Skoči na vsebino

Ture 125-kubičniki

Stric Burek

Priporočene objave

Vem, da še nimam 125cc...sam vem pa svetouno progo ki sem jo z mojo APN že veliokrat prevozil. Se da z 50ccm čist lepo pelat ker so fajni ovinki.

ŠOŠTANJ-SLEME pa se pol spustiš proti ČRNI....Zelo fajni ovinki za polagat. Čeprav zdajle je še kar veliko peska na cesti.

Sem bil danes na Slemenu.

BTW..gor je še sneg :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok je kej iz LJ do tja? Mogoče pridem kdaj mal pogledat, tam na tistem koncu res še nism biu :)

Okoli 100 km...malo manj mogoče Klikni in poglej :D

Tam pod ''A'' napiši Ljubljana, pod ''B'' pa Šoštanj...mislim da ti bo napisalo nekje okoli 80km in okoli 1 uro vožnje z avtom....preveri sam

Popravljeno . Popravil ARMANY
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Nee.. motorja ni več :whistle: Nič več 125cicimici :krneki:

?? Zakaj pa to?

...pa se vozmo.. Če je kdo zainteresiran se lahko zmenmo za kkšno turco...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ARMANY, kolko pa je kilometrov od Šoštanja do Slemena (mislim v eno smer)?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ARMANY, kolko pa je kilometrov od Šoštanja do Slemena (mislim v eno smer)?

No povej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No povej

Od Šoštanja do Slemena je približno 16km..sam najbolši ovinki se začnejo ko se iz slemena spustiš proti črni...iz šoštanja proti črni je pa 28km...

sam zdej to ni neka orng tura da bi reku...takih ovinkov da je cesta kolker tolk pa da so res vredu rečmo da je 5-10km...

lahka bi pa naredu turo...ŠOŠTANJ-SLEME-ČRNA NA KOROŠKEM-MEŽICA-RAVNE NA KOROŠKEM-KOTLJE-ŠMIKLAVŽ-GRAŠKA GORA-GABERKE-RAVNE-ŠOŠTANJ

107km dolga tura ki jo bom letos z APN definitivno prevozil...sam glede na google map so fajni ovinki sam od ŠOŠTANJA-ČRNE NA KOROŠKEM, po ravnini se mi je pa brezveze vozit ker imam 50cc moped. :trance_33_sleep: ..

P.S. se opravičujem da nisem prej odgovoril sam nisem opazil rdeče obarvano temo :closedeyes: :)

P.P.S verjetno nebi smel pisat v temo ''ture za 125cc'' zato se pardoniram :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To kaj bom zdaj napisal je sicer malo offtopic, ampak vseeno:

@ARMANY kolko pa ti gre tvoj APN? 45 tak ko je po zakonu?

Ta tura (107 km) bi pa bla zanimiva še predvsem za tiste, ki imate 125 ccm. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To kaj bom zdaj napisal je sicer malo offtopic, ampak vseeno:

@ARMANY kolko pa ti gre tvoj APN? 45 tak ko je po zakonu?

Ta tura (107 km) bi pa bla zanimiva še predvsem za tiste, ki imate 125 ccm. :)

45 ziher ne :evilgrin: :D:P drgač pa upraši to na PM da ne boma tule smetila

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Smo speljali zastavljeno. Sicer z malo spremenjeno traso, ampak je bilo čist fejst.

Bo HyperJack naložil še kakšno fotko.

kje je blo to likan? lepa fotka :)

Hvala za nasvet:) Sicer pa, dans sm šel čez jezersko ubistvu do meje, še ene 10km čez, škoda ker sem imel sopotnico ker bi vrjetno probal kolenček drgnit :)

:P

Nekako se nama je nazaj mudilo - sploh nočeš vedeti zakaj :D :D. Vrjetno sem sam tok prismuknjen da bi šel res naprej, čene drugega pa čez karavanke nazaj :D:D

lakota mogoče? :hmm:

No 125karji, a se kaj vozimo? :whistle:

seee ^^

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slika je bila narejena na Mangartu. :whistle:

fajn zgleda. morm it tja pogledat en dan :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo,

js pa razmišljam da bi nehal uporabljat svojega varaderota samo za v šolo in v trgovino in bi se odpravil na kakšno turico, izkušenj nimam prav veliko, predvsem pa mi manjka idej za lepe ture (dobri ovinki, čimmanj peska, pa ne preveč strmi klanci da ne zakašla 125 :) ). Tako da bi bil vesel kakršnihkoli priporočil, še najraj pa bi vidu da se zmenimo pa se peljemo kam skupaj, ko se tole bedno vreme malo popravi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen!

