Skoči na vsebino

27. april - Slovenski dan na Grobniku

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

A mogoče kdo ve če je prijavnica za trening za 27. prenosljiva. To pomeni če jo lahko dam drugemu tudi če je na moje ime. Razlog za to je da sem se premislil, ker bi bil prvič na grobniku. Anpak si ne upam. Če kdo ve kakšna je praksa bi prosil da mi pove. Že v naprej hvala.

A nisi ravno ti menjal hondo cbr 1000 rr za suzuki gsxr1000? A tle te pa ni nič strah, glede na to, da je honda veliko bolj stabilna-varna na cesti od suzukija? Jest bi šu menat te dva motorja samo, če bi se vozil samo po pisti. A zdej pa ne boš šel na pisto z njim?

Popravljeno . Popravil GhostRR
Objavljeno (popravljeno)

Ah, nej se fant odloči sam po svojih zmožnostih!

Sej js priznam d se tudi ne bi upu pelat :P :krneki: Zato tudi nism vplaču :P (pa d nej še kdo reče d ne govorim po resnici). Ne ne, nevem če sploh pridem dol... Upam pa d ja.

A na dan 27. se bo dalo kej zment v okviru "last minute" za it furat? K ni 100% da pridem :? Pa tole vožnja z inštruktorjem..... kdo bo inštruktor? Blazdo :)? K d gre lih po polžje... (za njega vem d ne bo problemu :P )

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno

Ah, nej se fant odloči sam po svojih zmožnostih!

Sej js priznam d se tudi ne bi upu pelat :P :krneki: Zato tudi nism vplaču :P (pa d nej še kdo reče d ne govorim po resnici). Ne ne, nevem če sploh pridem dol... Upam pa d ja.

A na dan 27. se bo dalo kej zment v okviru "last minute" za it furat? K ni 100% da pridem :? Pa tole vožnja z inštruktorjem..... kdo bo inštruktor? Blazdo :)? K d gre lih po polžje... (za njega vem d ne bo problemu :P )

Huh, jaz pa inštruktor po pisti?? Tole pa ne bo šlo, se morm pa še marsikaj naučit. Bom pa z veseljem za inštruktorjem odpeljal kakšen krog. In v to, da bo ta dober, ne rabimo dvomit, saj bo dol kar nekaj "ta pravih". :OK: :OK:

Objavljeno

A po cesti si pa upaš pelat?? :? :hmm:

Prvič je to moja stvar! Drugič imam dobr razlog! Tretjič pa nisem spraševal po tem! :angry2:

A nisi ravno ti menjal hondo cbr 1000 rr za suzuki gsxr1000? A tle te pa ni nič strah, glede na to, da je honda veliko bolj stabilna-varna na cesti od suzukija? Jest bi šu menat te dva motorja samo, če bi se vozil samo po pisti. A zdej pa ne boš šel na pisto z njim?

Od kje pa tebi ta info da sem menjal? Na pisto pa ne mislim it ravno 27. ker bo gužva! Sicer je pa to moja stvar! IN hvala za ne-odgovor! :angry2:

Objavljeno (popravljeno)

Od kje pa tebi ta info da sem menjal? Na pisto pa ne mislim it ravno 27. ker bo gužva! Sicer je pa to moja stvar! IN hvala za ne-odgovor! :angry2:

Ja, sori, če sem te kje užalil, vendar menim, da je škoda met tak motor, pa se ne vozit po pisti. Gužva je pa nemoteča, če hočeš krožiti (za prvič) po grobniku. Problem z gužvo je pri postavljanju časov - res pa je, da spet ne vem, kaj želiš delat na pisti oz. kolk si že kej bil na kakšni. Če te pa skrbi prehitevanje od zadaj - vozi v strnjeni skupini.

Aja, info o prenosljivosti pa ti bo povedu Gašper 041516600

Popravljeno . Popravil GhostRR
Objavljeno

Ja, sori, če sem te kje užalil, vendar menim, da je škoda met tak motor, pa se ne vozit po pisti. Gužva je pa nemoteča, če hočeš krožiti (za prvič) po grobniku. Problem z gužvo je pri postavljanju časov - res pa je, da spet ne vem, kaj želiš delat na pisti oz. kolk si že kej bil na kakšni. Če te pa skrbi prehitevanje od zadaj - vozi v strnjeni skupini.

Aja, info o prenosljivosti pa ti bo povedu Gašper 041516600

ne se kregat in ne anze1000rr-u najedat... zgleda, da je bil Nikoleta njegov prjatu in sedaj ta strah dela svoje ...

