Zdrawc Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Šotor Itaq :OK: Če bom le do njega prišel :hmm: :drunk:
bowla Objavljeno April 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2006 Predragi Damijan, nikoli nikamor brez šotora!!! Sploh pa na motoriado. Pa čeprav misliš da bi v hotelu... Vglavnem bliža se D-day!!!
S57CQ Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 LP Ma kaksen sotor... spalka pa pod glavni oder.... :eek: al pa k sosedu v sotor :grim ali pa za kontejner za smeti... :slap: -al pa kar na motorju... :rolleyes: lahko pa tud pod kamjonom... ali pa v kamp prikolicah:blush: (Vse ze videno / nekaj tud sprobano na lastnem hrbtu...).. :eek: Ja tako kot je Junior - Bowla rekel - brez sotora nikamor... zihr je zihr - ce pa se kaj boljsega narajma pa toliko boljse... uzivancija...DaNe
klimbra Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Nekaj nas "starejših" mladincev, ki imamo že bolj prezeble kosti.....pa bo verjetno kar v kakem bližnjem hotelčku.....no....vsaj za 3 sem prepričan. ItaQ.....pa se nič ne ve.....morda pa kljub vsemu raje postavimo šotore....... :hmm:
tati Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 ....obvezno ruralni šotor ! :OK: :grim :grim :grim Nekaj nas "starejših" mladincev, ki imamo že bolj prezeble kosti.....pa bo verjetno kar v kakem bližnjem hotelčku..... :hmm: joj, bogi , bogi :friend1: :friend1:
Lunardi Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Zdravo! Mal časa vam je še ostal, nevem če bo dost da se boste zmenil do konca!! :blink: DaNe tole mi je pa dons ratal:
Vale Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 ....obvezno ruralni šotor ! :OK: Rezerviram levo zgoraj .)
tati Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Šotor Itaq :OK: Če bom le do njega prišel :hmm: :drunk: Bova s skupnimi močmi našla kakšno bližnjico........ ;) :? .)
djstrauss Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Predragi Damijan, nikoli nikamor brez šotora!!! Sploh pa na motoriado. Pa čeprav misliš da bi v hotelu... Vglavnem bliža se D-day!!! Alo Junior ja itak da je šotor obvezna oprema za tiste k se pa dričate po črnem kalu pa se rezervne gume in felge!!! Paste se granitnih kock !!! Jest sm v soboto naletu nanjo pol pa se en kolega v nedeljo!!! :angry:
bowla Objavljeno April 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2006 Zdravo! Mal časa vam je še ostal, nevem če bo dost da se boste zmenil do konca!! :blink: DaNe tole mi je pa dons ratal: svaka čast Lunardi, hvala pa ne pozabi jih s sabo vzet!!! :P :OK: Mam te rad!!
Lunardi Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 svaka čast Lunardi, hvala pa ne pozabi jih s sabo vzet!!! :P :OK: Mam te rad!! Saj se nobeden ni reku da sploh grem :eek: , odločale bodo zadnje minute :kva2: Za ploščice se zahvali DaNe-tu, ker me je on naštimu da sem jih naredu :slap: LP LUNARDI
tati Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Saj se nobeden ni reku da sploh grem :eek: , odločale bodo zadnje minute :kva2: LP LUNARDI Mislim, da se število odhodnikov zmanjšuje, :blink: :blink: , upam, da ne bo imel še kdo , ki je imel namen kakšne pizdarije na cesti, :eek: :cry: :cry: mormo se pazit, ker očitno letos zelo blizu nas hodi vse tole, :hmm: :hmm: zato varno in predvsem previdno, :? ker drugi ne pazijo nič na nas :( :( in moramo mi sami............
mukki Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Jaz že kr komi čakam, se mi je že dans sanjalo, ...... no pa še mal sem si nogo frdirbala, pa sej do takrat bo menda že mal boljš ;) :grupni: :chase:
Zdrawc Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 no pa še mal sem si nogo frdirbala...... :friend1: Boga, boga... le kako je to možno, saj te nikjer ni videt........ :devil: pa sej do takrat bo menda že mal boljš ;) S pirom morš zalivat, bo takoj bolš :yes: :beer1:
djstrauss Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Junior evo zdej sm nesu felge na servis pa je dec reku da bom kr do MAJA čaku!!! :devil:
bowla Objavljeno April 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2006 Junior evo zdej sm nesu felge na servis pa je dec reku da bom kr do MAJA čaku!!! :devil: :OK: se pravi da greš zraven - :naughty: da nimaš slučajno spet kakšen izgovor!?!?!
djstrauss Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 :OK: se pravi da greš zraven - :naughty: da nimaš slučajno spet kakšen izgovor!?!?! Ja itak da :) Ej DaNe kaj je pa teb čudn za SINGEL :P
mukki Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 :friend1: Boga, boga... le kako je to možno, saj te nikjer ni videt........ :devil: S pirom morš zalivat, bo takoj bolš :yes: :beer1: ČUJ!! :nono: si mau žleht ratu?? Boma tekala ..... najboljš da od šanka do šanka ..... Sej kr pazi se boš v SREMu za pir dajal!!
S57CQ Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Ja itak da :) Ej DaNe kaj je pa teb čudn za SINGEL :P Nic cudno - kaj bi bilo cudno... a s brihtol pojedu al kaj??? :yea1: 14 day's and counting down.... :OK: Muki - masaza - to bo tapravo... ajd uzivancija
tati Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Jaz že kr komi čakam, se mi je že dans sanjalo, ...... no pa še mal sem si nogo frdirbala, pa sej do takrat bo menda že mal boljš ;) :grupni: :chase: :friend1: :friend2: te bomo s skupnimi močmi pocajtali
Damian Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Ampak kljub vsemu pa v programu pogrešam kakšne trubače......... :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
djstrauss Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Ampak kljub vsemu pa v programu pogrešam kakšne trubače......... :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Za trubače pa lahko pol organiziramo eno vožnjo do Guče!!!
bowla Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 :slap: TRUBAČI SO AVGUSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :slap:
djstrauss Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 :slap: TRUBAČI SO AVGUSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :slap: Ja sej vem JUNIOR sam ti itak odpadeš baje ? :P :P :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se