smasher Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 p.s: MOTUL 5100 10W5 je čista sintetika ali ne, piše neki ester samo nikjer zraven ne piše sintetic 100% kot pri drugih ??
MARJA Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 (popravljeno) V svoji 280 kilski kravi imam vedno Castrol sintetiko. Nikol ni blo problema s sklopko, sem jo pa preventivno, zaradi daljše poti, zamnejal pri 160 000 km. Zdej mi pa nabijajte da je olje slabo. Popravljeno November 25, 2012. Popravil MARJA
royal Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 V svoji 280 kilski kravi imam vedno Castrol sintetiko. Nikol ni blo problema s sklopko, sem jo pa preventivno, zaradi daljše poti, zamnejal pri 160 000 km. Zdej mi pa nabijajte da je olje slabo. Držati se navodil proizvajalca,,,,edino kak € več za kvaliteno olje, sam vedno uporabljam Motul...kar pa seveda za koga drugega ni pravilo.
Dejanx Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 to je pol sintetika. 7100 je full sintetika. LP
royal Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 to je pol sintetika. 7100 je full sintetika. LP http://www.motornaolja.com/motorno-olje/motul/
Bremzer Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 Dokler sem uporabljal Motulovo sintetiko vedno V-300 - T-4 ,zdaj vozim peto sezomno sintetiko Castrol - power !
honda2000 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Mogoče kdo ve kje najcenej kupit olje FUCHS silkolene pro 4 10w-40? Rabil bi ga 10litrov. Najcenej kar sem našel pri nas na netu 15,24eur/l.
semering Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 (popravljeno) Za CBF-arco; Ima kdo izkušnje pri uporabi olja Motul 5100 10-50 ali Repsol? Kakšna je razlika? Resne odgovore prosim majstre?!! Popravljeno Januar 21, 2013. Popravil semering
urkoman Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Motul 5100 10-50 uporabljam od nekdaj in ne preizkusam ostalih olj. Honda CB919
semering Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Motul 5100 10-50 uporabljam od nekdaj in ne preizkusam ostalih olj. Honda CB919 Jaz isto! Ravno zaradi tega pa sprašujem. Ker sem z Motulom blazno zadovoljen pa me zanima, če ima kdo, in kakšne izkušnje z Repsolom? "urokman" vseeno hvala za nasvet
siks Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Jaz isto! Ravno zaradi tega pa sprašujem. Ker sem z Motulom blazno zadovoljen pa me zanima, če ima kdo, in kakšne izkušnje z Repsolom? "urokman" vseeno hvala za nasvet kaj pa pomeni blazno zadovoljen?
semering Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 kaj pa pomeni blazno zadovoljen? A kaj pomeni "blazno" zadovoljen?? G. siks!To pomeni, da agregat ne pije olja. Da je po veliko kilometrih motor še vedno kakor nov. In da ti ni treba, ko greš na kako dolgo furo s sabo vlačit kante z oljem! Pa naj bo to katerokoli. - V mojem primeru je bil to Motul 5100 / 10-50 Če ima pa kdo podobne izkušnje z Repsol-om, ga lepo prosim, če mi to pove. Lahko tudi ti, siks. Ampak ti vseeno, hvala za vprašanje! Saj ne boš n'č jezen,name, a ne?!! No, to je zame tista razlika, ki jo imenujem "blazno"!
Bremzer Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 A kaj pomeni "blazno" zadovoljen?? G. siks!To pomeni, da agregat ne pije olja. Da je po veliko kilometrih motor še vedno kakor nov. In da ti ni treba, ko greš na kako dolgo furo s sabo vlačit kante z oljem! Pa naj bo to katerokoli. - V mojem primeru je bil to Motul 5100 / 10-50 Če ima pa kdo podobne izkušnje z Repsol-om, ga lepo prosim, če mi to pove. Lahko tudi ti, siks. Ampak ti vseeno, hvala za vprašanje! Saj ne boš n'č jezen,name, a ne?!! No, to je zame tista razlika, ki jo imenujem "blazno"! Če si z oljem zadovoljen sploh z nizko porabo potem ostani na tem olju in nepadaj na reklame ! !
