Tetsuya Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Ej Vrtnica, zdej mi pa ti povej, zakaj se punce tak dobr zrihtate ( tangice, oprijete hlače, majice...), če ne zato, da bi bile lepe in da bi kdo pogledal za vami? Če sem s tem vprašanjem katero užalil se OPRAVIČUJEM! Sprejemam morebitne kritike na moj račun. LP
Vrtnica Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: Ej Vrtnica, zdej mi pa ti povej, zakaj se punce tak dobr zrihtate ( tangice, oprijete hlače, majice...), če ne zato, da bi bile lepe in da bi kdo pogledal za vami? Hmm ja OK priznam da se nekatere punce tko oblacijo da bi pozornost privabile... Sam smo ene cist nasprotje pac lej ce je vroce menda ne bomo sle v nekem volnenem puloverju se ti ne zdi? lp, Sanci
Racing Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Yea Tetsuya....si bova kritike kar delila.....daj vrtnica pa ti lepo obrazlozi zakaj se tko ustimajo/te.....da so same sebi lepe in sexy??! Racing
Vrtnica Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Aja pa se neki bi vas fante prasala... Kaj vam je sploh vsec na kratkih krilih oz zakaj vas prec iz tira vrzejo? lp, Sanci
Ice Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 nogice vrtnica.....dolge,lepe,gladke nozice _srnice_ v tangicah. (danebospetkdonazivalimislilpress!) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Vrtnica Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: nogice vrtnica.....dolge,lepe,gladke nozice _srnice_ v tangicah. No pa mi povej ka vam je na nogicah tok usec? lp, Sanci Popravil/a - vrtnica dne 12/06/2002 ob 21:31:29
cyc Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Saj ni samo pri krilcih ... pac, zenska umetnost kazanja in skrivanja hkrati. Ce zenska pretirava z odkrivanjem najprej sicer pogledas ... ampak vsaj kar se mene tice take ne zanimajo Kar seveda ne pomeni da ni fino pogledat ... -- Andraz, cyc
Ice Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: quote: nogice vrtnica.....dolge,lepe,gladke nozice _srnice_ v tangicah. No pa mi povej ka vam je na nogicah tok usec? dolge,lepe,gladke ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 quote: quote: quote: nogice vrtnica.....dolge,lepe,gladke nozice _srnice_ v tangicah. No pa mi povej ka vam je na nogicah tok usec? dolge,lepe,gladke ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ditto!! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Chebi Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Noge so zakon, sploh če se nadaljujejo v lepo ritko!!! God bless the losers, for they determine the winners!
Gregs Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Najlepse so dolge, blond noge (PAZI: vse je pravilno zapisano, vedeli bodo pa samo posveceni... ) ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 quote: Najlepse so dolge, blond noge (PAZI: vse je pravilno zapisano, vedeli bodo pa samo posveceni... ) ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Zakaj samo blond, lahko so tudi plesaste :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 ma pust ga....ne vidis da je farbenblind?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
pupa Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 JJJEEEEJJJJJ sem posvečena.... celo!!! Mater, sem pomembna... sicer pa.... dolge, mišičaste, poraščene nogice tut jst rada pogledam. I want some more!!!!
jozl Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Vsa ta lepota žensk v poletni obleki sploh ni namenjena moškim, tako da veste!!!!! To je samo konkurenca katera od lepih ženskih telesc še bolj lepo zgleda in to najbolj opaziž v mestu. Tam, kjer sem jaz doma tega ni videti, ker na podeželju ni take hude konkurence, da bi se morale dekline tako izzivalno oblačiti. Samo težava je v tem, da od te konkurence moški, ki nimajo partnerja, postanejo še toliko bolj potrebni, ker ženske nevedi izzivajo posilstvo v skrajni meri z izražanjem svoje lepote. Ko pa take dekline pridejo na Hrvatijo na morje, pa so takoj, če nobenega ne poznajo, NUDISTKE, pa naj še druge vidijo, da je prišla konkurenca mednj. Toliko sem samo hotel dodati na to, kar se sedaj prebral kaj pišete, tako da se resnica lepo izkaže. Najprej moraš verjeti sam vase, potem .....
