Sky Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 sama si šla do morja, predvidevam hrvaška??? v LJ da častiš pivo pa nočeš prit....sej prau prau Ervin93, hilton in ninjaxx 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nesrecnez Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 a gre kdo zraven v pondeljek proti dalmaciji, potem pa Bosna in srbija?? s kolegom štartava v ponedeljek in se vrnema naslednji ponedeljek:) ustavima se v večjih mestih v dalmaciji pa ostanema 2 dni:) ninjaxx in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 sama si šla do morja, predvidevam hrvaška??? v LJ da častiš pivo pa nočeš prit....sej prau prau Nene tole je pa kr lepo Slovenska obala Lej sem povedala da je bla tale fura sam zame za relaksacijo ker so bli težki dnevi zdele za mano in sm hotla sam pobegnt mal... Sej boš dobil pivo nej te ne skrbi no KingSize, lajbn, Ervin93 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest anzeee93 Objavljeno Julij 3, 2011 Deli Objavljeno Julij 3, 2011 a gre kdo zraven v pondeljek proti dalmaciji, potem pa Bosna in srbija?? s kolegom štartava v ponedeljek in se vrnema naslednji ponedeljek:) ustavima se v večjih mestih v dalmaciji pa ostanema 2 dni:) izpit ti v tujini do 2013 nevelja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nesrecnez Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 izpit ti v tujini do 2013 nevelja.... 125ccm tut ne??kukr jst vem je to samo za kategorije AM in A2 ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 125ccm tut ne??kukr jst vem je to samo za kategorije AM in A2 A1 ti normalno velja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest anzeee93 Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 A1 ti normalno velja. se opravicujem za napako... sm pogledu zdej in je res a1 velja normalno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JureZ Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 A bi šel kdo na kakšno dobro turo, nekam v Sloveniji ali bližnji okolici, sam še bolj začetnik in teh stvari še ne poznam tako dobro, pa me zanima, če je kdo za kaj takega? (zs) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 A bi šel kdo na kakšno dobro turo, nekam v Sloveniji ali bližnji okolici, sam še bolj začetnik in teh stvari še ne poznam tako dobro, pa me zanima, če je kdo za kaj takega? (zs) zdj avgusta bom mel časa na pretek tk da se komot zmenmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JureZ Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 zdj avgusta bom mel časa na pretek tk da se komot zmenmo. OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nesrecnez Objavljeno Julij 18, 2011 Deli Objavljeno Julij 18, 2011 A bi šel kdo na kakšno dobro turo, nekam v Sloveniji ali bližnji okolici, sam še bolj začetnik in teh stvari še ne poznam tako dobro, pa me zanima, če je kdo za kaj takega? (zs) tudi jaz sem zraven ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmy17 Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 Je kdo iz Novga mesta al pa okolice za kakšno turco po dolenski ? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nesrecnez Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 (popravljeno) Je kdo iz Novga mesta al pa okolice za kakšno turco po dolenski ? .) jaz sem iz Celja..ampak sem za turo po Dolenjski..sj ti motorji zdržijo po par 100km na dan..tko da ni panike:) Popravljeno Avgust 12, 2011. Popravil nesrecnez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest anzeee93 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 zdj avgusta bom mel časa na pretek tk da se komot zmenmo. 