Stric Burek Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 No odpiram novo temo, sm napišemo vse ture kamor se kdorkoli zmisli it! Povejte čimveč informacij! Tema naj ostane čista, brez nabijanja!!!
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Tema je namenjena temu, da vabite oz. napoveste vožnjo največ za teden dni naprej in ne cele mesece ;) Popravljeno Junij 9, 2006. Popravil Thundercat
Kleemen Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ta tema pa je nekam prazna :BUA: No da jo mal napolnimo..kam bi lohk šli v nedeljo? :hmm:
rlosting Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 fantje zanima me kje se kej vozte po slovenij kje so dobre ture? poleg tega pa me zanima tut če pridete se kej furat na podmejo oziroma marijo reko. hvala za odgovore. lp rlosting
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 fantje zanima me kje se kej vozte po slovenij kje so dobre ture? poleg tega pa me zanima tut če pridete se kej furat na podmejo oziroma marijo reko. hvala za odgovore. lp rlosting jaz sem dans bil gor....pa mi je rave se pokvaro,tak da sem so kmal nazaj.....drugac se pa lahk kdaj gor dobima....---> kaj vozis?
Kleemen Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 fantje zanima me kje se kej vozte po slovenij kje so dobre ture? poleg tega pa me zanima tut če pridete se kej furat na podmejo oziroma marijo reko. hvala za odgovore. lp rlosting :hmm: :hmm: kje pa je to??prvič slišim?na kermu koncu slovenije :D jst sm danes nrdu okol 150km.. Štartal sm v Ajdovščini,pol Col-Črni vrh-Godovič-Kalce-Planina-Postojna-Razdrto-Senožeče-Sežana in pol dol skozi Vipavo in nazaj Ajdovščina :OK: Za 1.maj pa študiram it proti morju..če en bo dežja :cry:
rlosting Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 (popravljeno) justaboy- lohka se kdaj gor dubima. iz kje si? furam yamaho tzr BATko- tu je u zasavji oziroma lohka greš gori z prebolda(savinjska dolina) al pa iz trbovelj. je nek u sred slovenije :D Popravljeno April 29, 2007. Popravil rlosting
Kleemen Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 aha,aha :D pridem kaj mimo mogoče :P
GrCaR Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 aha,aha :D pridem kaj mimo mogoče :P a ne bo predelč zate? :hmm:
Kleemen Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 predaleč :grrr če je nekje v osrednji sloveniji :closedeyes: in zakaj da bi blo predaleč? mogoče bom pršu kaj..ko bom točno vedu kje je..in da ne bo kam drugam..druge ture :P
BlackDoc Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 če si v drugi temi reku da ti je lj predaleč :hmm: :slap:
Stig Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Jutr grem en krog, čez Logarsko Dolino, in čez Jezersko nazaj... gre kdo zravn? :)
Roky Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 predaleč :grrr če je nekje v osrednji sloveniji :closedeyes: in zakaj da bi blo predaleč? mogoče bom pršu kaj..ko bom točno vedu kje je..in da ne bo kam drugam..druge ture :P Ti si ga pa pajac,ni kej :lol1:
Kleemen Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 če si v drugi temi reku da ti je lj predaleč :hmm: :slap: :slap: :slap: :lol1: :lol1: v drugi temi sm reku da je lj predaleč če greš ponoči, z motorjem..in da maš polno rit alkota :glare: drugače pa če greš podnevi do ljubljane kaj bo to..dobro urco po stari cesti :OK:
reesko Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 :slap: :slap: :lol1: :lol1: v drugi temi sm reku da je lj predaleč če greš ponoči, z motorjem..in da maš polno rit alkota :glare: drugače pa če greš podnevi do ljubljane kaj bo to..dobro urco po stari cesti :OK: dej na nabiji preveč...enkrat tko enkrat pa drugač pravš...pejd na pivo pa premisl kaj boš nabiju..in skoz isto nabiji .) če ti seveda mamica to pusti :slap:
Čamac Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Saj od nas se nihče pijan ne vozi ponoči... Se gre na piknik, začaga, drugi dan pa lepo po svetlem domov .) Verjemi, da je tako mnogo bolje.
Irencko Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 hey hey, umirte se... kam se torej gre kej? :OK:
Ven0m Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 dej na nabiji preveč...enkrat tko enkrat pa drugač pravš...pejd na pivo pa premisl kaj boš nabiju..in skoz isto nabiji .) če ti seveda mamica to pusti :slap: Greš na pir??? No evo pa smo že začel nabijat...prva stran! :topic: Drgač pa če se bo kdo pelu čez cerknico pa kle okol nj sporoči da grem na dvorišče gledat pa mahat!! :OK:
Kleemen Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Mal če se ustavte jebat :angry: tuki se piše o turah..ne pa o tem kaj je daleč in o drugih rečeh ki ne spadajo v to temo :topic: :rtfm:
Kleemen Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Jst pa NAMERAVAM jutri narest tole turco: Ajdovščina-razdrto-senožeče-divača-kozina(v kozini levo)-Hrpelje-materija-obrov(tam levo)-javorje-čelje-ribnica-pivka-prestranek-postojna-planina-kalce-godovič-črni vrh-col-Ajdovščina :OK: :OK: Kako se vam zdi ta turca za popoldan...štartat mislim okol 12.00 oz. 13.00 in me zanima kolko časa se bi približno vozu (končna 110km/h) in kok km bi bila ta turca??bi pršu domov pred 17.00 al kasnej :D Mal me zanima kr zdej še zbiram kam bi šel jutri kr pravijo da bo lep sončen dan..pa še 1.maj je :lol:
Irencko Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 pomoje bi bla zakon turca, brez večjih postankov pa itk d bi pršu pred 17.00 dam! :OK: lh se ustavš u hotejah kej :P
Kleemen Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 pomoje bi bla zakon turca, brez večjih postankov pa itk d bi pršu pred 17.00 dam! :OK: lh se ustavš u hotejah kej :P Kje pa je to :hmm: na planinskih bo postanek..pa parkrat gor pa dol :OK: :OK:
moto_mat Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Ena turca tko u planu Jst pa , Airoh nameravava kemping na KRK za 1 dan , 30.6 se štarta , cilj pa je samotna peščena plaža na KRK kjer ga bomo pili , sončli ter kopali , zravne vzemite splano vrečo . Če nas bo dosi se bomo zmenli za Šotore. Če koga zanima naj reče.... :naughty: :naughty:
Gizmo_ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 sory za comment sam js bi napisu da tisti k boste šli kej u marijo reko pazte k je cesta posuta z nekakšnim prahom (zadnji ovinki) ...podobno unmu k posipajo pri prometnih nesrečah ko se bencin pa to razlije.... tko da če delate furce tm čez mal pazte..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: sory ce je off topic sam to je nasvet za ture :evilgrin: :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Lep pozdrav.Evo,Če je kdo zainteresiran.Druga polovica avgusta tam nekje od 19.naprej gremo lahk prvo v Bosno(Jajce)tam mam vikend lahko prespimo zastonj,to bi bil prvi dan.Pol drugi dan lahko naprej čez Bihač proti Poreču(ne po avtocesti)tam se lahko ustavmo tut za ene tri dni pa smo mal na morju,tam mam srodnike pa tko če bomo ene trije/štirje lahko zastonj spimo na postlah,če nas bo pa kaj več pa kako spalko vzamemo pa na tleh.To je tko okvirno.Jst bom verjetno šel če ne bo druga tudi sam.Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se