Objavljeno

ne se kregat in ne anze1000rr-u najedat... zgleda, da je bil Nikoleta njegov prjatu in sedaj ta strah dela svoje ...

SymRu, hvala za podporo. Imaš prav.

Grega-Nikoleta R.I.P. :cry:

A mogoče kdo ve če je prijavnica za trening za 27. prenosljiva. To pomeni če jo lahko dam drugemu tudi če je na moje ime. Razlog za to je da sem se premislil, ker bi bil prvič na grobniku. Anpak si ne upam. Če kdo ve kakšna je praksa bi prosil da mi pove. Že v naprej hvala.

Mislim da ne bo noben problem.Ti sam prinesi potrdilo o plačilu na grobnik,al pa ga daj komu ki bo šel vozit.Plačal si mesto za en motor na pisti in nikjer ne piše da moraš ravno ti vozit.

Mislim da ne bo noben problem.Ti sam prinesi potrdilo o plačilu na grobnik,al pa ga daj komu ki bo šel vozit.Plačal si mesto za en motor na pisti in nikjer ne piše da moraš ravno ti vozit.

Hvala lepa za odgovor.

Lp Anže

Bi mogoče kdo odkupil prosti trening za 27. ? Prosim na PM

Hvala

LP Anže

Objavljeno

Ja pol pa tut jst pridem z mojo 600 f. :OK:

Objavljeno

Zanima me, če gre kdo dol z Mariborskega konca, da bi se jim pridružil.Grem prvič, pa ne vem kje je točno Dirkališče grobnik.

:beer2: :beer2:

Objavljeno

Zanima me, če gre kdo dol z Mariborskega konca, da bi se jim pridružil.Grem prvič, pa ne vem kje je točno Dirkališče grobnik.

po vsej verjetnosti bomo šli iz celja pa se lahk dobimo! :OK:

Objavljeno

Hojla,

tudi jaz ne bom mogel vozit , imam pa že vplačan trening in dirko nad 600 ccm.

Če koga zanima, naj mi javi na pm ali gsm.

Lp, Bizi

Objavljeno

..glede na to, da voziš pravi motor :OK: , lahko greš z nami - Bistrčani....

Objavljeno
Hojla,

tudi jaz ne bom mogel vozit , imam pa že vplačan trening in dirko nad 600 ccm.

Če koga zanima, naj mi javi na pm ali gsm.

Lp, Bizi

Oddano.

Lp, Bizi

Objavljeno

mene pa zanima, ce z avtom dol pridem vas mal pogledat--- kolk je kaj vstopnine, pa ka se lahk prpelem čist tam do boksov :)

upam da bo lep vreme :OK:

Objavljeno

mene pa zanima, ce z avtom dol pridem vas mal pogledat--- kolk je kaj vstopnine, pa ka se lahk prpelem čist tam do boksov :)

upam da bo lep vreme :OK:

Em... glede na to, da to ni kakšno svetovno prvenstvo, prvenstvo AA ali kaj podobnega... sem prepričan, da prideš v bokse brez vstopnine. .)

Objavljeno (popravljeno)

Em... glede na to, da to ni kakšno svetovno prvenstvo, prvenstvo AA ali kaj podobnega... sem prepričan, da prideš v bokse brez vstopnine. .)

dobr :worship:

na motohappeningu so hotl met neki kunc da sm se lahk do dirkališča prpelu (drobiž)

10.7 motohappening mal za popestritev pa upam da bo čim manj takšnih padcev

post-6896-1145736607_thumb.jpg

post-6896-1145737021_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil albin
Objavljeno

Še 4 dni,pa odrinemo :OK: Upam da vreme bo, LEPO namreč :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Če ima slučajno kdo kak sedež v avtu frej se mu lahko pridružim :devil: >PM

Objavljeno

se vidimo ko se zagledamo B) :yea1:

Objavljeno

Juhej! Jaz bom tudi najverjetneje tam. po službeni dolžnosti seved ampak tudi zarad firbca! :)

Objavljeno

Juhej! Jaz bom tudi najverjetneje tam. po službeni dolžnosti seved ampak tudi zarad firbca! :)

a boš pleskavice pekla tam v bifeju??

Objavljeno

Uuu, matr... mene tut že počas feder goni :kva2: :kva2:

Bom vsaj lažje prenašou tale šiht :grim

Objavljeno

a boš pleskavice pekla tam v bifeju??

seveda ne! moja vloga bo (če bo sploh) približno enaka kot na sejmu.

Objavljeno

seveda ne! moja vloga bo (če bo sploh) približno enaka kot na sejmu.

Torej rezanje torte. B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!