Ervin93 Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Pozdravljeni! Kako pa hodite na morje. Greste od Postojne naprej na avtocesto ali greste po stari cesti? Skos stara cesta. Na AC je živ dolgcajt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Seveda stara cesta. Ni lepšega kot lepa ovinkasta cesta z malo prometa. Izprijenec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mixi1 Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 A je cesta na Črnem Kalu zrihtana. Al je bl valovita? Jest pa še edn, ka voz od yamahe super moto tudi iščeva kolege za kaksno furco, ker je dosti bolje v skupini kot pa sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 ti sam reči pa gremo kako furo js sm biu na črnemu kalu ene 3 tedne nazaj pa je sam še na vrhu malo u K. drugo je pa uredi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 sva mela jst pa RRyDeRR včeri eno skupno furco do logatca pa nazaj Pred tem je pa padla še furca do Umaga! znj, janstyle, RRyDeRR in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 dns je bla ena kratka postojna-borovnica-postojna pa na ridah sm se ustavu :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 sva mela jst pa RRyDeRR včeri eno skupno furco do logatca pa nazaj Pred tem je pa padla še furca do Umaga! lepo se je bilo furat v tvoji družbi* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 (popravljeno) Včeri padla ena kratka turca pred jutrišnjim grobnikom:OK: Štart je bil v Brežicah, od koder sem krenil proti Novemu mestu, ter potem do Žužemberka in Trebnjega. V trebnjem sem zavil proti Sevnici (za tiste ki še ne veste, malo pred sevnico so čudoviti ovinki, dober asvalt, edini problem je da poleti dokaj pogosto kosijo pa nikoli ne veš kdaj lahko kak delavec skoči na cesto:slap:). Od Sevnice pa v Krško in nazaj domov. Nabralo se je 150 km, 0 policajev, motoristov pa toliko da sem imel levo roko več časa dvignjeno v pozdrav kot pa na balanci . Slikc pa tokrat ni. Popravljeno April 26, 2010. Popravil aleksandergabriel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 se vidimo na grobniku ju3 fantje in dekleta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 2 dni. 1. dan Postojna-rijeka-grobnik 2. dan grobnik-rijeka-opatija-postojna use skupi ene 250km Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 2 dni. 1. dan Postojna-rijeka-grobnik 2. dan grobnik-rijeka-opatija-postojna use skupi ene 250km U jst sm šol pa tist ta prvi dan Lj-Postojna-Rijeka-Grobnik-Rijeka-Opatija-Postojna-Lj. Drugi dan me pa ni blo na grobniku sm šol pa dans Do umaga se tm sonču 2urce pol pa nazaj dam. Destinacija Umag je že kr pogosta pr men Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pevecm Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Gre kdo v nedeljo na žegnanje v Veliko štango? Jaz prletim, če nebo dežval. http://www_motosi.org/vabilo.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rage1337 Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 Včeri padla ena kratka turca pred jutrišnjim grobnikom:OK: Štart je bil v Brežicah, od koder sem krenil proti Novemu mestu, ter potem do Žužemberka in Trebnjega. V trebnjem sem zavil proti Sevnici (za tiste ki še ne veste, malo pred sevnico so čudoviti ovinki, dober asvalt, edini problem je da poleti dokaj pogosto kosijo pa nikoli ne veš kdaj lahko kak delavec skoči na cesto:slap:). Od Sevnice pa v Krško in nazaj domov. Nabralo se je 150 km, 0 policajev, motoristov pa toliko da sem imel levo roko več časa dvignjeno v pozdrav kot pa na balanci . Slikc pa tokrat ni. Za nazaj iz slovenskga dne na grobniku sm jih js kr dost srečov dobr d sm biv pametn d nism kolone prehtevu mij lih avto žmrkov d je polcaj spred pa nism vidu... drugač pa krut dan tist.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Maj 20, 2010 Deli Objavljeno Maj 20, 2010 (popravljeno) Za nazaj iz slovenskga dne na grobniku sm jih js kr dost srečov dobr d sm biv pametn d nism kolone prehtevu mij lih avto žmrkov d je polcaj spred pa nism vidu... drugač pa krut dan tist.. Res je bil krut. Že začel se je slabo, ko sem opazil da mi je pred nekaj denevi potekla registracija motorja , tako da je obisk Grobnika odpadel. Ker sva bila z kolegom dogovorjena za izlet ga nisem mogel pustiti na cedilu, tako da sem tvegal in z neregistriranim otorjem odšel na krst Na Novo štifto.Dan pa se je nadaljeval še slabše. Na cesti Dvor - Kočevje se je nakaj pred nama smrtno ponesrečil motorist . Ko sva se pripeljala na kraj nesreče so šele postavljali varnostni trikotnik, policistov in rešica še ni bilo od nikoder. Tistega prizora ko je kos železa, ki je bil nekoč motor lezal pred razbitim kombijem, pod kombijem pa motorist ne bom pozabil