Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 me zanima kakšne kopačke bojo imeli igralci na svetovnem prvenstvu još malo
Ćardak Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Ronaldinho.....svoje zlate nike tiempo Cisse.......adidas + F50 plavo/ bele Trezeguet.....adidas + F50 bele Thery Henry........Nike vapor ............ :devil:
Ćardak Objavljeno Junij 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Ronaldinho.....svoje zlate nike tiempo Cisse.......adidas + F50 plavo/ bele Trezeguet.....adidas + F50 bele Thery Henry........Nike vapor ............ :devil: Aja mene sm pozabu +F50 Bele :devil:
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Dokler sem aktivno igral, sem uporabljal zgolj in samo Adidas Copa Mundial (trdi teren) in Adidas World Cup (mehak teren+aluminjasti kramponi). To so zame Ferrariji med kopačkami, vse ostalo (beri novodobne rumene, zlate, rdeče...za kozlat kopačke) je zame novodobno metroseksualno sranje...... :kva2:
tom Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 saj če ste opazili, lehmann še vedno igra (brani) z copa mundial kopački. pa tudi dobit se jih še da v trgovinah, sem jih zadnjič v avstriji gledal v hervisu, pa še dokaj dragi so. samo so pa res legendarni, oldtimer med kopački, saj mislim, da so bili v uporabi že pred 15 oz. še več leti
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Se vidi, da je starega kova....Gre za to, da imajo te kopačke tradicijo (mislim, da so jih prvič imeli v Španiji leta 1982). In če je kopčka dobra, se proizvaja še danes....Je pa draga, zato ker je iz pravega usnja(je treba kupit pol številke manjše, da se lepo vsedejo, pol pa mazat, mazat in še enkrat mazat.....). zato pa svoje zadnje še vedno uporabljam na veteranskih tekmah, čeprav sem s kariero zaključil leta 1998...So mi povedali ja, da se jih da dobit samo v jodlerlandu in da so tam okrog 120 ojrov......Včasih jih je pa imel vsak smrkavec (beri jih je delala Planika v Turnišču).....
Ćardak Objavljeno Julij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 To so pa res legendarne te k mamo zej so trde k.......tiste so pa ble mhke pa še lepo se ti posedejo na nogo :OK:
xr800 Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Na tvojem mestu, bi kupil po par vsakih. Če aktivno igraš, se nakup sigurno obrestuje. Dva para pa ti (ob primernem vzdrževanju) sigurno zdržita sezono do sezone in pol..... :OK: Kje pa igraš (če ni skrivnost)? Žal, jih je moral tudi Lehmann na svetovnem zamenjat (ima sedaj neke nove-ne poznam modela). Glede trdote teh novih kopačk imaš prav, zato pa svoje toliko bolj čuvam.... :lol1:
Ćardak Objavljeno Julij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Kje pa igraš (če ni skrivnost)? Če je to namenjeno meni...igram za NK renče :OK: ...pa faq zleda da sem zvil nogo neka 150 kilska gorila mi je stopla gor..kko boliii :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se