SF Objavljeno Junij 13, 2002 Opozori Objavljeno Junij 13, 2002 Uh... Včeraj Perla v civilu... ČIST DRUGA ŽENSKA! Upam da bojo kako sliko objavili! Jebeš mir bez rata!
jozl Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Kot je videti, je ta tema zamrla. :roll: Lahko pa vam tole sporočim, da sem včeraj bil v LJ ali Habani na ogledu Siemensovega vlaka prihodnjosti v regulaciji, ker smo imeli pijače in jedeče koliko smo hoteli zastonj, in ker smo še imeli dovolj časa smo si šli malo ogledat LJ. Drugič v življ. sem bil na 3M, tako da sem si malo ogledal center mesta. Pa da gremo na to temo: Kot sem sam opazil, ste moški v LJ bolj ogroženi, kot mi ki smo v MB, Ker je tam preveč razgaljene ženske lepote. Samo da pomoslim kako so bile urejene hostese na vagonih (bolje da nisem šel zraven). Pazite se, da ne trifi kdo telegraf štange ali kandelabra ali zvija kaj pločevine. Veliko sreče v vožnji in hoji :)
.T. Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 quote: No pa mi povej ka vam je na nogicah tok usec? lp, Sanci Noge, nogice, take gladke, lepo oblikovane rajcajo vsakega normalnega moskega. Se posebej, ce je krilce tako kratko in se za kak trenutek vidijo se kake tangice, ali pa se boljse ce tangic niti ni.
HHV Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Noge, nogice, take gladke, lepo oblikovane rajcajo vsakega normalnega moskega. Se posebej, ce je krilce tako kratko in se za kak trenutek vidijo se kake tangice, ali pa se boljse ce tangic niti ni. Tadej, dej si slikco nazaj zrihtat, da bomo lepo nazorno vidl kako buljiš! Jest mam vsaj čeladco, da se mal skrijem, pelerinco mi pa itak prvzdiguje! :wink: :D :D :D Aja pa še ščitek lahko ponucam, pa lepo v miru pivo pijem in se delam, da me nogice nič ne ganejo!! :D :lol:
.T. Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Sele sedaj sem se spomnil, da je danes v Ljubljani prireditev Pozdrav poletju. Na kongresnem trgu bodo postavili oder, na katerem bodo do polnoci igrale najbolj znane slovenske glasbene skupine. No ampak to se ni najbolj pomembno! Ker je danes peklensko vroče, bo na prireditev prislo na stotine djevojk u ljetnim haljinama, verjetno bodo najhujse une iz Fuzin, saj se oblacijo in pedenajotako kot une pevacice didlduja na TV Pinku - skratka na pol nage!!! Jutri je pa uradno konec sole in se bo djevojkam u ljetnim haljinama definitivno utrgal (sem bil prica temu lani). To se ga bodo nabutale, pol pa znani pregovor: Punca pijana, pi.ka prodana! Zato fantje, tisti, ki ste se brez obveznosti navalite, uni drugi bomo pa spet lahko samo gledali. :cry: Tadej
naka Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Tadej! A z "uni drugi" si morda mislil "oddani". Kako ste revčki, ker LAHKO samo gledate! :lol: Moje sožalje!
pupa Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Tadej.. če ne drugače.. greš na pozdrav poletja... se uležeš na tla.. se delaš mrtvo pijanega... in gledaš kera ma lepše tangice.. kera jih sploh ma, ker a jih nima.... ocenjuješ muce.. itd..... pa še noben ti ne bo zameril.. saj jih bo pol v približno takem stanju, kot se boš ti delal.
cyc Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Hja Tadej, pa jih pejt gledat no, une iz Fuzin, ce so ti tko vsec ... samo da bos uzival :twisted: :twisted: mogoce bodo tam tudi kaksni tatovi motorjev, to je namrec tudi njihov stil zensk ... :twisted: :twisted:
Wobewt Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 ....No, zdej pa dost besedi, grem gledat tangice napete.... :shock: :shock:
Pravokotar Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Robicop, Natasha te bo zadavla, z nogami okoli vratu :shock: PEPE
Priporočene objave