Skoči na vsebino

Djevojke u ljetnim haljinama ...

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

quote:

Kdo pa je rekel, da se jih ne nosi??? jaz jih kar ene par moških poznam, ki jih nosijo vsak dan... ko boksarce!!!!

I want some more!!!!

Pupa, kako se pa tangice nosi kot boksarce

hotschko

ma si zagaman!!!!! Kot boksarice.. sem mislila tako, za vsak dan, ko jim je to tako normalen kos perila, kot je nekaterim boksarice!!!

I want some more!!!!

Objavljeno

Neki se ovde opasno vole

PEPE

Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.

Objavljeno

No,evo spet jih bom slišala...

Objavljeno

quote:

No,evo spet jih bom slišala...

Slišala Spet Od koga

PEPE

Objavljeno

Nč,nč...Je že v redu...Krkoli je že blo...Nism bla jest...Res ne...

Kaj je že blo?!

Objavljeno

quote:

quote:

quote:

Kdo pa je rekel, da se jih ne nosi??? jaz jih kar ene par moških poznam, ki jih nosijo vsak dan... ko boksarce!!!!

I want some more!!!!

Pupa, kako se pa tangice nosi kot boksarce

hotschko

ma si zagaman!!!!! Kot boksarice.. sem mislila tako, za vsak dan, ko jim je to tako normalen kos perila, kot je nekaterim boksarice!!!

I want some more!!!!

Se kako dobro je vedu kaj si mislila povedat

Racing

Objavljeno

quote:

I want some more!!!!

... zmeraj ugrizne ...

hotschko

Objavljeno

Opet u vašem gradu, Variete Pupa i Hotschko!!!!! Slikajte se za sitne pare sa Carica Pupa i Kletar Hotschko u drevnim borilačkim pozama!!!

PEPE

Objavljeno

Danes zjutraj, ko sem se odpravljal v suzbo, se po Poljanski cesti (pred gimnazijo) peljeta dva tipcka na skuterju in gledata gimnazijke oz. djevojke u ljetnim haljinama, ki gredo v solo. Ritke mesajo, tangice sevajo izpod belih oprijetih hlac, oprsja v majcki se pozibavajo.

In fanta se vozita in gledata levo in desno, pred njima pa mestni avtobus pred avtobusom pa semafor, na semaforju pa rdeca luc. BUUUM poci, ko fanta oplazita stojeci avtobus in se razlepita po cesti po nasprotnem pasu, ki pa je bil na sreco prazen. Se sreca, da je Poljanjska cesta enosmerna. No fanta sta se na sreco samo potolkla, ratal je pa ful zastoj, potem je prisel se resilec in policija.

Mislim, da si bosta tipcka dobro zapomnila, kdaj sta nazadnic z motorja bulila djevojke u ljetnim haljinama.

Tadej

Objavljeno

Tadej imaš popolnoma prav, da je to nevaren šport, ker trpijo največ moški in tudi pločevina.

Glede tangic pa sem že delal nekaj na izkušnjah:

Včeraj je prišel moj bivši cimer iz Grčije po 6 mesecih strokovne prakse in je razlagal kake so grkinje in potem sva šla nekaj nakupovat in se spomen, da si moram kupiti tangice in sva naredila lov za tangice. Po nekateri zaneslivi informaciji sva šla pogledat v trgovino od BETI in so rekli da ne delajo več tangic za moške. Potem sva šla drugam in so imel našo robo, samo da ni bilo veliko številk pa še samo bele so bile, ker sem pa jaz hotel črne (samo rdečih ne, da kaj ne fašem v g....) se je cimer odločil in kupil bele tangice, kar se je spomnil lanske vročine in rekel da je v tangicah baje bolj hladno. No potem sva skoraj obupala, da bi še naprej iskala tangice, ker so naju kar napotili v SEX SHOP, za kar pa nisem bil navdušen, ker tam sigurno bi imeli samo čipke ali pa usnje, kar pa nene ne zanima, ker sem pripadnik bombaža, svile še pa nisem probal ali pa tako kot TITO, ki je imel gate iz kamelje dlake.

Poskus doma v stanovanju: cimer si nadene tangice in sem malo začudi in reče 'Čudni filing', pa še počakava nekaj časa in potem da izjavo, da je v tanhicah res bolj hladno, da ni take vročine. Ker sva potem selila njegovo opremo v avto in se malo moral sprehajati do avta, je rekel da se čedalje bolj prilagaja na tangice in da so kar vredu. Čez nekaj časa ga bom vprašal kako je bilo, ko se je po avtocesti peljal domov, ali je res na hitro zabremzal in si oblekel nazaj boksarce ali je vzdržal v spodnjicah s pomanjkanjem blaga.

To je samo za enkat, jaz še pa bom naprej posiskoval za tangicami v črni barvi, upam da jih imajo v MB, če ne pa bom uparabil kar kravato!

Najprej moraš verjeti sam vase, potem .....

Objavljeno

quote:

Tadej imaš popolnoma prav, da je to nevaren šport, ker trpijo največ moški in tudi pločevina.

