TADEJ46 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Oni Grossglockner al kaj je.. druga polovica avgusta anyone? :whistle: Za 2 dni najmanj.. bomo se zmenil sam gume zamenam.. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 A lohk sam prašam kakšna je cesta za na vršič čez Kranjsko goro?? Pa potem po isti poti nazaj, je že kdo šel, se lepo pelje? al je ful luknasta + budala folk k vozi sred ceste... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 A lohk sam prašam kakšna je cesta za na vršič čez Kranjsko goro?? Pa potem po isti poti nazaj, je že kdo šel, se lepo pelje? al je ful luknasta + budala folk k vozi sred ceste... samo za na izlet, ni d bi se tm izživlou nad motorjem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Ok :) Sej se itak se ne mislim, sele u sredo sem izpit naredil, tako malo da se furam ne pa stalno iste fure :) Jezersko - bled - zbilje - šk. loka - ljubljana... :D Da se gre še malo dlje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Zakaj po isti poti nazaj? Pojdi naprej do Bovca in nadaljuj preko Tolmina do Mosta na Soči. Naprej do Idrije, tam pa lahko greš naprej proti Logatcu ali pa zaviješ levo za Žiri in greš čez Žiri ter čez Škofjo Loko nazaj do Kranja. Lepa trasa... @NejcZ: Bolj ti septembra priporočam vikendvarjanto Dolomitov, kjer imaš dosti več za prevoziti in za videti kot pa na Grossglocknerju. Če pa že nujno Grossglockner, je pa to v enem dnevu izpeljati mala malica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Na tvojem motorju mogoče ja hehe. Ja lahko tudi v semptembru kaj, pa greš ti ali kak ki že pozna pot zraven :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Zakaj po isti poti nazaj? Pojdi naprej do Bovca in nadaljuj preko Tolmina do Mosta na Soči. Naprej do Idrije, tam pa lahko greš naprej proti Logatcu ali pa zaviješ levo za Žiri in greš čez Žiri ter čez Škofjo Loko nazaj do Kranja. Lepa trasa... Hvala za nasvet:) Sicer pa, dans sm šel čez jezersko ubistvu do meje, še ene 10km čez, škoda ker sem imel sopotnico ker bi vrjetno probal kolenček drgnit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Na tvojem motorju mogoče ja hehe. Ja lahko tudi v semptembru kaj, pa greš ti ali kak ki že pozna pot zraven :) V septembru bi jaz bil za vikenddolomite. Trenutno sem pa finančno prešibek za Grossglockner. Pa za kakšen Balkan trip bi tudi bil... P.S.: Za en dan Grossglocknerja pripravi cc. 100EUR. @juree: Lahko bi skočil čez Pavličevo sedlo in Logarsko dolino do Gornjega grada in čez Črnivec do Kamnika ter domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Nekako se nama je nazaj mudilo - sploh nočeš vedeti zakaj :D :D. Vrjetno sem sam tok prismuknjen da bi šel res naprej, čene drugega pa čez karavanke nazaj :D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Tudi jaz sem zainteresiran za kako turo po gorenjski oz. malo višje preko meje v avgustu/septembru, tako da se lahko kaj zmenimo... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomso Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Živjo fantje!! Sm bl nou na tem forumu :D , sam sm pa zlo zainterisiran za kšne ture tko da je če je kdo zdj v kratkem kj za bi se lohk kej zmenil an .) . Aja če bi se šu jutr kšn iz okolice Lj. furat nj pove :) . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 bi sou jutr ker na ksn turco???? :ninja: :) iz ok.cela :P ce bo lepo vreme..(upam) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Živjo fantje!! Sm bl nou na tem forumu :D , sam sm pa zlo zainterisiran za kšne ture tko da je če je kdo zdj v kratkem kj za bi se lohk kej zmenil an .) . Aja če bi se šu jutr kšn iz okolice Lj. furat nj pove :) . LP Si mogoče danes za kako turo? ..ali pa kdo drug kje iz ok. lj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon7 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 živjo, mene zanima ce bi sel kdo na kako turo, kasna skupinca... sem iz dolenske LP :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Bi... Samo ne po Sloveniji, ker jo imam čez vrh glave. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 (popravljeno) Igorr kaj pa predlagaš? Drugač sm jst tud bl kot ne iz dolenskega konca... Simon... lahko se kej zmenmo... PS: mogoče kako bližnjo (krajšo) varjanto od Dolomitov...:) Popravljeno Avgust 12, 2008. Popravil zagaryamaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomso Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Živjo fantje! A je kdo za kšno turco ta vikend? :rolleyes: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 bi sou jutr ker na ksn turco???? :ninja: :) iz ok.cela :P ce bo lepo vreme..(upam) O:-) Ko lih vidim, da si iz Celja, me zanima, če bi biu kdaj za kakšno turco, pa bi mi poleg še pokazal kje je ta Marija Reka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Ko lih vidim, da si iz Celja, me zanima, če bi biu kdaj za kakšno turco, pa bi mi poleg še pokazal kje je ta Marija Reka... itQ boma se zmenla :OK: s kod pa si ti drgac??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Velenje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Jutri se menda naredi ena manjša turca.. tisti 2 črti ignorirajte, ker točna cesta še ni zbrana :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Kdaj pa bi bil štart? ..Samo najverjetneje ne bom mogel, ker popoldne nek delam... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 prbližn ob 9.30 iz mozirja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 prbližn ob 9.30 iz mozirja.. In smer vožnje.....mogoče se pa srečamo kje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Navzdol grema, preko Gornjega Grada, Črnivca.. potem pa nazaj tam malo čez Avstrijo in Logarsko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se