glede košare sklopke pa tudi mene zanima, če ima kdo kakšne podatke in izkušnje, kako je s košaro pri novem modelu V stroma 1000 od l. 2014 dalje. Tisti ki ste z njim prevozili že več km. Da bom vedel kaj me čaka. 
  • Jansifrar
   Zanima me kako odstranii blokado iz skuterja znamke logina grido
  • Andrej P
   Hvala za informacijo. Kakšna pa je tale zgodba s sklopko? Je pri novejših modelih problem odpravljen ali ne?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!