Noise Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Nope, je 125 km dlje kot Genova... ;) ...kar niti ni toliko dlje... :D Kul!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Se mal pa gremo :OK: :yea1: :D cca(2dni pa en mesc) jupi :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Motoristek, še vedno ne šteke, kaj si hotel povedati? Bi lahko še malo opisno, z nekaj več besedami in brez linkov, povedal?! :P Motoristek je verjetno hotel povedati da je bila tematika Civitavecchia vs. Genova že obdelana v tej temi, predvsem s cenovnega vidika pa tudi v temi lanske Tunizije. Dejstvo je da ima Grimaldi 40% popusta na povratno karto v tem terminu in ko smo primerjali s Tunizijcem je bila razlika za dva in motor 10 000SIT v korist Italijana s tem da imamo pri Grimaldiju sobe pri Tunizijcu pa palubo oziroma sedeže. Res da se ne da papirjev zrihtat na ladji samo kot sem že napisal je dan itak že zajeban s tem ko pristanemo ob 16.00 tak da je vseeno če se še kako uro zamudimo z birokracijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skiper Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Se mal pa gremo :OK: :yea1: :D cca(2dni pa en mesc) jupi :OK: :grim Hola :nono: :nono: ... ne bo drzal, se 28 dni pa gremo :kva2: :devil: lp g. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Od kod gre Leteči in s katero barkačo pa pustimo to, se mi ne da.... Ok, samo, da smo rešili dilemo... ;) Sem potem videl, da si dejansko odgovoril Noiseu, ne meni... :blush: :whistle: ... ne bo drzal, se 28 dni pa gremo ...natanko tako... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 še 4 tedni pa gremo :) ;) :OK: :OK: :OK: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ej Angel girl, kdo vse greste in kako imate okvirno pot? Da vidim, če se snidemo kje... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Angel girl je v naši grupi :yea1: : Mack+sopotnica (ni na forumu) Leteči Angel girl Dva motorja, oba Varadera. Glede na vaš termin v Ksaru se sigurno vidimo doli, telefon pa tud mam tvoj tak da ni panike. Mi štartamo 20 aprila ravno kontra krog kot vi, ob Alžiriji na jug in potem ob obali nazaj. Glede na to da boste pred nami dol vi men sam eno kamelo najdte doli da jo bom jahal :P Pa mora bit taka prijazna da me ne bo dol stresla pa potacala :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Super, Leteči! :OK: Seveda, kamel dovolj.. ;) Preveril lani... :naughty: Mogoče si bom pa jaz tudi eno sposodil... Vsekakor pa svetujem kakšnih 40 EUR za Quada, ki je super za po pesku... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kje se to dobi, Quada namreč, kolko časa za 40 EUR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kje se to dobi, Quada namreč, kolko časa za 40 EUR Quada si da izposoditi tam v kampu, ta cena je pa za cca. 1 uro pod vodstvom čez sipine... pa malo po svoje na začetku in sredini.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kaj kamele se da dol tudi kupit??? .) Mi je mama rekla da naj pripeljem eno domov! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kaj kamele se da dol tudi kupit??? .) Mi je mama rekla da naj pripeljem eno domov! :hmm: Samo pol boš moral bjondo doli pustit... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Baje da se da tud žensko prodat za par kamel :hmm: Bomo vidli kake bodo ponudbe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Leteci, sam tolk glej da ne bo tvoja tebe dol prodala, bi rad se kdaj na kako furo s tabo sel :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Ej za mene pa ne naberejo dosti kamel tile Tunizijci, vsaj če gledajo vrednost človeka po kilaži :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 BTW: smo se lani otepali kupcev za dve blondini, tako da ne bo problem prodati... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Baje da se da tud žensko prodat za par kamel :hmm: Bomo vidli kake bodo ponudbe :P Na blond se naj pofarba... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) ej motoristek... ti si malo žleht. leteči in mack.... sploh ne poskušajta kaj takega :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr ... bova midve vaju prodali ... :) boma ziher več zaslužli... mack.. ti si itak blond... očitno ne bo težave s prodajo... z letečim pa po moje tudi ne.. če vaju prodajama v paketu :) :P :P :P :P :D :D :D :D :D :grim :grim :grim :grim mack... pazi kaj govoriš, ker te lahko tvoji zatožim :) bluzonder: a tako.. ti se bojiš samo za letečega... bom še lubusumna ratala .. :) :angry: :angry: LP O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil Angel_girl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Angel, verjemi, slabo ju boš prodala... obratno se več iztrži... :whistle: O:-) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 gregs... mogoče pa bom našla kaki dve bogati ženski :) nikoli ne veš kaj vse se lahko zgodi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Angel girl, odpravljaš se v arabijo, haloooo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Stvar je taka dnevi se krajsajo na kolendarju in sm skuzu da tja dol gremo za stirinajst dnii tako da najboljs da se zmenmo da se prvi teden poskusa prodati moske drugi teden pa zenske!! :yea1: O:-) a se strinjate???? :OK: :devil: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
predrzni Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 ALO!gregs! PREDEN KAMORKOLI ODPOTUJEŠ, PRIDI SVOJO MAŠINO NA NAŠO PUMPO TANKAT!!!!! VAŽI? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Pozdravček, tuki od macka boljša polovica :kva2: če ne mislite nehat razpravljat o prodaji deklet in nabavi kamel se bova z angel girl kar same odpravile tja dol in sklenile kako boljš kupčijo.... :fredy: karte mam itak jaz:-)......kaj praviš angel girl?????????????? :devil: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se