MiDge Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Ja :grim sam izpit za kolo rabiš pa se lohka voziš z R1 blokirano na 50ccm kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
normotorist Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Kaj pa katero drugo 125 ali pa 85? Sem bolj začetnik zato mi ne zamerite za "čudna" vprašanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Pojdi v avtošolo kjer ti bido vse razložili, če si pa predavanja že dal skozi pa tega ne veš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
normotorist Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Pojdi v avtošolo kjer ti bido vse razložili, če si pa predavanja že dal skozi pa tega ne veš... Jaz še izpita za 50 ccm nimam tako da upam da mi je upravičeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiDge Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Vse lepo po korakih, nč prehitevat :closedeyes: tako kot je večina tukaj začela, prvo smo se mal z skuterji okol vozili, da spoznaš kaj je to promet, potem si kupiš kej 125, da vidiš kako se vozi še izven mest, danes se pa vozimo z 600 ccm. V prihodnosti pa pade kakšen tisočak. Irencko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
normotorist Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Vse lepo po korakih, nč prehitevat :closedeyes: tako kot je večina tukaj začela, prvo smo se mal z skuterji okol vozili, da spoznaš kaj je to promet, potem si kupiš kej 125, da vidiš kako se vozi še izven mest, danes se pa vozimo z 600 ccm. V prihodnosti pa pade kakšen tisočak. Jaz sem iz vasi in sem že vajen motorjev tako da pri meni izkušnje niso tak problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 eh, če si iz vasi, pol pa tud izita in čelade ne rabiš :grrr ... teoetično je možno blokado na 50 ccm dat... nogavico v cilinder natlačiš.. seveda prej preračunaš, da ne natlačiš premalo ker pol ti na dyno homologaciji preveč pokaže KObe 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Kaj pa katero drugo 125 ali pa 85? Sem bolj začetnik zato mi ne zamerite za "čudna" vprašanja. glej, a se mogoče da ladjo registrirati kot osebni avto? ne!!, pa jim lahko na tehničnem še tako razlagaš da se z njo ne boš vozil po morju ampak samo po cesti, to ni možno ker ladja je ladja, avto pa avto, ...tako kot 125ccm in 50ccm je razlika in eno pod drugo se ne da registrirati oz. blokirati Cypher 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Zdravo! Kot že v naslovu vidite bi rad dal blokirati motor. In sicer Yamaha XT 125 R na 50ccm. Zanima me če je to sploh možno? Sem že klical Delta Team Krško pa so mi rekli da to sploh ni možno, ker nebi mogel dobiti homologacije. Čeprav jim ne verjamem. Zanima me če je že kdo imel podobno težavo? Za odgovore se že v naprej zahvaljujem. http://www.alphatechnik.de/produkt/leistungsaenderung/80-kmh-reduzierungen.html Izvoli če si tko strastno želiš, 4takten 125ccm motor še dodatno "zablokirat". Sam žov morš imet tut izpit za 125ccm, se pravi A1. Nažalost... Drgač se pa drž nasveta od m@dness-a! DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 6, 2012 Deli Objavljeno Februar 6, 2012 Lej-enostavno kupiš XT50 ccm, pa nimaš skrbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 Fak, o kerih hudih mašinah je tu govora ... sem mislil, da to sodi bolj v tisti ločeni del foruma ... 125 al nekaj takega se mu reče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Arriba Objavljeno Februar 7, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 7, 2012 Zdravo! Kot že v naslovu vidite bi rad dal blokirati motor. In sicer Yamaha XT 125 R na 50ccm. Zanima me če je to sploh možno? Sem že klical Delta Team Krško pa so mi rekli da to sploh ni možno, ker nebi mogel dobiti homologacije. Čeprav jim ne verjamem. Zanima me če je že kdo imel podobno težavo? Za odgovore se že v naprej zahvaljujem. Fant vsega pač ne gre zablokirat, tako kot naprimer ne moreš zablokirat babe na 65 kil pa 20 decibelov.... FOX, KObe, aleksandergabriel in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 (popravljeno) Fak, o kerih hudih mašinah je tu govora ... sem mislil, da to sodi bolj v tisti ločeni del foruma ... 125 al nekaj takega se mu reče ... Pozna noč je pa si zgrešil eno nulo tu je govora o 1250 na 500ccm ... Hmmm ne, še vedno nima smisla Popravljeno Februar 7, 2012. Popravil KeC ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 Vsi ste lažnivci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Februar 7, 2012 Deli Objavljeno Februar 7, 2012 Kupiš en star motor, najbolje kakšen čoper 300kg, pa pripelji k meni, bova zmontirala od automatica mašino, še šaltat ti ne bo treba Cypher in kewo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 8, 2012 Deli Objavljeno Februar 8, 2012 Jaz sem iz vasi in sem že vajen motorjev tako da pri meni izkušnje niso tak problem To ti mislis, ker se rastes...pa brez zamere blazku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radimampivo Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 živjo! pozna kdo koga, ki bi mi lahko neuradno odblokeru elektronsko blokado? motor je KTM duke 690, ki ima 25KW blokado. hvala za odgovor in LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIZL Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Pozdravljeni, Sm prebral dons skor celo tole temo zj me pa zanima tole: namen imam kupt Yamaho xt 660r ali Hondo XL 650 Transalp, v obadva bi pač dal blokado od alpha Technik pri Šternu in vse ostalo. Kar pa zj ne razumem je pa tole če ima npr. Honda 190kil v novem zakonu pa piše da masa motorja ne sme presegat 0,2kw/kg? A je tak motor potem sploh možno vozit s kategorijo A2? Hvala za informacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Izračunaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIZL Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Je to poj 0,2x190? je to poj 38? sori sam nisem ravno matematik zato pa sprašujem ker mi to ni jasno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Koliko kw ima motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 35kw/190kg=0,184.... Kw deliš s kg in dobiš ven razmerje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIZL Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Hvala se opravičujem za neumna vprašanja sam ne vem kj dost o tem področju tko da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
killa Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 kw deliš z kg in dobiš razmerje, npr. 25kw : 180 kg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
killa Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 kw deliš z kg in dobiš razmerje, npr. 25kw : 180 kg aja nism videl da ti je aero že to napisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se