do konca življenja. Nato se do konca izleta ni godilo ni več pretresljivega, veliko srečo sem imel da me ob vseh policistih ni nobeden ustavil. Vse skupaj pa se je nabralo 250 km. Popravljeno Maj 20, 2010. Popravil aleksandergabriel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 (popravljeno) Dans furca: Ljubljana-Postojna-Koper-Umag(tuki dvo urno sončanje ter osvežitev v morju)-Novigrad(mislu it naprej do Poreča ampak sm se ubrnu pa šol nazaj kr me je začela bolet noga od prometne)-Umag-Koper-Postojna-Lj. Med potjo nazaj je blo kar nekaj postankov ker je bila bolečina vse bolj boleča. Jutr pa najbrž ponovim današnjo vajo! Aja pozabu napisat kolk km! Cirka 350km Popravljeno Maj 22, 2010. Popravil yourfriend11 motorist1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 Dans furca: Ljubljana-Postojna-Koper-Umag(tuki dvo urno sončanje ter osvežitev v morju)-Novigrad(mislu it naprej do Poreča ampak sm se ubrnu pa šol nazaj kr me je začela bolet noga od prometne)-Umag-Koper-Postojna-Lj. Med potjo nazaj je blo kar nekaj postankov ker je bila bolečina vse bolj boleča. Jutr pa najbrž ponovim današnjo vajo! Aja pozabu napisat kolk km! Cirka 350km zakaj nis poklicu?? sva šla z kvasom isto na morje štartala sva ob 12.15 iz LJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 (popravljeno) zakaj nis poklicu?? sva šla z kvasom isto na morje štartala sva ob 12.15 iz LJ se nism spomnu . Jutr grem najbrž spet ampak tk kt dans okol 10ih kr se morm pol popoldne učit! Kam na morje sta pa šla. Jst na slo obalo ne zahajam (nism še nikol bil prov na slo plaži) skos HR. Drgač me pa za jutr tud vleče da bi šol na otok KRK Popravljeno Maj 22, 2010. Popravil yourfriend11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 se nism spomnu . Jutr grem najbrž spet ampak tk kt dans okol 10ih kr se morm pol popoldne učit! Kam na morje sta pa šla. Jst na slo obalo ne zahajam (nism še nikol bil prov na slo plaži) skos HR. Drgač me pa za jutr tud vleče da bi šol na otok KRK šla sva u portorož na sladoled pol pa nazaj prot domu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Maj 23, 2010 Deli Objavljeno Maj 23, 2010 šla sva u portorož na sladoled pol pa nazaj prot domu Odlično je blo ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno Maj 23, 2010 Deli Objavljeno Maj 23, 2010 Odlično je blo ja treba ponovit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejan99x Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 (popravljeno) Včeraj naredu eno ornh turo: Vrhnika - Žiri - Idrija - Tolmin - Kobarid - Bovec - Vršič - Kranjska Gora - Korensko Sedlo - Beljak - Villacher Alpenstrasse - Beljak - Korensko Sedlo - Kranjska Gora - Jesenice - Radovljica - Kranj - Škofja Loka - Gorenja vas - Lučine - Horjul - Vrhnika Skupaj: 385km Še 2 utrinka: Popravljeno Maj 24, 2010. Popravil syman Noiser69, Ervin93, Gasperr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 tale rakitna je pa kr uredu še posebi un ovink k se začne hosta Gasperr in macak333 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Maj 29, 2010 Deli Objavljeno Maj 29, 2010 Postojna-bistrca-postojna je bla ena kratka zdej pa na ride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) Evo, končno lahko dodam novo turco Do danes sem bil čisto zaposlen z maturo, danes pa sem končno odpisal še fiziko, tako da sem si lahko brez skrbi privoščil krajši izlet . Štartal sem zaradi prej omenjene fizike šele ob pol 3. Najprej sem sem se hotel zapelja na Rogle, kjer že dolgo nisem bil, vendar sem se premislil in v Rimskih toplicah zavil proti Hrastniku, Trbovljam do Marije reke. Ovinki so še vedno čudoviti, malo me je zmotilo le nekaj kapelj dežja a sem imel srečo in za las upel dežju . Po Marji reki se zavil proti Vranskem in Trojanam, kjer pa se žal nisem ustavil na krofih (moram na linijo pazit zdej ko se približuje morje in Zrče). V Trojanah se zavil proti Zagorju ob Savi, od koder sem imel namen obvozit Trbovlje in Zidani most skozi Podkum, vendar mi to nekako ni uspelo ker sem se kar naenkrat spet znašel v Trbovljah. Nazaj se nisem obračal ampak sem vdan v usodo krenil nazaj po isti poto po kateri sem prišel, s to spremembo, da sem moral prevozit še tisto cesto ki takoj za Boštanjem za Mokronog (supoer asvalt, in čudoviti ovinki). Vse skupaj se je nabralo 210 km , slika pa ni, ker sem fotoaparat pozabil doma. Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil aleksandergabriel Gasperr in znj 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rage1337 Objavljeno Junij 11, 2010 Deli Objavljeno Junij 11, 2010 Kdo bo nasledn vikend kej na ridah?? Da bi se kj srečal pa kšno debato rekl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se