Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Kaj češ bolšga. :D Mal lepšo spredno masko :hmm: Razn če ni taki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Mal lepšo spredno masko :hmm: Razn če ni taki Kot prvo je to stari model in kot drugo je to malce bolj napiljena verzija .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Ja, tale ima 280km. Se mi pa zdi čudno, da ima znak od Chevroleta... :? Tole je pa najnovejši forester... Ni ravno nekih velikih sprememb od starešega modela, je pa pomoje forester najbolši med SUVi. Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Unikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2006 stari model Hotel sm reči da starejši model mi je lepši :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Kako pa se obnesejo HONDE HR-V ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Kako pa se obnesejo HONDE HR-V ??? Ubistvu me ni preveč navdušila :grrr :blush: Tole je pa najnovejši forester... Tale najnovejši je pa tud fajn ane :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ta star model foresterja je imel moj nono, in kolkr je upal po terenu je šlo brez problema...mal je drag za skoz veje...pa je pol rajš 2 avta kupu...enga za po cesti in enga za u grme :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Ubistvu me ni preveč navdušila A si delal ta kratek test na 50.000 km ali tistega daljšega, na 100.000 km? :lol1: .) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Kako pa se obnesejo HONDE HR-V ??? podvozje kr okej, gre dobr tut na pošrek, zlo mau placa u kokpitu, podobno, kot freelander, drgač kr okej pač avto za male šminkerske pizdice ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2006 kratek test na 50.000 km Okoli 25 pa je blo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 Se moram mal pohvalt. Nabavil novi RAV4 k hiši pride konec meseca. Občutki na testni vožnji fenomenalni (sploh če prej testiraš Santafeja). No ja poročam ko dobim LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno April 6, 2006 Deli Objavljeno April 6, 2006 Če Porsche Cayene ni terenec, potem tudi Suzuki Hayabusa ni motor. :lol1: kako prosm :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zajc Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 Preber... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) da mal oživim temo in da ne odpiram nove :P ma kdo od vas tu landroverja?? zanimajo me izkušnje, pokvarljivost, kakšne hibe itd. danes smo s familijo šli probat landrover freelander 2 in so prvi utisi noro dobri... ogromn avto, mortizerji :worship: pospešek :OK: tud poraba ni tok grozna (10L) izgled je itak :naughty: masivn avto res... no ja če ima kdo karkoli izkušenj z to firmo če lahko kaj pove LP Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 men je bolši range rover :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 men je bolši range rover :P ja tud cena je veeelik bolša ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 da mal oživim temo in da ne odpiram nove :P ma kdo od vas tu landroverja?? zanimajo me izkušnje, pokvarljivost, kakšne hibe itd. danes smo s familijo šli probat landrover freelander 2 in so prvi utisi noro dobri... ogromn avto, mortizerji :worship: pospešek :OK: tud poraba ni tok grozna (10L) izgled je itak :naughty: masivn avto res... no ja če ima kdo karkoli izkušenj z to firmo če lahko kaj pove LP Nikar (ne da sem mi pisat o tem avtu, ker sem potem slabe volje) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Nikar (ne da sem mi pisat o tem avtu, ker sem potem slabe volje) ! lahko obrazložiš prosim?? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Tukaj je siolov test; TEST Pa video imaš tudi tam pri vrhu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Tukaj je siolov test; TEST Pa video imaš tudi tam pri vrhu. hvala test je že lepo napisan, saj mora biti... mene bolj zanimajo skrite okvare ki jih testi ne povejo :) drgač pa povprečna poraba naše vožnje (avtomatik- malo mešano) je bla 10,2 ... daleč od 8.5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 đeri kok ste pa dal za test avtomobila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se