Skoči na vsebino

Ture 125-kubičniki

Stric Burek

Priporočene objave

Danes lepo štart v Ajdovščini, Vipava, Razdrto (slaba cesta za popizdit), Postojna(do Postojne lepi ovinki, ravnina) in nato na kačje ride :) Za nazaj pa lepo Postojna, v Postojni smo zavili za predjamski grad. Še preden smo prišli do njega smo zavili proti Bukovju. Tam je tudi lepa prazna cesta. Nadaljevali smo pot proti Podkraju( pozor! Če greste tukaj je pred Podkrajem cirka 5 km makadama). Od tukaj smo nadaljevali pot proti Colu in nato Ajdovščina. Moram omeniti, da je cesta od Podkraja do Ajdovščine najlepša cesta kar sem jih kdaj vozil. Dober asfalt, nič polimana cesta ali kaj, odprti ovinki, ravnina, žive duše nikjer :):worship:

A ti si bil tisti ki me je probal dohitet xD:P,si pozdravu marušiča?, za dol od Cola prot Ajdovščini pa je cesta res lepa, sam lih za glih da sm lovil enga kawasakija Zxxx...:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm ja :D Sam kurc k ni blo doma tmale sestre :P Kaj dohitet? Saj sm te dohiteval :) Sam moraš vedeti, da imam motor komaj 1 mesec in se moram še malo navaditi :) Ker z 6ke na to je kar preskok :D Aja lohde poznam kupca z tvojo Husqo. Mu bom rjku de prodajš in de se splača uzjt :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm ja :D Sam kurc k ni blo doma tmale sestre :P Kaj dohitet? Saj sm te dohiteval :) Sam moraš vedeti, da imam motor komaj 1 mesec in se moram še malo navaditi :) Ker z 6ke na to je kar preskok :D Aja lohde poznam kupca z tvojo Husqo. Mu bom rjku de prodajš in de se splača uzjt :D

ja....ma u ovinkah ti (še) ne gre lih... po rebernicah sm spizdu obema :D:D husqo se pa definitivno splača uzet ker edini minus je da je prešvoh...-_-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja....ma u ovinkah ti (še) ne gre lih... po rebernicah sm spizdu obema :D:D husqo se pa definitivno splača uzet ker edini minus je da je prešvoh...-_-

Kakšen motor imaš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je bil tak lep sonček, pa neč se nisem imel za učit, tako da sem se odločil da grem preverit, če je na Rogli še kej snega.:naughty: Ob 3 je bil štart, proti rogli po Bizejlski strani (ugotovil da ni zima nič pripomogla k boljšemu stanju cest)

Bizeljsko - Podčetrtek - Žiče - Slovenske konjice - Zreče - Rogla

Cesta ki peje na roglo je še vedno polna peska in bela od soli, tako da dirkanje odpade:nono:, je pa zato razgled na nekaterih mestih tako lep da poplača ves trud:D

Nazaj pa sem se odpravil po drugi strani skozi Celje.

Zreče - Vojnik - Celje - Laško - Sevnica- Krško

Vse skupaj se je nabralo 203 km, ugotovil sem da je druga pot za 5 km daljša ter da je na rogli še vedno nekaj snega :grim

Še par slik:rolleyes:

post-18652-127066690994_thumb.jpg post-18652-12706669514_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil aleksandergabriel
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšen motor imaš?

Ima Husqvarno SM 125.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Voznik 125 Yamahe je bil na turci...

Kaj je tu skregano z logiko teme? slap.gif

Zakaj se pa pol tema ''Ali si bil ti?'' ne prestavi pod ''Ture''?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj se pa pol tema ''Ali si bil ti?'' ne prestavi pod ''Ture''?

Zato ker teme "Ali si bil ti?" v kategoriji Motocikli 125ccm ni.

Se povsem strinjam z impulzom :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tole temo se mn piše in bo lažje razbrati!

Ali kdo od vas 125ccm namerava 27ga iti do Grobnika?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ns gre ene 5 z 125cc motorji na grobnik

Iz kje pa štartate? Se bi vm lahko kje prdružu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

komot lhku pridš zravn, štartamo iz Postojne(z OMV) ura še ni jasna ampak tm okoli 13-14 ure pomoje, vse stvar dogovora

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

komot lhku pridš zravn, štartamo iz Postojne(z OMV) ura še ni jasna ampak tm okoli 13-14 ure pomoje, vse stvar dogovora

Aha. oki. No sej se bomo še zmenil kr jst še čakam ene dele za motor. Zdej pa da nam trance_28_offtopic.gif se bom pa naprej zmenil po ZS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj smo šli eno turo do kačjih rid :) Je blo kar fajn :)) Sam zebe še malo.

Smo pa bili to malo mešana skupina motorjev :) 2x Aprilia RS 125, Cagiva Raptror, Tomos SM ter Honda Varadero 125 :)

Evo ena skupinska:

dsc0582.jpg

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko bi kaj rekel :) Bi spili eno kavo, bi mi dal en krog( ker me res zanima razlika med mojim nakedom in tvojim) :)

Aja pa zgoraj sem se zatipkal: Cagiva Raptor ne Raptror :D Je še zgodnja ura :P

Popravljeno . Popravil znj
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bomo že enkrat :=)

pomoje je dosti razlike(2T, 4T) :D

lhku pa gremo kdaj kako turo skupi, sm kr dosti na vašh konch :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To itak da je razlika :D Mene bolj zanima drža če povem po resnici :) Sicer pa komot gremo skupaj. Naslednji teden ko imamo počitnice načrtujemo eno turo do morja, da si malo namakamo noge :P Stil vožnje je pa naslednji: spredaj damo najpočasnejšega, da potem vozimo po njegovem ritmu :) Ali pa naprimer na Rebrnicah smo se zmenili, da se počakamo na vrhu, tako, da smo lahko mi malo hitrejši dobili injekcijo adrenalina :) Aja po poti se seveda ustavljamo na :kava:. Tako, da če te zanima mi sporoči na ZS :)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!