19.9 se gre prot morju, ce je ksn za nj mi pise pod ZS 3je smo že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmy17 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 jaz sem iz Celja..ampak sem za turo po Dolenjski..sj ti motorji zdržijo po par 100km na dan..tko da ni panike:) A no super, če boš oz. še z kakimi kolegi kj tukaj po dolenski se vozu, prej napiš mi na zs pa se bomo zmenil kaj pa kako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 15, 2011 Deli Objavljeno Avgust 15, 2011 Je kdo iz Novga mesta al pa okolice za kakšno turco po dolenski ? .) Evo jaz sem iz Nm pa lahko kako turo užgemo:) Piši na ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sava Objavljeno September 14, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2011 (popravljeno) Še moja turca po obali, šel sem v petek, prišel včeraj (5dni). Planiru sem it do Dubrovnika, ampak mi je yamahca protestirala, tko da sm mal skrajšu pot, sm pa zato bol uživu na morju. Uglavnem prišel sem do Šibenika in nazaj, naredil 1000km, spal v šotoru 1.dan, v naslednjih dneh pa sem si raje omislil apartma, pa še ceneje je bil od campa (pa brez škorpijonov v šotoru:D). Ugotovil sem da je jadranska magistrala TOP SHIT za motoriste, še bolj sem pa biv navdušen nad vožnjo po pagu. Definitivno bo treba drugo leto ponoviti z bolšim motorjem in malo daljšo turco, vsaj do Dubrovnika Popravljeno September 14, 2011. Popravil sava LooLekSLO, kaya, maxbond1995 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 (popravljeno) Samo nekaj me zanima. Ali se lahko vozim brez motoristične jakne, ne da bi plačal kazen? Prosim ne govorit v smislu, da se prej sploh naj ne usedem na motor itd., ker vem, da je to zelo prporočljivo. Popravljeno Junij 20, 2012. Popravil whiteghost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 Samo nekaj me zanima. Ali se lahko vozim brez motoristične jakne, ne da bi plačal kazen? Prosim ne govorit v smislu, da se prej sploh naj ne usedem na motor itd., ker vem, da je to zelo prporočljivo. Obvezna je samo čelada....tako, da ni panike če ne boš mel ničesar drugega na sebi oz. jakne :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 (popravljeno) Motoristična jakna ni zakonsko obvezna. //Edit: Benny ima hitrejšo tipkovnico.. Popravljeno Junij 20, 2012. Popravil Gasperr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 Ok hvala, sam da vem, jutri pa že tako najbrž grem po njo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 (popravljeno) A se kej vozte ljudje? Danes je prvič padla ena majhna turca z hyosungom 130km Štart iz Kozjega, na Podčetrtek in Slovenska Bistrica-Slovenske Konjice-celje-Kozje. Vreme je bilo vredu, ne prevroče, le pogrešal sem nekaj sonca. Popravljeno Julij 6, 2012. Popravil whiteghost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 Odkar sem prvič šel v Avstrijo sem se odločil da se po Sloveniji sploh ne vozim več, razen ko bom šel na morje Imam pa v kratkem, mogoče celo jutri, namen iti na Grossglockner. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras Objavljeno Julij 15, 2012 Deli Objavljeno Julij 15, 2012 Pozdrav Whiteghost ne se bat se vozmo, no se vozite. Edino kar vam fali, da ne nič ne pozdravljate motoristi 125ccm motorjev, mogoče se vam ne da :closedeyes:. Lepo bi bilo, da se kdaj zbrali pa naredili skupi kako turco ? Da mal oživim temo sem včeraj šov eno dežno-sončno furo. Start iz Sežane pa na Goriška Brda, kjer je postavljen en majhen stolp szi približno 120 stopnicami na vrh, gori pa prečudovit razgled na vinograde in okolico. Potem do izvira Soče pa na prelaz Vršič, kjer je malo ponagajalo vreme sem se šterkrat zmoču pa šterkrat posušu. No še pred tem pa šov mimo slapa Boke z njega lilo, kot s škfa. Po nekaj vožnje prišel do Jesenic pa vozu za motorjem szi prikolico noter pa sedela sovoznica z zemljevidom v roki in ukazovala kam zavijat šoferju. No jst pa sm zavil na Bled, kjer so same lušne pupe, da se človek kar hitro :wub: . Joj, potem pa šov prek Ljubljane proti domu sam tam sem flu odcep in predem sem to ugotovu sem že neki kilometru naredu, ampak ni blo hudga končno sm pršu do Vrhnike in po njej malo počitka vzev. Ja poli čez bombo od Rid. V Postojni na OMV še tanku pa domov. Nabralo se je lepih 400 kilometrov. No s slikami sem bolj skromen Na Goriških Brdah No pa gre Soča svojo dolgo pot... Pavzica, nekateri rečejo temu kar čik pavza nxyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Julij 15, 2012 Deli Objavljeno Julij 15, 2012 (popravljeno) O pozdravlam že, samo kaj ko še v teh kratkih 300km odkar imam motor nisem videl nobene 125 Drgač bi pa tut js biu zato, da bi se na kupu zbral samih 125 Popravljeno Julij 15, 2012. Popravil whiteghost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se