kewo Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 Kdo bo nasledn vikend kej na ridah?? Da bi se kj srečal pa kšno debato rekl 20. 6. zbor na ridah? VSI! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 20. 6. zbor na ridah? VSI! :naughty: Ajde, gremo, da ns je čeim več. Da se pokažemo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 Če bom pršu z morja do takrat pridem komot štartamo u sredo pridemo k zmanka keša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rage1337 Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 Evo zmenjeno! Sam še ura... 14.00? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 Evo zmenjeno! Sam še ura... 14.00? Bomo na FB nardil dogodek pa je... može ob 14h, k bo najbl uroče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 20. 6. zbor na ridah? VSI! :naughty: lahko če bo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 lahko če bo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 lahko če ne skurim mašine do tja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 12, 2010 Deli Objavljeno Junij 12, 2010 dns je bla pa kr lepa prvo smo se na ridah gonili pol pa iz postojne v Žiri na motozbor in nazaj u Postojno...se je nabralo ene 180Km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejan99x Objavljeno Junij 26, 2010 Deli Objavljeno Junij 26, 2010 Včeraj Vrhnika - Postojna - Ilirska Bistrica - Reka - Krk pa nazaj. Skupaj ene 270km. Avtocesta je bla kr mučna za husota . Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 Postojna-Sežana-Palmanova-Sežana-Divača-Podgrad-Ilirska Bistrica-postojna lepa fura edino avtocesta po Italiji je bla mau huda za moped k je biu ceu cajt u rdečem polju se je nabralo 250km Dejan99x 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rage1337 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Evo dons turca Škofja Loka, Žiri, Idrija, Postojna, LJ, Medvode, Kranj... zelo lepa turca približmo 120km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Jest sem se pa v sredo odpravil na morje, do ankarana natančno. Žal nimam časa niti prave volje da bi vse skupaj opisal, zatol povem le da je bilo super skoraj nič prometa, lepe cest, nabralo se je pa 475 km Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 (popravljeno) Zdej ta teden grem na eno dnevno furco. Do sedaj najdalša zame. Ljubljana-Postojna-Ilirska Bistrica-Opatija-Lovran-Labin-Pula-Rovinj-Poreč-Novigrad-Umag-Koper-Postojna-Ljubljana Cirka 450km. Mogoče kšn več al mn odvisno kam vse se bo zavil. Gre kdo? Popravljeno Julij 4, 2010. Popravil yourfriend11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 Zdej ta teden grem na eno dnevno furco. Do sedaj najdalša zame. Ljubljana-Postojna-Ilirska Bistrica-Opatija-Lovran-Labin-Pula-Rovinj-Poreč-Novigrad-Umag(plavanje)-Koper-Postojna-Ljubljana Cirka 450km. Mogoče kšn več al mn odvisno kam vse se bo zavil. No pa sm prevozu to turco dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 moja turca iz prejšenga tedna začetek novo mesto-dvor-kočevje-ribenca-cerknica-postojna-črni kal-koper-portorož pa nazaj:D lušna turca sm drugič se je treba še na ridah ostavt:D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 ko sem kupil 4t nakeda sem komaj spoznal kaj je udobnost in "dolgotrajno" uživanje zadal sem si, da se bom peljal enkrat na morje z njim pa se ne upam peljati sam. si boste mislili, kakšna sem a? zanima me če bi še bil kdo za foro, da se vozi na hrvaško obalo enkrat do 8.8.2010? če je kdo k ma rad nočno življenje, uživanje na cesti, voljo za postanek na kakšni lepi lokaciji z dobrim razgledom ali dihjemajočo plažo, naj se čimprej nekje javi da se spoznamo in izmenjamo cifre kompromise se sklepa sproti tk da ima vsak največ od potovanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 misliš it po avtocesti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 Ko bom mel motor bo lah kdo z mano šov na mini izlet u BIH na vikendico.Js sm šov dostkrat z viragotom,ene 4krat,bliz Jajca pa bomo šli v juniju ko je še motosrečanje v Jajcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 Aja mislim kraj Jajce v BiH. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 misliš it po avtocesti? meni ni lih preveč po avtocesti... malo ja, tam ko je na regionalni tečno se stisne tistih 50km po avtocesti po moje... Ko bom mel motor bo lah kdo z mano šov na mini izlet u BIH na vikendico.Js sm šov dostkrat z viragotom,ene 4krat,bliz Jajca pa bomo šli v juniju ko je še motosrečanje v Jajcu. vikendico? junij?? jaz mislim iti v kratkem hehe se pa čuje dobro ta jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 (popravljeno) Ja kraj je Jajce,tam je blo 1. zasedanje avnoja drgač pa lep slap je tam tut.no sj ni tko daleč,sam 350km.js sm se vozu mal,ene pet ur. Aja pa zanima me kolk gre drugim virago če ma še kdo viragota 125. Popravljeno Julij 23, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 K moj virago je šov k sm mu skor dušo spustu,ga čist do konca "steru" 115,če sm se spognu 120. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 offtopic stari... drgače pa neboš dobo štiritaktne mašine več kot to v grabo :/ meni z blokado pri 11 500rpm gre 120, po ravnici max 115 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 ko sem kupil 4t nakeda sem komaj spoznal kaj je udobnost in "dolgotrajno" uživanje zadal sem si, da se bom peljal enkrat na morje z njim pa se ne upam peljati sam. si boste mislili, kakšna sem a? zanima me če bi še bil kdo za foro, da se vozi na hrvaško obalo enkrat do 8.8.2010? če je kdo k ma rad nočno življenje, uživanje na cesti, voljo za postanek na kakšni lepi lokaciji z dobrim razgledom ali dihjemajočo plažo, naj se čimprej nekje javi da se spoznamo in izmenjamo cifre kompromise se sklepa sproti tk da ima vsak največ od potovanja. To maš v mislih enodnevni ali večdnevni izlet? Za en dan se bi po 1.8.( ko pridem iz zrč ) načeloma dalo kak termin najdet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se