bu5a Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 xt660x mt-03 Link je na navadne modele,obstajajo pa tudi v 25kw verziji. Lp
sonymiha Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 peshy....nisva se zastopila....obstajajo motorji za elektronskim vbrizgom-novejši, in starejši z karburatorjem,frgazerjem... novejše se da kupit z elektronsko blokado, tko d ti ni trba se jebat po teh servisih, da ti vgrajujejo pod žico za gas.....pri inection motorjih pride le drug konektor, in ima motor 25kW!!!!! Zanima me kateri motorji imajo tak način blokad....najbrž ne veš, če do sedaj nisi vedel za inection. Hvala za pojasnilo bu5a, PeSHY-ju.
gebre Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Tudi ti nisi 100% "pri" podatkih. Lahko ima motor el. vbrizg pa za blokado navaden aluminijast L profilček, da prepreči "navijanje" ročke za gas (recimo za Z750-stari model, blokada mislim, da je bla od Alphatechnick), pri er6 se je pa baje preščipnit samo en jumperček in je bil brez blokade. Tako da...kliči prodajalce, tiste ki imajo tudi servis, pa malo povprašaj .
Aless Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 pozna kdo koga ki nardi to namesto tebe?.....ker meni se ne da, pa se casa zaradi sole nimam kaj dosti
Aless Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 nekaj me se zanima..... jaz bom zdaj registriral motor(je uvozen pa bi rad SLO papirje)....konec meseca pa bom po vsej verjetnosti vstavil blokado, oz cez zimo...pa me zanima ce ti potem lahko spremenijo v prometni kW al mors placat novo prometno in kako je z zavarovalnico,ce dobis razliko zaradi kW nazaj?...
Stric Burek Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 nekaj me se zanima..... jaz bom zdaj registriral motor(je uvozen pa bi rad SLO papirje)....konec meseca pa bom po vsej verjetnosti vstavil blokado, oz cez zimo...pa me zanima ce ti potem lahko spremenijo v prometni kW al mors placat novo prometno in kako je z zavarovalnico,ce dobis razliko zaradi kW nazaj?... Zakaj točno bi rad registriral motor pred zimo? Jaz bi raje počakal... drugače pa menda ti vrnejo, nisem prepričan...
Aless Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Zakaj točno bi rad registriral motor pred zimo? Jaz bi raje počakal... drugače pa menda ti vrnejo, nisem prepričan... zarad slovenskih papirjev(prometne)
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) Če ima nekdo enak tip motorja, enak letnik,... in ima blokado za 25 kw doma (ker je bila prej vgrajena v njegov motor) a mi jo lahko da/posodi/proda, da še jo vgradijo meni in opravim homologacijo ali morem v vsakem primeru kupiti novo blokado? Glede na to, da ne bo dolgo noter, bi si raje sposodil blokado, če je možno, ker mi ni proč metati še 200 € za blokado :) Za blokado že vem kje in kako, zanima me če je to sploh možno? Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Čamac
Frips Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) nekaj me se zanima..... jaz bom zdaj registriral motor(je uvozen pa bi rad SLO papirje)....konec meseca pa bom po vsej verjetnosti vstavil blokado, oz cez zimo...pa me zanima ce ti potem lahko spremenijo v prometni kW al mors placat novo prometno in kako je z zavarovalnico,ce dobis razliko zaradi kW nazaj?... To z papirji te ne razumem popolnoma nič, ampak ok. Kar se tiče prometne: Nova homologacija, nova prometna Kar se tiče zavarovalnice: Prekineš zavarovanje in narediš novo. Če si koristil bonus za neodjavo, ti zavarov. ne povrne ničesar. Predvidevam, da je takšen postopek, ker to ni navadna predelava (tipa auspuh), kjer bi zadostovalo samo vpis v homolomo karton. Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Frips
Stric Burek Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Če ima nekdo enak tip motorja, enak letnik,... in ima blokado za 25 kw doma (ker je bila prej vgrajena v njegov motor) a mi jo lahko da/posodi/proda, da še jo vgradijo meni in opravim homologacijo ali morem v vsakem primeru kupiti novo blokado? Glede na to, da ne bo dolgo noter, bi si raje sposodil blokado, če je možno, ker mi ni proč metati še 200 € za blokado :) Za blokado že vem kje in kako, zanima me če je to sploh možno? Če je to alphatechnik blokada ne bo možno ker na pipirjih od blokade piše številka šasija za katerega je bila blokada naročena.
