domin Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 Včeraj se je pripetila prometna nesreča v naselju Nedelica (Prekmurje) in sicer pri pokopališču, kjer je prišlo do trka med motoristom in osebnim avtomobilom. Ker sem na kraj nesreče prišel le kako minuto po trku in sem se po nesreči pogovarjal tudi z motoristom. upam, da mu ni kaj hujšega, saj sem pozneje v novicah prebral da je utrpel hujšo poškodbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Trčil v policijski avtomobil Tudi celjski policisti so obravnavali dve hujši prometni nesreči, ki pa na srečo nista terjali življenj. Do prve prometne nesreče na Celjskem je prišlo včeraj popoldne, ko je 41-letni voznik z 18-letno sopotnico vozil motorno kolo iz smeri Žič proti Ločam. Ko je prevozil blagi desni ovinek, je naletel na prometno nesrečo, ki je bila zavarovana s triopan znakom, ob robu vozišča pa je stalo policijsko vozilo z vklopljenimi smerniki in modro lučjo. V vozilu sta sedela policista in udeleženec prometne nesreče. Voznik motornega kolesa je ob silovitem zaviranju padel po vozišču in z motornim kolesom trčil v stoječe vozilo. V nesreči sta se huje telesno poškodovala voznik in sopotnica na motornem kolesu, policista v službenem vozilu sta bila lažje telesno poškodovana. Druga nesreča s hudimi poškodbami se je zgodila zvečer na lokalni cesti Velika Pirešica – Studence - Ponikva, ko je 14-letni voznik kolesa z motorjem s sopotnikom vozil po cesti za 17-letnim voznikom kolesa z motorjem. Ko je mlajši motorist zapeljal levo izven vozišča in začel obračati, je starejši, ki je vozil za njim, kljub zaviranju trčil v levi zadnji del kolesa z motorjem. Pri tem se je huje telesno poškodoval 11-letni sopotnik na kolesu z motorjem. VIR 24 ur! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Danes zjutraj se je na hitri cesti Trebnje-Karteljevo zgodila prometna nesreča. Padel je motorist in se poškodoval.... To je vse kar sem uspel izvedeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sidominator Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Včeraj, ko sem se vračal iz dopusta okoli 18ure je na glavni cesti Vitanje - Stranice padel motorist z KTMom EXC mislim, da je bil 450ka. Na ravnem odseku je bilo za kakih 25m špure na nasprotni pas in nato v "varovalno ograjo" mesoreznico. K sreči se mu ni zgodilo nič hujšega razen odrgnin in razcotane opreme. Zatrdil mi je, da so mu kot strela z jasnega popokale špice zadnjega kolesa, kolo mu je zablokiralo, ketno vrglo iz zobnika, kolo pa mu postavilo pošreg, nato je z zadnjim 100% zablokiranim kolesom drsel na nasprotni pas (k sreči ni bilo nobenega avtomobila) in nato z manjšo hitrostjo še v ograjo. Samo, da ni bilo nič hujšega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Danes ob cca 18:30 se je v Poljanski dolini med naseljem Hotavlje in Podgora zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Ko sem pipeljal mimo je na tleh ležal orvavljeni motorist, njegov prijatelj pa ga je podpiral . Zgledalo je precej hudo vendar upam da se bo dobro izteklo. V kolikor tole bere motorist ki je bil zraven ponesrečenca naj me prosim kontaktira. LP Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil DDEAN1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Stradao slovenski motociklist POREČ - Slovenac T. Š. (61) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći prošle nedjelje oko 17 sati u Poreču, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u PU istarskoj u Puli. Nesreća se dogodila kada je T. Š., upravljajući motociklom »yamaha« iz smjera Červar Porta prema županijskoj cesti Poreč-Novigrad, u oštrom desnom zavoju izgubio kontrolu nad motociklom i pao na tlo. T. Š. je prilikom pada zadobio prijelom sedam rebara i prijelom ključne kosti. Slovenac je imao zaštitnu kacigu, no vozio je s 0,12 promila alkohola. VIR: glas istre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 A kdo kaj ve kaj je bilo vceraj na dolenjski cesti pri streliscu? Udelezena dva motorja pa en avto? Peljala sem se mimo glih ko so policaji cesto zaprl, mislim pa da je bla ura okol polnoci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 kdo je snel motorista danes zvečer okoli 20,15 blizu Naklega :eek: upam da ni bilo kaj hujšega motorist se je pobral in nekaj tekal po cestišču :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 kdo je snel motorista danes zvečer okoli 20,15 blizu Naklega :eek: upam da ni bilo kaj hujšega motorist se je pobral in nekaj tekal po cestišču :hmm: Mislim da tale DAEWO,tud jaz sem peljal mimo in videl motor lezat mislim da je bla Yamaha tokle mi je ratal posnet več pa nisem mogel k je ta plav tam letal in me spodil,mislim pa da ni kaj hujsega caw[attachmentid=76160] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 včeraj zvečer okrog 21h sem videl v krškem pri lounge baru Karizma V-storma na tleh. na sred križišča pa je stal srebrn megane, ki je bil spredaj poškodovan. poleg pa policisti in gasilci? motorist se je očitno peljal iz smeri Brestanica proti Krškem, pri Karizmi pa je megan pri zavijanju levo vzel prednost motoristu. :( upam, da ni bilo hujšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 stari..kake barve je bil V-storm? