Ganges Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Sem opazil (hvala vseeno), ampak sem mislil, da to ne šteje za začetek nadaljevanj. Glede na to, da je bilo rečeno, da bo 18 nadaljevanj s tem (prologom) pa jih je sedaj napisanih 19. Iz tega sem sklepal da ta del ne šteje zraven. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Dodali smo tudi datume, kdaj bo kaj objavljeno... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2504 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Dodali smo tudi datume, kdaj bo kaj objavljeno... :eek: - Preko Tunizije v Libijo, 4.4.2006 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Super branje!! :OK: Slikce :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Super branje!! :OK: Slikce :worship: ja, res ... še nč mi ni douhcajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bibi266 Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: O TEM KAR SEM PREBRAL DO SEDAJ TAM BOLJ ZMRZUJETE KOD PA DA BI TRPELI VROČINO ZIHER PA PRIDEJO TUDI LEPŠI(VROČI)ČASI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 A dnevnik zaostaja zaradi dogodkov v Celju? Že 2 nadaljevanji manjkata :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 A dnevnik zaostaja zaradi dogodkov v Celju? Že 2 nadaljevanji manjkata :hmm: Ne da zaostaja, celo prehiteval je, saj sta bili v zadnjem združeni dve nadaljevanki. Sicer pa lepo piše kdaj bo kaj. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Lepo in zanimivo pisano, človek se počuti k da je zraven... :OK: Tako komaj čakamo naslednji del, kot ko smo gledal nadaljevanko Lost :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Lepo in zanimivo pisano, človek se počuti k da je zraven... :OK: Jaz že ne :nono: , mi nič pesek ne škriplje med zobmi, pa po šwicu tudi ne smrdim, pa.................. kot ko smo gledal nadaljevanko Lost :P Ne moreš za vse govorit :nono: Saj veš, 100 ljudi, 100 čudi..... Branje pa vsekakor zanimivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Jp .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 Ne da zaostaja, celo prehiteval je, saj sta bili v zadnjem združeni dve nadaljevanki. Sicer pa lepo piše kdaj bo kaj. .) Sem kaj kmalu po tem kar sem napisal videl, da v bistvu so nadaljevanja. Ni pa bilo povezave na njih v prologu, zato sem najprej zadevo spregledal. Povezave so bile na desni strani. .) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 no, a bo še dons, al ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Tudi sam razmišljam o tem. Edino opravičilo je, če so popadali zaradi pijače! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Hej, that's Arabia :D Ups, šele zdej videl, da smo pozabili prestavit v kategorijo za izpis :blush: Well, that's Arabia, too... Tkole bom rekel: objavljeno je bilo ob 23:59, samo vidno ni bilo vsem :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Kaj pa video? Se ga bo dalo kje DL-jat? Drugače pa.. :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 V enem izmed prvih delov dnevnika ste omenili znesek 3700€. :? Mi lahko poveste kaj vključuje ta znesek (za 5 oseb in za 3,4? tedne). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 V enem izmed prvih delov dnevnika ste omenili znesek 3700€. :? Mi lahko poveste kaj vključuje ta znesek (za 5 oseb in za 3,4? tedne). Hmm... vize, papirje, registracije vseh vozil, libijska prometna, najem avtomobila z vodičem in spremstvo turističnega policaja za 23 dni... Spanje v mestih (kemp, hotel) in hrana extra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 sem v 11. delu opazil Tomosa kako meditira v čeladi.... :closedeyes: katera čelada je to :? in kako se obnese :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 V petek, 31.3. zjutraj, začnemo z objavljanjem Libijskega dnevnika... 15 nadaljevank, napetih kot na Jerry Springerju, poučnih kot na Discoveryju, avanturističnih kot v Indiana Jonesu, zabavnih kot v Stan&Olio burleskah :OK: updejtaj linke na http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2504 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 V petek, 31.3. zjutraj, začnemo z objavljanjem Libijskega dnevnika... 15 nadaljevank, napetih kot na Jerry Springerju, poučnih kot na Discoveryju, avanturističnih kot v Indiana Jonesu, zabavnih kot v Stan&Olio burleskah :OK: Stay tuned :grim :OK: Mater, pa saj to je kot na Marsu in moraš imet jajca za takšno pot. Vso srečo fantom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 updejtaj linke na http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2504 ... spet ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 wow, dons bo zadnji - me ful zanima zaključek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 Domov so prišli. Vsi. A to ni dovolj dramatičen zaključek? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se