_ales_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Če je to alphatechnik blokada ne bo možno ker na pipirjih od blokade piše številka šasija za katerega je bila blokada naročena. pa ne samo od alfe, od original blokad tudi... na papirju ko dobiš po pošti je z debelmu tiskom napisana šasija in podatki, ter cifra s ploščice zravn... tko da boš mogu mal v žep pogledat...
Spider™ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Pa mora bit blokada prav pri uradnem servisu not dana?
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Pa mora bit blokada prav pri uradnem servisu not dana? rabiš potrdilo o vgradnji, kako boš spravil noter blokado je vseeno ampak težko boš dobil potrdilo brez da ti tam vgradijo blokado... torej nekako mora bit pri uradnem serviserju not dana ja :) in plačaš še vgradnjo...
Spider™ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 In potem ko imaš potrdilo, greš na homologacijo, kjer ti izmerijo moč motorja, zakaj pol rabiš potrdilo, če ti itak izmerijo vse skup? :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 In potem ko imaš potrdilo, greš na homologacijo, kjer ti izmerijo moč motorja, zakaj pol rabiš potrdilo, če ti itak izmerijo vse skup? :whistle: Moči motorja ti sploh ne izmerijo, ker nimajo teh naprav :whistle:
Spider™ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ampak motor moraš pa vseeno na homologacijo vlečt?
Spider™ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 In kaj pol znjim delajo, če smem vprašat?
Gixxer Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 na motor dobis nalepljeno nalepko, ki dokazuje, da je blokada bla strokovno vgrajen (preverijo to), ponavadi imas blokado na gasu (probajo, ce je res zablokirano na ta nacin (obrne rocico in vidi, za koliko se premakne)) in to je vse...2min dela...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 In kaj pol znjim delajo, če smem vprašat? ko boš prišo ti tja z motorjem, bojo samo pobegnili in zraun vreščali: "Oh no, it's The Punisher, we are gonna die" :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 na motor dobis nalepljeno nalepko, ki dokazuje, da je blokada bla strokovno vgrajen (preverijo to), ponavadi imas blokado na gasu (probajo, ce je res zablokirano na ta nacin (obrne rocico in vidi, za koliko se premakne)) in to je vse...2min dela... ja valda, da mi nebojo kaj lepli po motorju, kaj so fukjeni... kam ti to sploh zalepijo? :headbang:
condor Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) ja valda, da mi nebojo kaj lepli po motorju, kaj so fukjeni... kam ti to sploh zalepijo? :headbang: Spredaj levo na okvir ps. nalepka je obvezna :whistle: :whistle: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil condor
Gixxer Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Spredaj levo na okvir ps. nalepka je obvezna :whistle: :whistle: :yes: :yes: tako je...sam itak se ne vidi, tak da se ne rabis sekirat
Spider™ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) na motor dobis nalepljeno nalepko, ki dokazuje, da je blokada bla strokovno vgrajen (preverijo to), ponavadi imas blokado na gasu (probajo, ce je res zablokirano na ta nacin (obrne rocico in vidi, za koliko se premakne)) in to je vse...2min dela... aha, ok, zdj vem vse :) . Hvala za odgovore. ko boš prišo ti tja z motorjem, bojo samo pobegnili in zraun vreščali: "Oh no, it's The Punisher, we are gonna die" :D :D :naughty: ps: kdaj boš dal zablokirat? Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil The_Punisher
Aless Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 mene tud to zanima,kdaj ma kdo v planu dat zablokirat....jaz sem studiral na te pocitnice ko so zdaj..... kak dolgo traja da oni dobijo blokado,ko jo narocjo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se