Skoči na vsebino

Ture 125-kubičniki

Stric Burek

Priporočene objave

Oni Grossglockner al kaj je.. druga polovica avgusta anyone? :whistle: Za 2 dni najmanj..

bomo se zmenil sam gume zamenam.. :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A lohk sam prašam kakšna je cesta za na vršič čez Kranjsko goro?? Pa potem po isti poti nazaj, je že kdo šel, se lepo pelje? al je ful luknasta + budala folk k vozi sred ceste...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A lohk sam prašam kakšna je cesta za na vršič čez Kranjsko goro?? Pa potem po isti poti nazaj, je že kdo šel, se lepo pelje? al je ful luknasta + budala folk k vozi sred ceste...

samo za na izlet, ni d bi se tm izživlou nad motorjem :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok :) Sej se itak se ne mislim, sele u sredo sem izpit naredil, tako malo da se furam ne pa stalno iste fure :) Jezersko - bled - zbilje - šk. loka - ljubljana... :D Da se gre še malo dlje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj po isti poti nazaj? Pojdi naprej do Bovca in nadaljuj preko Tolmina do Mosta na Soči. Naprej do Idrije, tam pa lahko greš naprej proti Logatcu ali pa zaviješ levo za Žiri in greš čez Žiri ter čez Škofjo Loko nazaj do Kranja. Lepa trasa...

@NejcZ: Bolj ti septembra priporočam vikendvarjanto Dolomitov, kjer imaš dosti več za prevoziti in za videti kot pa na Grossglocknerju.

Če pa že nujno Grossglockner, je pa to v enem dnevu izpeljati mala malica...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na tvojem motorju mogoče ja hehe. Ja lahko tudi v semptembru kaj, pa greš ti ali kak ki že pozna pot zraven :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj po isti poti nazaj? Pojdi naprej do Bovca in nadaljuj preko Tolmina do Mosta na Soči. Naprej do Idrije, tam pa lahko greš naprej proti Logatcu ali pa zaviješ levo za Žiri in greš čez Žiri ter čez Škofjo Loko nazaj do Kranja. Lepa trasa...

Hvala za nasvet:) Sicer pa, dans sm šel čez jezersko ubistvu do meje, še ene 10km čez, škoda ker sem imel sopotnico ker bi vrjetno probal kolenček drgnit :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na tvojem motorju mogoče ja hehe. Ja lahko tudi v semptembru kaj, pa greš ti ali kak ki že pozna pot zraven :)

V septembru bi jaz bil za vikenddolomite. Trenutno sem pa finančno prešibek za Grossglockner.

Pa za kakšen Balkan trip bi tudi bil...

P.S.: Za en dan Grossglocknerja pripravi cc. 100EUR.

@juree: Lahko bi skočil čez Pavličevo sedlo in Logarsko dolino do Gornjega grada in čez Črnivec do Kamnika ter domov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako se nama je nazaj mudilo - sploh nočeš vedeti zakaj :D :D. Vrjetno sem sam tok prismuknjen da bi šel res naprej, čene drugega pa čez karavanke nazaj :D:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem zainteresiran za kako turo po gorenjski oz. malo višje preko meje v avgustu/septembru, tako da se lahko kaj zmenimo...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo fantje!!

Sm bl nou na tem forumu :D , sam sm pa zlo zainterisiran za kšne ture tko da je če je kdo zdj v kratkem kj za bi se lohk kej zmenil an .) .

Aja če bi se šu jutr kšn iz okolice Lj. furat nj pove :) .

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo fantje!!

Sm bl nou na tem forumu :D , sam sm pa zlo zainterisiran za kšne ture tko da je če je kdo zdj v kratkem kj za bi se lohk kej zmenil an .) .

Aja če bi se šu jutr kšn iz okolice Lj. furat nj pove :) .

LP

Si mogoče danes za kako turo? ..ali pa kdo drug kje iz ok. lj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Igorr kaj pa predlagaš? Drugač sm jst tud bl kot ne iz dolenskega konca... Simon... lahko se kej zmenmo...

PS: mogoče kako bližnjo (krajšo) varjanto od Dolomitov...:)

Popravljeno . Popravil zagaryamaha
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bi sou jutr ker na ksn turco???? :ninja: :) iz ok.cela :P ce bo lepo vreme..(upam) O:-)

Ko lih vidim, da si iz Celja, me zanima, če bi biu kdaj za kakšno turco, pa bi mi poleg še pokazal kje je ta Marija Reka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko lih vidim, da si iz Celja, me zanima, če bi biu kdaj za kakšno turco, pa bi mi poleg še pokazal kje je ta Marija Reka...

itQ boma se zmenla :OK: s kod pa si ti drgac???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jutri se menda naredi ena manjša turca.. tisti 2 črti ignorirajte, ker točna cesta še ni zbrana :krneki:

post-9211-1219747555_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!