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Ve kdo kaj o nesreci v kocevju v nedeljo 16.7 okoli 19:00 ure,bela cbr600fs,ko smo se mim peljali je bla ze na prikolici in pa policaji so neke merli na sredi ceste,na desni strani(iz smeri kocevje) je pa stal se en motor,.... ....so pa policaji zelo cudno postavli triopan,za ovinkom namest pred,se sreca da so nasproti vozeci opozarjali da je nekaj narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 stari..kake barve je bil V-storm? :hmm: temno modre barve (morda črne) s cevasto zaščito motorja. ne vem točno. ležal je na levem boku, pa tudi mračilo se je že. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Prometna nesreča s smrtnim izidom 29.7.2006 ob 9.58 uri se je v križišču regionalne ceste in ulice Stari trg v Lukovici pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom zaradi izsiljevanja prednosti. Do nesreče je prišlo, ko je 56-letni voznik osebnega avtomobila iz Lukovice, ki je vozil od Šentvida pri Lukovici proti Trojanam, pri zavijanju v levo zaprl pot 29-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Celja, ki je tedaj pripeljal pravilno iz nasprotne smeri. V trčenju je umrla 79-letna sopotnica v povzročiteljevem avtomobilu, ravno tako iz Lukovice, ki je sedela na zadnjem desnem sedežu. Operativno-komunikacijski center Generalne policijske uprave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Na serpentinah pri Črnem vrhu je prjatu podrajsu, tut s stopalko:) Na cesti je bla res ocitna temna špura, samo nic posebej bolj drseca. No in odnese zadek in se lepo zapelje malo naprej, on pa na, k sreci, odbit (od plugov) robnik. Obleka so ble bolse kavbojke in jakna. Hehe in denarnica :slap: Ljudje so prijazno ustavlali, enim pa ni blo jasno kaj sva se ustavla sred najlepsih ovinkov... Sej pol sva motorje zapelala na travco in malo pokomentirala. Tipu ni blo nic, bo pa jutr :trance_33_sleep: supermoto pa je itak narjen za padce. No in ko prideva domov, se majstr takoj loti popravila, še prej pa štetja nepoškodovanega denarja. Da bi predrajsalo do kovancev in bi se zacelo iskrit :o Bugve kaj bi si mislu :D In kaj zdej, a bi kombiezon pomagu al bi se strgau ko papir??? :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Cesta Pragersko-Ptuj, pri odcepu za Cirkovce, pravkar (21.30) se peljal mimo, na tleh crn motor (cestak), nisem dobro videl, malo naprej pa lezal motorist, okrog njega pa gruca ljudi, klecali... Na mestu ze bila policija, resilec pravkar pripeljal... Ve kdo kaj vec?? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Po padcu so jo še povozili V Dolenjem potoku pri Jelšanah so policisti v ponedeljek okoli 8. ure obravnavali prometno nesrečo zaradi padca motorista, 23-letnega Slovaka. Tujec je motorno kolo vozil proti Jelšanam in zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču. V nesreči se je laže poškodovala 25-letna Slovakinja, sopotnica na motornem kolesu, ki je padla na vozišče, čez noge pa ji je zapeljala 35-letna voznica osebnega avtomobila, ki je pripeljala iz nasprotne smeri. vir: vecer.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapa Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Na cesti Lož - Bloška Polica nesreca ob cca 15:45. Ko se izve kaj vec, prosim dopisite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 Ej glih zdele mi je kolega rekel da je bla pred cca 1h nesreča v Lukoci -motorist več ne vem ne kdo ne kako..............? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 Danes ob ca. 18:30 je bila prometna nesreča malo pred Bledom. Na tleh ob cesti je bil razbit srebrni ER-5 s kovčkom, sledi o kakem avtomobilu ni bilo videti, samo dva policaja sta merila kraj nesreče. Motorista ni bilo videti, ve kdo kaj več. Upam da ni bilo kaj hujšega. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Ej pa ena nesreča je bla uceri okol 18 pri gostilni Jelen v Ljubljani, ce kdo kaj ve kaj je bilo,motorist naj bi tam nekje ob eni cestni svetilki sedel sezut polcaji pa meril cesto????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 kolega mi je dons reku da je vceraj oz. 2 dni nazaj opazu precej razbitega cestaka v Šempetru (mislim da v krožnem)...kake info? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bagghinchk Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 kolega mi je dons reku da je vceraj oz. 2 dni nazaj opazu precej razbitega cestaka v Šempetru (mislim da v krožnem)...kake info? :yea1: to sem bil jaz... poročilo še sestavljam, moped je že na servisu, jaz sem brez praske... mam mal gužve v službi pa še žena je popizdila :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Danes na Viču nekdo z modro Yamaho enduro stal na semaforju, medtem ko ga je avto dobesedno naskočil od zadaj. Avto je imel stik z asvaltom samo z zadnjima kolesoma, s prednijm delom pa je bil gor na motorju. :blink: Motorist je stal na pločniku in slikal, tako da mislm da mu ni bilo nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 V torek okrog pol7 zvecer sem se pelal po stari cesti iz Ptuja proti MB pa sem vido pred Dvorjanami v onih ovinkih na bregu razbitega enega zelenega Kawasakija pa policija je ze bla tam. Vozniku ocitno ni blo nic ker je v okolici 20m od motora po bregu iskal dele plastike :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave