RobiRoberto Objavljeno November 26, 2016 Opozori Objavljeno November 26, 2016 To obvestilo se mi že kar nekaj časa odpira pri zagonu (?) MopedForuma ...
DAMI34 Objavljeno November 26, 2016 Opozori Objavljeno November 26, 2016 pred 47 minutami, RobiRoberto pravi: To obvestilo se mi že kar nekaj časa odpira pri zagonu (?) MopedForuma ... če prav vidim, ti blokira reklame RobiRoberto in Bmflar 2
solorider Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 Picasa se poslavlja je kaj, ki bi bilo enako?
Snečer Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 pred 11 minutami, solorider pravi: Picasa se poslavlja je kaj, ki bi bilo enako? ja, saj so ti preselili v google photos vse, tak da pač zdaj google photos, čeprav mi je picassa bila bolj domača.
solorider Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 pred 26 minutami, Snecer pravi: ja, saj so ti preselili v google photos vse, tak da pač zdaj google photos, čeprav mi je picassa bila bolj domača. tudi meni, ta foto sploh ne znam. Lahko isto urejaš slike, ko v picasi?
Snečer Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 Jaz sem samo webpicaso uporabljal, ne aplikacije na PCju, neke komentarje lahko daš poleg, drugače pa slike lahko osnovno urejaš, albumi itd... Ne vem, kaj točno pričakuješ.
solorider Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, Snecer pravi: Jaz sem samo webpicaso uporabljal, ne aplikacije na PCju, neke komentarje lahko daš poleg, drugače pa slike lahko osnovno urejaš, albumi itd... Ne vem, kaj točno pričakuješ. Nekaj istega ko se je pri picasi in če se to da pol je ok. Sem pa na forumih nekaj čital, da je slabše kot pri picasi. Si videl, da ti vse albume po svoje imenuje. Popravljeno December 27, 2016. Popravil solorider
maus Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 mogoče ne spada v to temo ampak iščem notebook .. str, disk okol 100 GB, usb priključek, naloženi windowsi in da baterija zdrži vsaj 1 uro ... Bmflar 1
Snečer Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 pred 6 minutami, solorider pravi: Nekaj istega ko se je pri picasi in če se to da pol je ok. Sem pa na forumih nekaj čital, da je slabše kot pri picasi. Si videl, da ti vse albume po svoje imenuje. Lej, za fotke gor naložit pa da pol pokažeš, gre skozi. Tudi nič ti ne požira prostora na accountu če pustiš v default kvaliteti. Albume pa nisem zaznal da se bi se drugače imenovali?
solorider Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: Lej, za fotke gor naložit pa da pol pokažeš, gre skozi. Tudi nič ti ne požira prostora na accountu če pustiš v default kvaliteti. Albume pa nisem zaznal da se bi se drugače imenovali? če zazna, da si bil v Paklenici da ime Potovanje v Paklenico. Sem pa sedaj dal eno sliko na fb in mi je napisalo nov album...
solorider Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 (popravljeno) pred 10 minutami, Snecer pravi: Maš fotke geolocirane? zgleda, če mi da svoj naslov, se da kje izključiti? geo imam izključeno. Kako prenesem vse albume v foto? Popravljeno December 27, 2016. Popravil solorider
GO_Tomi Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 10 hours ago, maus said: mogoče ne spada v to temo ampak iščem notebook .. str, disk okol 100 GB, usb priključek, naloženi windowsi in da baterija zdrži vsaj 1 uro ... Tule sem kupil že 4 zase in za svoje stranke zrihtal prenekaterega ... To so refurbished mašine (prezentacijski, iz sejmov ... tovarniško obnovljeni). Zanesljivo, ugodno, pa še vreme mamo lepo in toplo (včeraj 16 stopinj), lahko z mopedom prideš
maus Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 pred 37 minutami, GO_Tomi pravi: Tule sem kupil že 4 zase in za svoje stranke zrihtal prenekaterega ... To so refurbished mašine (prezentacijski, iz sejmov ... tovarniško obnovljeni). Zanesljivo, ugodno, pa še vreme mamo lepo in toplo (včeraj 16 stopinj), lahko z mopedom prideš hvala, bom pogledal .... iščem res poceni varianto, ker ga bom rabil 1 x na 3 tedne za 15 minut ... imel sem enega, pa sem ga šenkal družini, ki si ga niso mogli privoščiti ... pa mi ni žal moped pa še čakam
Snečer Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 pred 11 urami, maus pravi: mogoče ne spada v to temo ampak iščem notebook .. str, disk okol 100 GB, usb priključek, naloženi windowsi in da baterija zdrži vsaj 1 uro ... šefe, kaj pa tole? http://www.bolha.com/racunalnistvo/prenosni-racunalniki-in-oprema/ibm-lenovo/lenovo-s10-2-101-1308908772.html?aclct=1482493860&kw=lenovo+s10 takega sem mel, starejši model, "vse" narediš pa vtakneš kam češ
maus Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, Snecer pravi: šefe, kaj pa tole? http://www.bolha.com/racunalnistvo/prenosni-racunalniki-in-oprema/ibm-lenovo/lenovo-s10-2-101-1308908772.html?aclct=1482493860&kw=lenovo+s10 takega sem mel, starejši model, "vse" narediš pa vtakneš kam češ to sem že videl ... če bi bil iz Ljubljane, bi šel pogledat ... tale je skoraj malo predober Popravljeno December 28, 2016. Popravil maus
solorider Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 pred 14 urami, solorider pravi: zgleda, če mi da svoj naslov, se da kje izključiti? geo imam izključeno. Kako prenesem vse albume v foto? Kaj nobeden ne ve?
Snečer Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 Albume, ki si jih imel v picasi na netu, ti je google avtomatsko prenesel v google photos, če si to mislil?
Bmflar Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 pred 14 urami, maus pravi: mogoče ne spada v to temo ampak iščem notebook .. str, disk okol 100 GB, usb priključek, naloženi windowsi in da baterija zdrži vsaj 1 uro ... Jebiga, pred 10 dnevi sem šenkal takega HPja tajnici ..... Če kaj najdem, ti javim ... Bom malo povprašal maus 1
solorider Objavljeno December 28, 2016 Opozori Objavljeno December 28, 2016 pred 4 urami, Snecer pravi: Albume, ki si jih imel v picasi na netu, ti je google avtomatsko prenesel v google photos, če si to mislil? samo enih pet
maus Objavljeno December 29, 2016 Opozori Objavljeno December 29, 2016 pred 21 urami, HD-Dyna pravi: Jebiga, pred 10 dnevi sem šenkal takega HPja tajnici ..... Če kaj najdem, ti javim ... Bom malo povprašal prosam lepo lahko mi boš kavo plaću Bmflar 1
Bmflar Objavljeno December 29, 2016 Opozori Objavljeno December 29, 2016 pred 8 minutami, maus pravi: prosam lepo lahko mi boš kavo plaću Ajde, če najdem comp zate, ti plačam 2 kavi Nikadbegnijebiocicijapress maus 1
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Opozori Objavljeno Julij 6, 2017 mah, upam, da sem v pravi temi, kolegica rabi pomoč: GoBobi 1
Andrejcer Objavljeno Julij 6, 2017 Opozori Objavljeno Julij 6, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: mah, upam, da sem v pravi temi, kolegica rabi pomoč: Odvisno, za katerega ponudnika analognih storitev se odloči. DAMI34, GoBobi, GO_Tomi in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se