Wobewt Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 ...dej nehi, PEPE, no, sej je na faksu zdele, noge ji ne sezejo do Prešerca.... :D :D
Gregs Objavljeno Junij 21, 2002 Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 To se ga bodo nabutale, pol pa znani pregovor: Punca pijana, pi.ka prodana! Zato fantje, tisti, ki ste se brez obveznosti navalite, uni drugi bomo pa spet lahko samo gledali. Da bi navaljaval na pijane zenske?! Ejejejej.... nobene zabave s tako zensko.... se ves ne, ce uziva... :D :D :D Sovinisti pa: saj ni vazno, da ona, glavno, da jaz... eheehehehe..... Ne ne ne.... oba.... :wink:
.T. Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 Tadej.. če ne drugače.. greš na pozdrav poletja... se uležeš na tla.. se delaš mrtvo pijanega... in gledaš kera ma lepše tangice.. kera jih sploh ma, ker a jih nima.... ocenjuješ muce.. itd..... pa še noben ti ne bo zameril.. saj jih bo pol v približno takem stanju, kot se boš ti delal. Pupa, tvoja taktika je delovala! Tadej
.T. Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 Da bi navaljaval na pijane zenske?! Ejejejej.... nobene zabave s tako zensko.... se ves ne, ce uziva... :D :D :D Sovinisti pa: saj ni vazno, da ona, glavno, da jaz... eheehehehe..... Ne ne ne.... oba.... :wink: E to ste me narobe razumeli. Ponavadi, ko so zenske pijane one navaljujejo na fante. Tadej
pupa Objavljeno Junij 21, 2002 Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 Tadej.. če ne drugače.. greš na pozdrav poletja... se uležeš na tla.. se delaš mrtvo pijanega... in gledaš kera ma lepše tangice.. kera jih sploh ma, ker a jih nima.... ocenjuješ muce.. itd..... pa še noben ti ne bo zameril.. saj jih bo pol v približno takem stanju, kot se boš ti delal. Pupa, tvoja taktika je delovala! Tadej Tadej... sem videla tvoj motor ja... samo jaz sem si privoščila čisto drugačne užitke..... mmmm.... mater.... sem vsaj toliko kot ti uživala... če ne še bolj!!!!!!! :wink: :D :twisted:
HHV Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 Tadej! A z "uni drugi" si morda mislil "oddani". Kako ste revčki, ker LAHKO samo gledate! :lol: Moje sožalje! Nak, nak, Naka! Mi ne samo da Lahko, mi celo čist komot, pa še z veseljem! Problem je, ker nekaterE mislijo, da NE SMEMO. No, naj ne bi. :wink: :wink: :oops: :D :D No zdej pa ne vem več, a smo revčki, al nismo? :?: No, pa to menda tudi zažge! :twisted: :D
Noise Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Nekaj utrinkov v letnih haljinama...
top cat Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 I'm back....... zrihtan za akcijo..... :P
MotoManiac Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Živela tehnika, Noise! :D :D Večina je sicer v hlačah, ampak ni da bi imel kaj proti. :lol: MM
roly Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Ah nč posebnga :cry: :cry: Sem mislu da bo kej bolšga, ker je blo tok govora, pol pa vidm fotke in :? :? , pa brez zamere.
HHV Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Ho, ho, hooo, Roly, napaka! Kdaj se boš naučil, da vsega pač ne smeš naglas povedat? A si kej pomislil, da se je na slikah lahko tudi kakšna naša motosvetovka znašla. Nič kriva, da je gor, nič kriva da ti tukaj nekaj ocenjuješ. Matr jih boš fasu, mi se bomo pa smejal pa gledal. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :D
roly Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Ho, ho, hooo, Roly, napaka! Kdaj se boš naučil, da vsega pač ne smeš naglas povedat? A si kej pomislil, da se je na slikah lahko tudi kakšna naša motosvetovka znašla. Nič kriva, da je gor, nič kriva da ti tukaj nekaj ocenjuješ. Matr jih boš fasu, mi se bomo pa smejal pa gledal. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :D No bomo vidl v sredo v OLP. V mislih sem imel bolj krila,noge..., pol pa samo hlače...no sej kakšne nogce so tud ble, ampak :twisted: Sam sej mi ne bojste zamerle motosvetovke, a ne? :wink: :wink:
TOMY Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Ja nč zdej Roly, "sem mislu", si se že zaj...! Čelado mej cel cajt na glavi... :onfire:
Noise Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Živela tehnika, Noise! :D :D 8) 8) 8) 8)
Zarja Objavljeno Avgust 7, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 Ceprav dalec stran od civilizacije, mi se vedno nic ne uide. :twisted: :twisted: :P :shock: :D
top cat Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Ne bi blo švoh, da b se dobila na kakšno pjačo, al dve? Zarjica :morning: mail me!
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ej fantje in deklice... a kdo ve... A je kakšna 16letnica kle na forumu?? :lol: :lol: 8) :D :2gunfire: I hate dolgčas :twisted:
Ice Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 pojma nimam ......samo ena 14letnica pa je :lol:
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 pojma nimam ......samo ena 14letnica pa je :lol: Ki je ZASEDENA!
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 To da je vrtnica zasedena pa spoštujemo ane Ice :lol: :D Težimo več ne...čeprov tud prej nismo :wink: see ya
Ice Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 kdo je rekel,da _spljoh_ kaj spostujemo?! :shock: a rozca je zasedena? a vsak vikend? :twisted: :wink: :lol:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 hehe :D :D A ti pol kr brez spoštovanja po svet hodš? :shock: :D :lol: Kako lohk živiš sam s sabo :lol: :D :wink:
Priporočene objave