Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 20.7 se nameravam odpravt na nordkapp,z motorjem seveda za 3 tedne al pa tud več.Če ma gdo kaj informacij naj se razpiše prosim. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Sanda....v enem starejših motoplusih je bil potopis enih tipov iz Reke,ki so šli tja.....z vsemi cenami,trajekti,rezervacijami......bom poiskal pa ti napišem. Drgač je pa to nora,nora,nora ideja.....ma tut mene tja vleče....morda enkrat ko bom ,kaj vem.....bolj bogat...hahahahaaa Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 bom poizvedel ker smo meli to turo ze splanirano pred leti pa je zaradi financ (huh skandinavija pa alkohol) odpadla. napisem kmalu. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Hola! Eno opozorilo: "znorte" se v Nemciji, v vseh severnih dezelah pa ZELO pazite na omejitve hitrosti/radarje, ker so kazni RES hude (novembra 1998 je bila najnizja kazen na Norveskem ~400 DEM). Nam je bilo kar malo tezko, ko imajo pa tako super speljane ceste... Nasploh so vse cene precej visje kot pri nas. A zato boste spoznali ful prijazne ljudi, videli super lepe pokrajine, vse zeleno, sami slapovi, pa nori fjordi (in ceste okoli njih!), hise s travo na strehi... a tudi relativno veliko dezja, zato se dobro opremite! In se danes mi je zal, da si nisem kupil vsaj enega trola za spomin... Ne dvomim, da se boste imeli skrajno lepo, le pazite nase! LP suzuki dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 quote: ... a tudi relativno veliko dezja, zato se dobro opremite! ... ... lepše vreme boste imeli, če boste šli po Švedski do vrha Baltika ... sicer pa v tem primeru vzemite s seboj večje količine Autana (komarjikotvrabcipress) ... pa pazite se severnih jelenov (karibujev) ... so totalno zmesani in letijo cez cesto kot kure ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Tale sever, pa je poln žvali: komarji, vrabci, karibuji, severni jeleni, kune... jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 To vas bo rit bolela!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Pa ketne s sabo vzemi!! Predpostavljam da gre tud tvoj tip s tabo!A gresta z enim motorjem!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Tundercat valda greva z enim motorjem pa še to bo zzzeeellloooo drago,o dveh sploh pomislt ne upam. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Sanda....če imaš možnost glede potopisa preberi MotoPlus julij-avgust 2001. Ga žal nimam doma,je pa v prikolici na morju(preveril kolega ko je bil dol). Ko pa grem spet kaj v Umag,ga vzamem in skeniram. Upam , da ne bo prepozno hahhhahaaaaaaaaaa Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 ... nek potopis imam menda tudi jaz ... bil pa je objavljen v Delu ... bom poiskal in ti poslal ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Folk,kaj ste prima to mi je zelo všeč ,da ste se potrudili, informacije so vedno dobrodošle,ko se bom vrnila pa jih bom z užitkom sama posredovala interesentom. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Gas Sanda, to je moj življenski cilj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Ko bom šu jst tja gor, bom šel do severa Nemčije sigurno z vlakom, od tam pa pol z mopedom naprej. Rajši na severu naredim kšn kilometer več, kot pa da se vozim po Avstrijsko-Nemških avtocestah.Škoda gum, bencina, cestnin,....... lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Pravi motorist se odpelje in pripelje do doma z motorjem. Ko boš tok star kot jaz, boš že vedel. Se pač za tako pot ustrezno pripraviš. Nove gume, pa denar itd. Jaz upam, da bom to pot naredil čez dve do tri leta. Imam pa še bolj nor načrt za vračanje. Čez Finsko, Rusijo, Poljsko .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Pravi motorist se odpelje in pripelje do doma z motorjem. Ko boš tok star kot jaz, boš že vedel. Se pač za tako pot ustrezno pripraviš. Nove gume, pa denar itd. Jaz upam, da bom to pot naredil čez dve do tri leta. Imam pa še bolj nor načrt za vračanje. Čez Finsko, Rusijo, Poljsko .... Glih taprav motorist se ne voz kr ke u tri dni, ampak furo načrtuje v naprej in se cim bol izogiba nezanimivim odsekom poti, ter hrani moči in motor za zanimivejši del poti. Taka pot mora biti užitek, ne pa trplenje na Nemških ravnicah. Pa tud starost tuki nevem, če ma kej veze. Razn če ti je bistvo kilometre cepat. Sicer pa je to samo MOJE mnenje!!!!!!!! lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Treba je pa tud vedet, s kaksnim motorjem se odpravljaš na tako pot. Ne vem če bo z SV-jem tako spočita, kot si lahko ti s svojo "dnevno sobo na kolesih" puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2002 Deli Objavljeno Maj 18, 2002 Še sreča da ne gre na to pot s SV ampak s fantom skupaj na njegovem motorju!Ta pa je res "HIŠA NA DVEH KOLESIH"!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2002 Bladzo pelala se bom na zadnem sedežu Kawasakija 1500 classic turer,luksuz do kraja. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 18, 2002 Deli Objavljeno Maj 18, 2002 hmmm vceraj sem se pogovarjal z enim, ki je na nordkapu ze bil: "skandinavija je super, zadnji del do nordkapa pa ful drag in brezveze. to je tura samo za to da lahko reces da si bil tam." no sam mene se vedno vlece ampak ko bom velik in bogat ker baje je ful ful drago (to je nizozemec rekel, ki ima dobro placo)! tak da sanda eno kartico z velikim limitom zraven za vsak slucaj! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 18, 2002 Deli Objavljeno Maj 18, 2002 Sem bil v skandinaviji 3 leta nazaj,res je drago,malo pivo 50NOK to je 1250SIT,ostale cene so tudi temu razmerju primerne,več ali manj.Ampak,je pa kot v pravljici,še to,tam sem bil maja meseca,skandinavske bejbe v minicah,dekolteji do popka,mene je pa v zimski bundi zeblo ko psa! LP DAN If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2002 Deli Objavljeno Maj 19, 2002 Pa bi vodo pil!!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 19, 2002 Deli Objavljeno Maj 19, 2002 Dream on! LP DAN If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 jaz sem nordkap osvojil tri leta nazaj in to z XT 600 - s tem motorjem je bila voznja do gor in nazaj prava mora (pa mi se prtljage ni bilo potrebno voziti - je bila v avtu od kolegov) - tista blazotova ideja z vlakom cez nemcijo nikakor ni slaba!!! je pa na finskem in norveskem skoraj vsak dan dez padal, kar pomeni da je spanje v sotoru slaba varianta ker se nikoli nobena stvar ne posusi. ce spis v bungalovih je pa kar drago ce sta samo dva. bencin je najdrazji itak, hrana je se drazja (na motorju je ne mores nic s seboj vzet), sam nordkap ni nic posebnega,... ce ima clovek ta prav motor pa ful sreco z vremenom bi bilo ful lepo, samo to slednje je tam gor blazno nesigurno. jaz na primer sem se celo pot sparaseval zakaj se nismo raje odpravili recimo v turcijo... bom se kaj napisu ce bo koga zanimal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2002 Mato prosim napiši kako so gor urejeni campi,kakšne so cene hrane,po tvoje kolk keša bi vzel sabo, za 2 osebe motor za 22dni. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se