Skoči na vsebino

Kawasaki ZZR 250

Priporočene objave

Objavljeno

Pri tem pa sem naletel na težave!! Tisti tip,ki mi ga je prodal me je najebal!!popravil mi ga je ravno toliko da sem naredil okrog 600 km in potem konec!!

Kaj pa je blo narobe po 600 km ? :hmm:

Pri motorju pa mi ni všeč še to da ima slabo vzmetenje!!,in še na obratih ga moraš držat!!

Bolje rečeno, da ima premehko vzmetenje, kar pa se reši z gostejšim oljem v prvih vilcah .)

Glede obratov pa kej vec ob 250cc (4T) masince ze ne mors pričakvat :grrr

lp

Objavljeno

Sej navsezadnje zzr niso supersport motorji niti niso temu namenjeni (govorim o vzmetenju) To so bili npr. zxr-250. Drugač pa težko verjemem da kawa kar crkne. Sej niti mašina ni nevemkaj navita, tako da je moral biti že vzrok nekje :hmm:

Objavljeno

enostavno motor meni ni bil všeč!! prej sem imet yamaho tzr 125 in sem bil z njo veliko bolj zadovoljen.

Toda letos sem se odločil da jo prodam in kupim zzr.

Pri tem pa sem naletel na težave!! Tisti tip,ki mi ga je prodal me je najebal!!popravil mi ga je ravno toliko da sem naredil okrog 600 km in potem konec!!

Pri motorju pa mi ni všeč še to da ima slabo vzmetenje!!,in še na obratih ga moraš držat!!

:OK: :OK: Zdaj imam suzuki gsxf 600---vendar 25 kw------Z NJIM SEM ZELO ZADOVOLJEN :OK: :OK: :OK:

Hja če te je model najebu pol ni kriv motor(ki je kao slab),ampak prejšni lastnik.Za vzmetje se strinjam,pa vendar ne moreš reči da je to motor kakršenga bi si želel vsak "umirjen" začetnik.

Objavljeno

Kdo je spraseval za nosilec kovčka?Če ga še zanima piš na PM.

LP Andrej

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

:doze: ma v glavnem bodo zzr-ji tonili v pozabo!!!

po mojem se ti zdej splača kupit kaj močnejšega in zablokirat-----manj problemov,boljši užitek.......

seveda pa ima vsak svoje mnenje!! :OK: :OK:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Če kdo rabi:zzr 250 karamboliran-poškodovane prednje vilce(nevozen),plastike in kiler.

Pa če kdo ve kolk je prbližna cena za tak motor,l.99, 44 000 km.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Če kdo rabi:zzr 250 karamboliran-poškodovane prednje vilce(nevozen),plastike in kiler.

Pa če kdo ve kolk je prbližna cena za tak motor,l.99, 44 000 km.

Zivijo :)

snoopy si kaj napredoval pri prodaji :hmm:

lp

Objavljeno

Zivijo :)

snoopy si kaj napredoval pri prodaji :hmm:

lp

Oj.

Seveda,seveda-motor je prodan.TIste vijake k si jih hotu pa nism niti enga plastičnega mel ampak vse obične-pobarvane na črno seveda.Tisti spodaj pri hladilniku pa niso bli črni-in eden je bil dolg da bi lohka 2x šravfal :doze: . Tko da nimam nč kar ti rabiš-še orodje sm hotu obdržat,pa je po njem povprašal :glare:

Je pa vse šlo nekam v ajdovšno ;)

PS:Kako pa kj izpiti??

Objavljeno

Mogoče ve kdo kaj o tem motorju? Sumljivo niska cena, ima pa servisno knjigo. Če kdo kaj ve več o motorju, naj kar pove.

Objavljeno

Oj.

Seveda,seveda-motor je prodan.TIste vijake k si jih hotu pa nism niti enga plastičnega mel ampak vse obične-pobarvane na črno seveda.Tisti spodaj pri hladilniku pa niso bli črni-in eden je bil dolg da bi lohka 2x šravfal :doze: . Tko da nimam nč kar ti rabiš-še orodje sm hotu obdržat,pa je po njem povprašal :glare:

Je pa vse šlo nekam v ajdovšno ;)

PS:Kako pa kj izpiti??

Ni problema glede vijakov, je brez njih še malenkost lažji :whistle: , samo da si uspešno prodal moped in štorklji naročil drugega :)

Glede izpitov pa mas PM, da ne bova kle smetila.

Mogoče ve kdo kaj o tem motorju? Sumljivo niska cena, ima pa servisno knjigo. Če kdo kaj ve več o motorju, naj kar pove.

Res je cena ugodna :yes: , tudi po slikah je ok, vendar se je najbols prepricat na lastne oče in ušesa , če si zainteresiran telefon pa gasa.

Objavljeno

najbolš ti je poklicat, možno je da je uvožen iz nemčije.

