easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Bodi raje tiho.... :twisted: ... saj bom ... :wink:
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... saj bom ... tiho namreč ... :lol:
viking Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Kaj je zdej to ali nobeden ne upa povedati svojega mnenja :?: :twisted:
Ice Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Kaj je zdej to ali nobeden ne upa povedati svojega mnenja :?: :twisted: o cemu?
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... prav, bom pa jaz ... ... hmmm ... lep motor ... pa kako čisto morje ... trta je tudi polna ... a asfalta še niso položili? ... se vidi, da ni nikjer kakšne industrije, ki bi onesnaževala ozračje ... 8)
viking Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... prav, bom pa jaz ... ... hmmm ... lep motor ... pa kako čisto morje ... trta je tudi polna ... a asfalta še niso položili? ... se vidi, da ni nikjer kakšne industrije, ki bi onesnaževala ozračje ... 8) ahhm...Bravo easy...točno to sem imel v mislih,a si nisem upal povedat :oops: Upam da nisem kaj izpustil? :wink:
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Jaz najbolj obcudujem lep pesek in ploscico za podlogo motorja... :twisted:
viking Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Jaz najbolj obcudujem lep pesek in ploscico za podlogo motorja... :twisted: :shock: Pišuka sem bil površen,spregledal sem pesek,ploščico...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 pa denfer se mi zdi malo rjav :shock:
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... a ste opazili, da je na tej sliki tudi nekaj IZJEMNO grdega? ... nekaj, kar kvari celotno kompozicijo posnetka ... nekaj, česar si snemalec nebi smel privoščiti, ko je pripravljal objekt na slikanje ... :?
hotschko Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... a ste opazili, da je na tej sliki tudi nekaj IZJEMNO grdega? ... nekaj, kar kvari celotno kompozicijo posnetka ... nekaj, česar si snemalec nebi smel privoščiti, ko je pripravljal objekt na slikanje ... :? A misliš napis Yamaha :twisted: :?:
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... lahko bi bilo tudi to, samo jaz sem mislil na nekaj drugega ... ... tablica jetako zamegljena ... nobene ostrine ni na njej ... pa mi ni jasno, ali se je fotografu kaj "sfižilo" ali pa je naredil namenski umetniški efekt ... :lol:
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... pa se mi zdi, da je guma mal po sredini znucana... :D
marijan Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 kaj pa je tisto na motorju?
easyrider Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... kje? ... kaj? :shock:
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 ... prah na sedezu si mislil?! Imas pa dobre oci,d a vidis tako natancno... :wink: :twisted: :D
TOMY Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Kak butl, je sliku proti soncu... :roll: , pa bi vsaj počaku, da bi se mu tista tam umaknila, da bi dobr motor zadel :roll: . Pubeci, te pa kaj vi tisto pupiko tam na slikici poznate? :P :onfire:
top cat Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Pogumno pa je objavljati slikco (čedeklicanevedabonanetupress)....... NIČ KRIV ČE SM ŽIV :onfire:
loyo Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 hm ... meni pa se zdi da je neka pitchoza na motorju ...
Gregs Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 hm ... meni pa se zdi da je neka pitchoza na motorju ... Hmmm... bi znalo biti... mater, mas dobre oci.. jaz se vedno vidim samo zdrsan tank... :D
klimbra Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 A vinogradov,pa visečih grozdov ni pa noben opazil......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
easyrider Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 A vinogradov,pa visečih grozdov ni pa noben opazil......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: ... beri bolj natančno, pa boš našel odgovor na svoje vprašanje ... :twisted:
loyo Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 hm ... meni pa se zdi da je neka pitchoza na motorju ... Hmmm... bi znalo biti... mater, mas dobre oci.. jaz se vedno vidim samo zdrsan tank... :D V bistvu je nisem opazil jaz, sodelavka ki mi gleda na monitor od dalec :wink: Ce dobro pogledas se res kar dobro vidi
Priporočene objave