Gasperr Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Vem, da še nimam 125cc...sam vem pa svetouno progo ki sem jo z mojo APN že veliokrat prevozil. Se da z 50ccm čist lepo pelat ker so fajni ovinki. ŠOŠTANJ-SLEME pa se pol spustiš proti ČRNI....Zelo fajni ovinki za polagat. Čeprav zdajle je še kar veliko peska na cesti. Sem bil danes na Slemenu. BTW..gor je še sneg :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Kok je kej iz LJ do tja? Mogoče pridem kdaj mal pogledat, tam na tistem koncu res še nism biu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Kok je kej iz LJ do tja? Mogoče pridem kdaj mal pogledat, tam na tistem koncu res še nism biu :) Okoli 100 km...malo manj mogoče Klikni in poglej :D Tam pod ''A'' napiši Ljubljana, pod ''B'' pa Šoštanj...mislim da ti bo napisalo nekje okoli 80km in okoli 1 uro vožnje z avtom....preveri sam Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil ARMANY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ja od doma imam najkrajšo varjanto (po avtocesti) 105km. Mogoče v toplejših dneh res izvedem eno turo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Kr kr :D pa če kje vidiš modro APN z neonkam :naughty: :D in te nebo sram da me ''poznaš'' me kr mal pocukej hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 No 125karji, a se kaj vozimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 ne motor še kr v nevoznem stanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Nee.. motorja ni več Nič več 125cicimici :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Nee.. motorja ni več Nič več 125cicimici :krneki: ?? Zakaj pa to? ...pa se vozmo.. Če je kdo zainteresiran se lahko zmenmo za kkšno turco... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 No 125karji, a se kaj vozimo? Vozmo. Cez vikend padlo 500km ultra sportne voznje na gumah so ze svaljki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 @ARMANY, kolko pa je kilometrov od Šoštanja do Slemena (mislim v eno smer)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 @ARMANY, kolko pa je kilometrov od Šoštanja do Slemena (mislim v eno smer)? No povej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) No povej Od Šoštanja do Slemena je približno 16km..sam najbolši ovinki se začnejo ko se iz slemena spustiš proti črni...iz šoštanja proti črni je pa 28km... sam zdej to ni neka orng tura da bi reku...takih ovinkov da je cesta kolker tolk pa da so res vredu rečmo da je 5-10km... lahka bi pa naredu turo...ŠOŠTANJ-SLEME-ČRNA NA KOROŠKEM-MEŽICA-RAVNE NA KOROŠKEM-KOTLJE-ŠMIKLAVŽ-GRAŠKA GORA-GABERKE-RAVNE-ŠOŠTANJ 107km dolga tura ki jo bom letos z APN definitivno prevozil...sam glede na google map so fajni ovinki sam od ŠOŠTANJA-ČRNE NA KOROŠKEM, po ravnini se mi je pa brezveze vozit ker imam 50cc moped. :trance_33_sleep: .. P.S. se opravičujem da nisem prej odgovoril sam nisem opazil rdeče obarvano temo :closedeyes: P.P.S verjetno nebi smel pisat v temo ''ture za 125cc'' zato se pardoniram Popravljeno April 23, 2009. Popravil ARMANY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 To kaj bom zdaj napisal je sicer malo offtopic, ampak vseeno: @ARMANY kolko pa ti gre tvoj APN? 45 tak ko je po zakonu? Ta tura (107 km) bi pa bla zanimiva še predvsem za tiste, ki imate 125 ccm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) To kaj bom zdaj napisal je sicer malo offtopic, ampak vseeno: @ARMANY kolko pa ti gre tvoj APN? 45 tak ko je po zakonu? Ta tura (107 km) bi pa bla zanimiva še predvsem za tiste, ki imate 125 ccm. 45 ziher ne :evilgrin: drgač pa upraši to na PM da ne boma tule smetila Popravljeno April 23, 2009. Popravil ARMANY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 Smo speljali zastavljeno. Sicer z malo spremenjeno traso, ampak je bilo čist fejst. Bo HyperJack naložil še kakšno fotko. kje je blo to likan? lepa fotka Hvala za nasvet:) Sicer pa, dans sm šel čez jezersko ubistvu do meje, še ene 10km čez, škoda ker sem imel sopotnico ker bi vrjetno probal kolenček drgnit Nekako se nama je nazaj mudilo - sploh nočeš vedeti zakaj :D. Vrjetno sem sam tok prismuknjen da bi šel res naprej, čene drugega pa čez karavanke nazaj :D lakota mogoče? :hmm: No 125karji, a se kaj vozimo? seee ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 kje je blo to likan? lepa fotka Slika je bila