Objavljeno

Čist možno, ker ima prodajalec veliko motorjev naprodaj, sicer sem pa motor že kupil in sicer yamaho tdr, tak da vseeno hvala za pomoč.

Objavljeno

Dvomim, da je zgornji motor iz Nemčije, namreč teh motorjev v Nemčiji praktično ni, zaradi njihovih drugačnih omejitev pri kategorijah .

lp

Objavljeno

tega možaka sem klical za hondo xr125 ki jo prodaja skupaj z še veliko drugimi motorji. pravi da je uvožen iz nemčije zato taka cena. po tem sem pač sklepal da je možno in verjetno da so tudi drugi uvoženi!!!!! za to hondo pravi da ima vse papirje in slovensko homologacijo id da z registracijo ni problema. če kdo ve kaj več naj piše.

lp

Objavljeno

Če je uvožen iz tujine, še zdaleč ne pomeni, da bi bilo z motorjem kaj narobe. O uvozu in pridobitvi homologacij za motorje iz tujine si lahko preberes v svoji temi tule in tule2.

Torej, če ima slov. homologacijo in je bil pri nas že registriran no problemos :grrr

lp

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Če mogoče kdo prodaja ta motor po delih, bi rabil prednje steklo (šipo).

Če kdo prodaja naj mi pošlje ZS in se bomo naprej zmenili.

LP

Objavljeno

ter še prednjo strehco za nad kolo in pa če mogoče kdo koga pozna, ki bi mi naredil nalepke.

LP

Objavljeno

@ :Xarch

Pozdravljen, na avto,net en prodaja zzr-ra po delih, si njega že kej poprašal po kosih, katere rabiš ?

Za nalepke pa pojdi do kakšnega lokalnega majstra, ki se ukvarja s tem.

Lp

Objavljeno

@ :Xarch

Pozdravljen, na avto,net en prodaja zzr-ra po delih, si njega že kej poprašal po kosih, katere rabiš ?

Za nalepke pa pojdi do kakšnega lokalnega majstra, ki se ukvarja s tem.

Lp

tistega iz avto,net sem že poklical, pa pravi da nima več, zato pa tudi tukaj sprašujem.

LP

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zdravo

Vprašal bi, kaj je s temle, da ima 48 KM? srebrn, l. 2000, 2000 eur.

In zakaj imajo stranske zadnje blinkerje, ne pa kot 600-tke v plastiki zraven zadnje luči?

edit: zakaj pa ne gre dodati linka iz avto . net-a?

Halo?

Popravljeno . Popravil _Blue
Objavljeno (popravljeno)

če napišeš avto pika net, s . ti zbriše zaradi oglaševanja, k pač, motosvet nima nič od tega... napiši www.avtonet.com... ali pa www. avto . net ... uglavnm, avro pa pika pa net ne smejo bit skupaj, če veš kaj hočem povedati. Se bomo mi že znajdli :whistle:

Hm, sm zdejle mal pogledov tega ZZR-ja , pa če mene uprašaš ma narobe napisan..., ER-5 ima 48 KM, mogoče je zaradi tega kej zamešal.... drugače majo pa 26(25)kw :rolleyes:

Najbolje je , če si zainteresiran,da kontaktriraš prodajalca pa ti bo hitro jasno kaj je...

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

Še eno vprašanje imam.

:rolleyes:

Gledam na moto.it in letniki nekje od 2001 do 2004 imajo le 29 km, prejšnji pa 36 in tako piše pri vseh.

Ja kako je to? SO novejši letniki manj močni? V čem je sploh razlika med modeli pred in po letu 2001?

Hvala, Lep pozdrav :worship:

Objavljeno
Zdravo

Vprašal bi, kaj je s temle, da ima 48 KM? srebrn, l. 2000, 2000 eur.

In zakaj imajo stranske zadnje blinkerje, ne pa kot 600-tke v plastiki zraven zadnje luči?

edit: zakaj pa ne gre dodati linka iz avto . net-a?

Halo?

Pozdravljen !

"Tale srebrn" ima napako v podatkih, drugače imajo v večini 26kW, razlike v moči so bile glede za kteri trg(državo) je bil.

V Slo se jih je dalo dobiti samo s 26kW.

Zadnji bliknerji so narjeni kot so, vendar imaš v plastiki od zadka že vse pripravljeno, če želiš imeti tako kot imajo 600ke, kable in žarnici samo prestaviš, ter "oluščiš" barvo iz tistih pokrovčkov kateri so v osnovi oranžni.

Še eno vprašanje imam.

:rolleyes:

Gledam na moto.it in letniki nekje od 2001 do 2004 imajo le 29 km, prejšnji pa 36 in tako piše pri vseh.

Ja kako je to? SO novejši letniki manj močni? V čem je sploh razlika med modeli pred in po letu 2001?

Hvala, Lep pozdrav :worship:

Kolikor sem gledal po tujih forumih, razlik praktično ni, tista razlika v moči se mi zdi, je samo na papirju.

Koliko pa si star ?

• 3 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!