Zdravo,

js pa razmišljam da bi nehal uporabljat svojega varaderota samo za v šolo in v trgovino in bi se odpravil na kakšno turico, izkušenj nimam prav veliko, predvsem pa mi manjka idej za lepe ture (dobri ovinki, čimmanj peska, pa ne preveč strmi klanci da ne zakašla 125 :) ). Tako da bi bil vesel kakršnihkoli priporočil, še najraj pa bi vidu da se zmenimo pa se peljemo kam skupaj, ko se tole bedno vreme malo popravi.

Idrija-Most na Soči (ena lepših slovenskih cest za 125-karje) -> to relacijo mirno kombiniraš z Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Vršič-Bled-Kranj-Ljubljana in si ogledaš dobršen del Posočja.

ali pa na morje:

Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Štanjel-Divača-Črni Kal-Koper

Namesto, da se na štajerski konec odpraviš po regionalki preko Trojan (Ljubljana-Trojane-Celje), ti svetujem da ubereš:

Ljubljana-Kamnik-Črnivec (prelaz)-Gornji Grad-Mozirje-Braslovče-Celje-...

Da se ogneš za 125-karje dolgočasne relacije Ljubljana-Kočevje, lahko začrtaš pot po Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloke-Sodražica-Ribnica-Kočevje

Variant je seveda še mnogo več.

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen!

Idrija-Most na Soči (ena lepših slovenskih cest za 125-karje) -> to relacijo mirno kombiniraš z Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Vršič-Bled-Kranj-Ljubljana in si ogledaš dobršen del Posočja.

ali pa na morje:

Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Štanjel-Divača-Črni Kal-Koper

Namesto, da se na štajerski konec odpraviš po regionalki preko Trojan (Ljubljana-Trojane-Celje), ti svetujem da ubereš:

Ljubljana-Kamnik-Črnivec (prelaz)-Gornji Grad-Mozirje-Braslovče-Celje-...

Da se ogneš za 125-karje dolgočasne relacije Ljubljana-Kočevje, lahko začrtaš pot po Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloke-Sodražica-Ribnica-Kočevje

Variant je seveda še mnogo več.

Iz Kocevja potem v Crnomelj-Metlika-Novo mesto (L)

Sicer pa na Crnem Kalu je vsake 2 tedna neka nesreca (motoristicna), ker je cesta zelo zdrsana. Danes mi je govoril domacin.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima če ma gdu kašno idejo za kašno turo na dolenjkskem?

včerej sm šu tut jst eno orengi turo sm šu pa

ivančna gorica-litija-ljublana-kočevje-črnomel-metlika-novo mesto :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Igorr hvala za par idej kam se odpravit na turo.

Lahko bi kdaj kakšno skupaj odpeljali, če bo čas in volja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lep pozdrav vsem motoristom dobrega srca :)

ne vem, če sem ''zadel'' temo, ampak me zanima..., je mogoče med forumaši kakšen iz celja, z enduro, Supermoto 125 kubičnim motorjem, ni važno, za skupne turce, hribi, ceste, makadam... pač turce, pa mogoče malo soft endura, ni pa nujno...

se toplo priporočam

če se najdeš v opisu, me le ''podrezaj'' na osebno sporočilo, pa se dogovorimo ;)

želim vam lep vikend, obilo sonca in še več srečno prevoženih kilometrov!

M

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
ivančna gorica-litija-ljublana-kočevje-črnomel-metlika-novo mesto :worship:

Probej tole:

Škofljica-Podmolnik-Ljubljana-Šmartno-Ivančna Gorica-Žužemberk-Dvor-Kočevje-Škofljica

Noro huda fura!! Sploh cesta med Lj pa Šmartnim je brutalno huda! Skupej pride direkt 175 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!