narejena na Mangartu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 Slika je bila narejena na Mangartu. fajn zgleda. morm it tja pogledat en dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grmek Objavljeno April 30, 2009 Deli Objavljeno April 30, 2009 Zdravo, js pa razmišljam da bi nehal uporabljat svojega varaderota samo za v šolo in v trgovino in bi se odpravil na kakšno turico, izkušenj nimam prav veliko, predvsem pa mi manjka idej za lepe ture (dobri ovinki, čimmanj peska, pa ne preveč strmi klanci da ne zakašla 125 ). Tako da bi bil vesel kakršnihkoli priporočil, še najraj pa bi vidu da se zmenimo pa se peljemo kam skupaj, ko se tole bedno vreme malo popravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno April 30, 2009 Deli Objavljeno April 30, 2009 (popravljeno) Pozdravljen! Zdravo, js pa razmišljam da bi nehal uporabljat svojega varaderota samo za v šolo in v trgovino in bi se odpravil na kakšno turico, izkušenj nimam prav veliko, predvsem pa mi manjka idej za lepe ture (dobri ovinki, čimmanj peska, pa ne preveč strmi klanci da ne zakašla 125 ). Tako da bi bil vesel kakršnihkoli priporočil, še najraj pa bi vidu da se zmenimo pa se peljemo kam skupaj, ko se tole bedno vreme malo popravi. Idrija-Most na Soči (ena lepših slovenskih cest za 125-karje) -> to relacijo mirno kombiniraš z Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Vršič-Bled-Kranj-Ljubljana in si ogledaš dobršen del Posočja. ali pa na morje: Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Štanjel-Divača-Črni Kal-Koper Namesto, da se na štajerski konec odpraviš po regionalki preko Trojan (Ljubljana-Trojane-Celje), ti svetujem da ubereš: Ljubljana-Kamnik-Črnivec (prelaz)-Gornji Grad-Mozirje-Braslovče-Celje-... Da se ogneš za 125-karje dolgočasne relacije Ljubljana-Kočevje, lahko začrtaš pot po Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloke-Sodražica-Ribnica-Kočevje Variant je seveda še mnogo več. Popravljeno April 30, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Pozdravljen! Idrija-Most na Soči (ena lepših slovenskih cest za 125-karje) -> to relacijo mirno kombiniraš z Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Bovec-Vršič-Bled-Kranj-Ljubljana in si ogledaš dobršen del Posočja. ali pa na morje: Ljubljana-Logatec-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Štanjel-Divača-Črni Kal-Koper Namesto, da se na štajerski konec odpraviš po regionalki preko Trojan (Ljubljana-Trojane-Celje), ti svetujem da ubereš: Ljubljana-Kamnik-Črnivec (prelaz)-Gornji Grad-Mozirje-Braslovče-Celje-... Da se ogneš za 125-karje dolgočasne relacije Ljubljana-Kočevje, lahko začrtaš pot po Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloke-Sodražica-Ribnica-Kočevje Variant je seveda še mnogo več. Iz Kocevja potem v Crnomelj-Metlika-Novo mesto (L) Sicer pa na Crnem Kalu je vsake 2 tedna neka nesreca (motoristicna), ker je cesta zelo zdrsana. Danes mi je govoril domacin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 mene pa zanima če ma gdu kašno idejo za kašno turo na dolenjkskem? včerej sm šu tut jst eno orengi turo sm šu pa ivančna gorica-litija-ljublana-kočevje-črnomel-metlika-novo mesto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grmek Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Igorr hvala za par idej kam se odpravit na turo. Lahko bi kdaj kakšno skupaj odpeljali, če bo čas in volja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gtcore Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 lep pozdrav vsem motoristom dobrega srca ne vem, če sem ''zadel'' temo, ampak me zanima..., je mogoče med forumaši kakšen iz celja, z enduro, Supermoto 125 kubičnim motorjem, ni važno, za skupne turce, hribi, ceste, makadam... pač turce, pa mogoče malo soft endura, ni pa nujno... se toplo priporočam če se najdeš v opisu, me le ''podrezaj'' na osebno sporočilo, pa se dogovorimo želim vam lep vikend, obilo sonca in še več srečno prevoženih kilometrov! M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 ivančna gorica-litija-ljublana-kočevje-črnomel-metlika-novo mesto Probej tole: Škofljica-Podmolnik-Ljubljana-Šmartno-Ivančna Gorica-Žužemberk-Dvor-Kočevje-Škofljica Noro huda fura!! Sploh cesta med Lj pa Šmartnim je brutalno huda! Skupej pride direkt 175 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se