.T. Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Fantje zacelo se je! Vrocina je naredila svoje. Ko sem se vceraj iz sluzbe peljal domov skozi center Ljubljane, so se mi pocedile sline. Punce so odloľile jakne, puloverje in ostalo spomladansko obleko. Smuknile so v oprijete majcke, hlacke, sandalce in tangice, ki lepo prosevajo skozi bele oprijete hlace, ki se jim menda rece kapri. Tadej
lojzi Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Tadej, pozabu si slino obrisat s posta! Lojzi ma vas rad
hotschko Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Ja res je ... vožnja skozi mesto postaja napor ... vratne mišice so v precepu ali gledati okoli ali na cesto ... ajajajaj.... hotschko
alena_bmw Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Saj vratne mišice še niso problem...da ne bo kdo kaj položil (beri: motor) zaradi ogledovanja...kot je že en kolega boleče izkusil... lp alena Better blond than bold!!
Einherjar Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Jaz sem ze zdavnaj ugotovil, da ce se bom ubil na motorju bom to naredil zaradi buljenja okrog po zenskah :( Jebiga, bolje to, kot da me nosorog z rogom v ok... Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
klimbra Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Djevojke u ljetnnim haljinama VOLIMMMMM Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
marijan Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 prav všeč so mi deklice v letnih haljah do tal in pa sandalčki in pa čisto brez rokavov in pa ali so spodaj čisto brez........la, la, la lp marijan
Ice Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 p**** v** m*****,jaz pa na faksu ko ta topic berem! ze tko ne vem vec kam bi gledal! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
marijan Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 če se da v dekolteje če ne sory lp marijan
suzuki Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: p**** v** m*****,jaz pa na faksu ko ta topic berem! ze tko ne vem vec kam bi gledal! ... Hja, Ice, ce na tvojem faksu ni nic belega in prosojnega in v tangicah je skrajni cas, da zamenjas faks... LP suzuki
James Bond Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: Djevojke u ljetnnim haljinama VOLIMMMMM Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo MORAL BI Z MANO NA POTEPANJE ( Z MOTORJEM ) PO AZURNI OBALI, TAM BI BIL KONČNO ZREL ZA PSIHIATRIJO. KAKŠNE SLABE REDKO VIDIŠ..... 007
.T. Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: in pa ali so spodaj čisto brez........la, la, la lp marijan Pa ves, da mogoce so, ker nekaterim, ki nosijo bele tanke oprijete hlace nic tangice ven ne sekajo. Ne vem No ja vsaj upam, da je tako! Tadej Popravil/a - Tadej dne 15/05/2002 ob 14:45:20 Popravil/a - Tadej dne 15/05/2002 ob 14:46:38
.T. Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: MORAL BI Z MANO NA POTEPANJE ( Z MOTORJEM ) PO AZURNI OBALI, TAM BI BIL KONČNO ZREL ZA PSIHIATRIJO. KAK©NE SLABE REDKO VIDI©..... 007 Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Pa kdo bo vse to po....l? Tadej Popravil/a - Tadej dne 15/05/2002 ob 14:49:33
Einherjar Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Pa kdo bo vse to po....l? Tadej Kdo, kdo?? Nekdo drug... sej je vedno tako! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
James Bond Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Pa kdo bo vse to po....l? Tadej Kdo, kdo?? Nekdo drug... sej je vedno tako! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com SE STRINJAM, SAMO IMAM POTEM PREVEČ DELA... 007
marijan Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 daj si to poorganiziraj čez cel teden ko ni 3M lp marijan
bmw Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: p**** v** m*****,jaz pa na faksu ko ta topic berem! ze tko ne vem vec kam bi gledal! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. kako že gre tista narodna..........?????????? že vem............TRPI. lp., bmw
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Sem ze pozabil kako je ko je vec kot 24 stopinj!!!! Thundercat
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 P.S: Preimenuj temo v DJEVOJKU ODJEVANE U USKORO NISTA!!! Thundercat
Racing Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: quote: Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Pa kdo bo vse to po....l? Tadej Kdo, kdo?? Nekdo drug... sej je vedno tako! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com SE STRINJAM, SAMO IMAM POTEM PREVEČ DELA... 007 Racing
Ice Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: Hja, Ice, ce na tvojem faksu ni nic belega in prosojnega in v tangicah ......... LP suzuki staaaaaaaar....pa glih v TEM je problem! prevec je tega! AAAAAAAAA ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Chebi Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Prevec???? Nikol ni prevec - prevec so lahko samo oblecene!!! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Tadej Ja, in ne boste verjeli, potem je na 3M še en kup motoristov na robu infarkta, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da se bodo mimo pozibavale vse te dijakinje, študentke, naključno mimoidoče ter pleh pičke, ki pridejo ob sredah, ker vedo...živel je mož imel je psa..... Ali kot je pred davnimi leti napisal že veliki France P.: Cvetijo cvetlice, se gon'jo device, smrdi sekret, ah kur'c - pomlad je spet... PEPE Predinfarktni Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
lojzi Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: quote: Tudi na Tromostovju in okolici ni kake slabe robe. Dijakinje, studentke, nakljucno mimoidoce ter pleh picke, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da bodo tam motoristi,.... Tadej Ja, in ne boste verjeli, potem je na 3M še en kup motoristov na robu infarkta, ki pridejo ob sredah, ker vedo, da se bodo mimo pozibavale vse te dijakinje, študentke, naključno mimoidoče ter pleh pičke, ki pridejo ob sredah, ker Matr, Lojzi bedak je pa sam motorje gledou Lojzi ma vas rad
Priporočene objave