Glede tangic pa sem že delal nekaj na izkušnjah:

Včeraj je prišel moj bivši cimer iz Grčije po 6 mesecih strokovne prakse in je razlagal kake so grkinje in potem sva šla nekaj nakupovat in se spomen, da si moram kupiti tangice in sva naredila lov za tangice. Po nekateri zaneslivi informaciji sva šla pogledat v trgovino od BETI in so rekli da ne delajo več tangic za moške. Potem sva šla drugam in so imel našo robo, samo da ni bilo veliko številk pa še samo bele so bile, ker sem pa jaz hotel črne (samo rdečih ne, da kaj ne fašem v g....) se je cimer odločil in kupil bele tangice, kar se je spomnil lanske vročine in rekel da je v tangicah baje bolj hladno. No potem sva skoraj obupala, da bi še naprej iskala tangice, ker so naju kar napotili v SEX SHOP, za kar pa nisem bil navdušen, ker tam sigurno bi imeli samo čipke ali pa usnje, kar pa nene ne zanima, ker sem pripadnik bombaža, svile še pa nisem probal ali pa tako kot TITO, ki je imel gate iz kamelje dlake.

Poskus doma v stanovanju: cimer si nadene tangice in sem malo začudi in reče 'Čudni filing', pa še počakava nekaj časa in potem da izjavo, da je v tanhicah res bolj hladno, da ni take vročine. Ker sva potem selila njegovo opremo v avto in se malo moral sprehajati do avta, je rekel da se čedalje bolj prilagaja na tangice in da so kar vredu. Čez nekaj časa ga bom vprašal kako je bilo, ko se je po avtocesti peljal domov, ali je res na hitro zabremzal in si oblekel nazaj boksarce ali je vzdržal v spodnjicah s pomanjkanjem blaga.

To je samo za enkat, jaz še pa bom naprej posiskoval za tangicami v črni barvi, upam da jih imajo v MB, če ne pa bom uparabil kar kravato!

Najprej moraš verjeti sam vase, potem .....

Jozl... ti bom v prihodnjih dneh poslala mail, kje vse se da kupiti moške tangice v MB. V vseh barvah.. tudi v črni.. pa še to ti povem, da iz zanesljivih virov in iz prve roke ti povem, da tudi moški lahko nosijo tangice.. in jih prav nič ne ovira.... mi je pa fajn, da se je tvoj kolega odločil za tangice. Bodi prepričan, da bo v prihodnjih tednih kupil še vsaj ene.

I want some more!!!!

Objavljeno

quote:

Jozl... ti bom v prihodnjih dneh poslala mail, kje vse se da kupiti moške tangice v MB. V vseh barvah.. tudi v črni.. pa še to ti povem, da iz zanesljivih virov in iz prve roke ti povem, da tudi moški lahko nosijo tangice.. in jih prav nič ne ovira.... mi je pa fajn, da se je tvoj kolega odločil za tangice. Bodi prepričan, da bo v prihodnjih tednih kupil še vsaj ene.

I want some more!!!!

Valda bo kupil se ene, prej ali slej bo moral dati te v pranje :>

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Objavljeno

quote:

mi je pa fajn, da se je tvoj kolega odločil za tangice. Bodi prepričan, da bo v prihodnjih tednih kupil še vsaj ene.

I want some more!!!!

Seveda, tastare se bodo v naslednjih tednih zasmradile

BTW Pupa, a maš ti tud samo dvoje?

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

BTW Pupa, a maš ti tud samo dvoje?

Lojzi ma vas rad

Nego?? Za čez zimo se pretolči dvoje povsem zadostuje, poleti pa, kdo jih pa sploh nosi

PEPE

Objavljeno

quote:

Nego?? Za čez zimo se pretolči dvoje povsem zadostuje, poleti pa, kdo jih pa sploh nosi

PEPE

Pepe...

I want some more!!!!

Objavljeno

2 para sta čez glavo dost...Če dodamo pa še teflonski premaz(odbija vodo in umazanijo)pa tud sam ene gverajo...

Objavljeno

quote:

2 para sta čez glavo dost...Če dodamo pa še teflonski premaz(odbija vodo in umazanijo)pa tud sam ene gverajo...

čez GLAVO

PEPE

Objavljeno

quote:

Če dežuje,zakaj pa ne

yep, pa noge za vrat, da si jih po lužah hodaje ne zmočiš

BTW, čestitam za over 50. We want some more, kot pravi Pupa, pa ne sužnju povedat, da ne bo spet gravitiral.

PEPE

Objavljeno

Brez gat,pa noge za vrat!Odličen celovečerec bo to...

Objavljeno

Huala za čestitke,cel dan že skačem do stropa ...in nazaj...do stropa...in nazaj ...do strooo

Objavljeno

Tarantino is yesterday's news. Natasha osvaja sceno

Hvala, ker si mi popestrila turobno nedeljo

PEPE

Objavljeno

quote:

Tarantino is yesterday's news. Natasha osvaja sceno

Hvala, ker si mi popestrila turobno nedeljo

PEPE

Kadarkoli,Pepe!

P.S.:

Boštjan Hladnik bi blo bolj primerno-delovni naslov filma;"Ples v dežju part two"

Objavljeno

quote:

Boštjan Hladnik bi blo bolj primerno-delovni naslov filma;"Ples v dežju part two"

Ja, al pa ŽRELO , part ???

Mat'r dobr' štepaš, si že na 60

PEPE

Objavljeno

...do strooopa...in nazaj...do strooopa ....in...in...ne gre več dol...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!