siks Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 A kaj pomeni "blazno" zadovoljen?? G. siks!To pomeni, da agregat ne pije olja. Da je po veliko kilometrih motor še vedno kakor nov. In da ti ni treba, ko greš na kako dolgo furo s sabo vlačit kante z oljem! Pa naj bo to katerokoli. - V mojem primeru je bil to Motul 5100 / 10-50 Če ima pa kdo podobne izkušnje z Repsol-om, ga lepo prosim, če mi to pove. Lahko tudi ti, siks. Ampak ti vseeno, hvala za vprašanje! Saj ne boš n'č jezen,name, a ne?!! No, to je zame tista razlika, ki jo imenujem "blazno"! če je to tvoj argument, pol sprejmem. ne vem zakaj bi bil js jezen. pa ne rabiš me ogovarjat z gospod, smo pa ja "brothers in arms". če probaš tut kako drugo olje, ti ga tut najverjetneje ne bo pilo. sam sicer tudi uporabljam 5100. pa shell helix mi tut ni pilo. me spet malo zanima: da je motor še vedno kakor nov pomeni verjetno, da lepo teče, vžiga, da menjalnik gladko, brez zatikanja prestavlja,...lp
Bremzer Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 Ali pa poglej v 'Users manual'... D. Danci al pa v tehnična navodila ! Anglija je predaleč ! zadnje čase z PS in J.Zoranom se bolj nagibamo nazaj na jug boš moral kmalu pisat gledaj "TEHNIČKA UPUTSVA" :grim Mavti in trebor 2
semering Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 (popravljeno) če je to tvoj argument, pol sprejmem. ne vem zakaj bi bil js jezen. pa ne rabiš me ogovarjat z gospod, smo pa ja "brothers in arms".......... siks! ma, tist' gospod je bolj tako - iz "spoštovanja!" Pa tudi jezen vem da nisi. Saj si samo izmenjujemo izkušnje. Ne smeš vse tako zares jemati, ejga!! Bremzer; "Če si z oljem zadovoljen sploh z nizko porabo potem ostani na tem olju in nepadaj na reklame ! !" Bremzer, ti imaš pa čisto prav, to vem. Vprašal sem samo, če ima kdo konkretno osebne izkušnje s tem. Jaz jih nimam. Popravljeno Januar 23, 2013. Popravil semering
Cartman Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 siks! : Bremzer; "Če si z oljem zadovoljen sploh z nizko porabo potem ostani na tem olju in nepadaj na reklame ! !" Bremzer, ti imaš pa čisto prav, to vem. Vprašal sem samo, če ima kdo konkretno osebne izkušnje s tem. Jaz jih nimam. To velja, dokler mas Not motul, ce ne, mors pa poslusat bremzerja in nalivat vsaj Motul 7100, full sintetic. Cudi Me, da je tokrat spregledal, da uporabljas sinteticno Izboljsano olje Z repsolom nimam izkusenj, ja, tud jaz tankam motula 5100 10-50 gsxf750 1
Cartman Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 siks! : Bremzer; "Če si z oljem zadovoljen sploh z nizko porabo potem ostani na tem olju in nepadaj na reklame ! !" Bremzer, ti imaš pa čisto prav, to vem. Vprašal sem samo, če ima kdo konkretno osebne izkušnje s tem. Jaz jih nimam. To velja, dokler mas Not motul, ce ne, mors pa poslusat bremzerja in nalivat vsaj Motul 7100, full sintetic. Cudi Me, da je tokrat spregledal, da uporabljas sinteticno Izboljsano olje Z repsolom nimam izkusenj, ja, tud jaz tankam motula 5100 10-50
boja9 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Agip 10-60w racing, teče super. flero 1
gregorjanc Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Torej nekak rabim razliko med oljema Shell Advance Ultra 4 15-50 in Motul 5100 15-50. Piše povsod da ga priporoča Ducati (mam Monsterja 600 z mokro sklopko), karakteristike skor iste na etiketah, sam da je Motul 1x cenejši od Shella. Nazadnje sem natoču noter Repsola 15-50, pa sem mel problem s sklopko, nato zamenjal s Shellom in stvar itak da odlično deluje. Zdej me pa sam firbec matra, kak bi se odrezal Motul.
MoTooR Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 (popravljeno) Mene pa zanima kiro olje naj kupim za krosa kitajca 125ccm 4T. Popravljeno Februar 28, 2013. Popravil MoTooR
Ice Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 mastno. rudece, ali zeleno. lahko tudi rujavo.
danci1973 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Torej nekak rabim razliko med oljema Shell Advance Ultra 4 15-50 in Motul 5100 15-50. Piše povsod da ga priporoča Ducati (mam Monsterja 600 z mokro sklopko), karakteristike skor iste na etiketah, sam da je Motul 1x cenejši od Shella. Nazadnje sem natoču noter Repsola 15-50, pa sem mel problem s sklopko, nato zamenjal s Shellom in stvar itak da odlično deluje. Zdej me pa sam firbec matra, kak bi se odrezal Motul. Shell ima precej boljši viscosity index (VI) (184 proti 149) in je zato stabilnejši glede na temperaturne spremembe - lastnosti (viskoznost) olja se manj spreminja. D.
Cartman Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Advance Ultra je Shellova oznaka za sinteticna olja. Full syn. Motul 5100 ni full syn olje. Cenovno bi ga moral primerjat z advance vsx. Ali obratno, advance ultra z Motulom 7100 ali 300v A kdo uporablja Motorex? Po cca 10 letih sm u Svoj motor ulil nekaj kar ni Motul.
sesir Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Agip 10-60w racing, teče super. sem imel vmes in je vredi....REPSOL je pa adijo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se