Skoči na vsebino

27. april - Slovenski dan na Grobniku

Priporočene objave

Objavljeno

Letos bo očitno bolj fly-by varianta (27. dol in še isti dan nazaj), vsaj kolikor smo se pogovarjali.

Objavljeno

Kolk se pa plača te rekreativne kroge z inštruktorji ? in kolk krogov se dejansko pele? :blush:

Objavljeno

Kolk se pa plača te rekreativne kroge z inštruktorji ? in kolk krogov se dejansko pele? :blush:

Rekreativna vožnja stane 4000sit (prijave na dan prireditve), traja od 15:20-15:40, za kroge ti točno ne znam povedat.

Objavljeno

Kolk se pa plača te rekreativne kroge z inštruktorji ? in kolk krogov se dejansko pele?

20 minut deljeno s približno 2,5 (krog najbrž traja cca. 2 min 30 s pri rekreativni vožnji), torej cca. 8 krogov.

Objavljeno

Letos bo očitno bolj fly-by varianta (27. dol in še isti dan nazaj), vsaj kolikor smo se pogovarjali.

ma ne nooo a ne bomo skp šli 26. dol tko kt lan?? da mal spet "šundr" nardimo dol gorenci :lol1: :OK: :OK:

aja pa letos 28. nazaj :grim

Objavljeno

ma ne nooo a ne bomo skp šli 26. dol tko kt lan?? da mal spet "šundr" nardimo dol gorenci :lol1: :OK: :OK:

Če bo tko kot lan, pol zihr nauš vozu po progi :P ... miiiijaaaav .)

Objavljeno

Če bo tko kot lan, pol zihr nauš vozu po progi :P ... miiiijaaaav .)

ne ne letos bom pazil....bom pol po dirki mal nadoknadu :lol1:

ne bi rad spet mel filinga da mi je čelada premajhna :P

Objavljeno

ej gobe kdaj štartate???

Objavljeno

Ma sej se bomo še zmenil...a letos drugače support team bo, da bomo potlej spet z vozičkom dirkal :lol1:

Objavljeno

štartamo 26.4 ob še neznani uri :) :D

P.S. kdo bi še šel en dan prej??????

Objavljeno

Rekreativna vožnja- 4000 SIT za en ali oba termina?

Objavljeno

a je kak umirjen motorist, ki se bo po možnosti peljal skozi Belo krajino- mejni prehod Vinica?

je kdo s 125-ko, ki bi šel?

Bi ustvarili eno skupino, ki bi imela potovalno hitrost okoli 100km/h.

drugač bi pa ful rad prišel pogledat.. :blush: .

Objavljeno

Iz zanesljivih virov sem zvedel da Slovenski dan 27. odpade :(

Objavljeno

Iz zanesljivih virov sem zvedel da Slovenski dan 27. odpade :(

ja ker je dons 1.april :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Če ne bo scalo se po vsej verjetnosti vidimo prvi in drugi dan, tretji dan pa domov O:-)

Objavljeno

Jooo.. sem mislu da se bo kdo saj mal posekiru :)

Objavljeno

a je kak umirjen motorist, ki se bo po možnosti peljal skozi Belo krajino- mejni prehod Vinica?

je kdo s 125-ko, ki bi šel?

Bi ustvarili eno skupino, ki bi imela potovalno hitrost okoli 100km/h.

drugač bi pa ful rad prišel pogledat.. :blush: .

Nas gre ene par s 125ccm motorji, sam gremo čez Ilirsko bistrco in tam dol, tko da če se ti da, se lahko dobimo kje pri ilirski bistrci oz. kje na tej poti, pa se nam pridružiš .)

Objavljeno
zakaj pa dogodka Slovenski dan na Grobniku ni v koledarju dogodkov? :?
Objavljeno

Nas gre ene par s 125ccm motorji, sam gremo čez Ilirsko bistrco in tam dol, tko da če se ti da, se lahko dobimo kje pri ilirski bistrci oz. kje na tej poti, pa se nam pridružiš .)

Mogoče se vam tudi jaz pridružim :)

Objavljeno

zakaj pa dogodka Slovenski dan na Grobniku ni v koledarju dogodkov?

Mogoče zato, ker ga ni nihče vpisal? Vpiši ga, pa bo...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ja itak de gremo če smo uredu zračunal in skaukuliral to zimo potem gremo domou s pokalom čene pa v jok pa na drevo hehe :kva2:

Objavljeno

Glede vremena na Grobniku . 26 in 27 april -sončno 21 stopinj

Objavljeno

A je kaj znano kolko nas je že vplačalo? :?

Objavljeno

A mogoče kdo ve če je prijavnica za trening za 27. prenosljiva. To pomeni če jo lahko dam drugemu tudi če je na moje ime. Razlog za to je da sem se premislil, ker bi bil prvič na grobniku. Anpak si ne upam. Če kdo ve kakšna je praksa bi prosil da mi pove. Že v naprej hvala.

Objavljeno

A mogoče kdo ve če je prijavnica za trening za 27. prenosljiva. To pomeni če jo lahko dam drugemu tudi če je na moje ime. Razlog za to je da sem se premislil, ker bi bil prvič na grobniku. Anpak si ne upam. Če kdo ve kakšna je praksa bi prosil da mi pove. Že v naprej hvala.

A po cesti si pa upaš pelat?? :? :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!