Beerbara Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 no, ja pol bi blo načeloma loh tud ilegalno popivanje ampak tega se nameravam izogibat!! :lol: (eeee, šala)
fp4492 Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Tudi jaz pridem, če ne bo treba bit v službi :( . Bom pa samo gledal, tudi beerbaro (upam, da pride). :)
kađiva Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 v glavnem kdor bo dol se loh tud kej pr nas Gorencih ustav,...sej po moje nas ne boste mogl zgrešit :lol1: :lol1: :krneki: bomo pa dol od srede zvečer pa do petka dopoldne :grim se vidmo :photo:
misty Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 če bote usi bom pa še jest tam :D :grim
Beerbara Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 No, khm, ravnokar izvedela da bom dol pod unofficial capacity. Vseeno bi šla, sam kaj k ne zaupam svjmu avtu, že k se sam do Lj pelem mam občutek da bo razpadu... Torej, sem brez prevoza in brez vez. Rabim torej vodiča / ko. Any help here would be most welcome!
Crownless Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) No, khm, ravnokar izvedela da bom dol pod unofficial capacity. Vseeno bi šla, sam kaj k ne zaupam svjmu avtu, že k se sam do Lj pelem mam občutek da bo razpadu... Torej, sem brez prevoza in brez vez. Rabim torej vodiča / ko. Any help here would be most welcome! Navali narod :devil: Popravljeno April 24, 2006. Popravil Crownless
caca Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 POZOR V sredo od 17ih do 18ih bo pista rezervirana za SLOVENSKE farerje seveda ob manjši pristojbini.
misty Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 sliši se mamljivo :OK: upam da so se temperature na grobniku dvignile, da ne bom potem spet obležal z angino če bom tam prespal :wacko: :slap:
kađiva Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 No, khm, ravnokar izvedela da bom dol pod unofficial capacity. Vseeno bi šla, sam kaj k ne zaupam svjmu avtu, že k se sam do Lj pelem mam občutek da bo razpadu... Torej, sem brez prevoza in brez vez. Rabim torej vodiča / ko. Any help here would be most welcome! a greš z nami gorenci dol :naughty: :naughty: ni hudič da se neb en plac zate najdu :devil: :lol1: :lol1: :photo: @caca: si me prehitu z objavo,prej nisem do računalnika mogu .) V glavnem se vidmo dol...baje bo grmelo :krneki:
ZOX Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 a greš z nami gorenci dol :naughty: :naughty: ni hudič da se neb en plac zate najdu :devil: :lol1: :lol1: :photo: @caca: si me prehitu z objavo,prej nisem do računalnika mogu .) V glavnem se vidmo dol...baje bo grmelo :krneki: Kađiva dj mal razlož tole glede vožnje v sredo med 17 in 18 h. Pa sory k te včer nism odzdravu, sm prepozno vidu :rolleyes:
PERO58 Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Ja pridemo malo gledat :eek: :grim :kva2:
tomaž79 Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 tudi jaz in prijatelj se oglasiva pogledat slovenski dan na hrvaškem!lp vsem iz zgornje savinjske :OK:
Brdaus Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Najbrž se vidimo že v sredo :grim Vsaj midva
kađiva Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Kađiva dj mal razlož tole glede vožnje v sredo med 17 in 18 h. Pa sory k te včer nism odzdravu, sm prepozno vidu :rolleyes: ja v sredo med 17-18 uro se bo dalo trenirat,verjetno bo mal manj folka...cena bo pa tud primerna eni uri za tiste ki bi radi že v sredo mal potrenirali :) v glavnem proga je rezervirana za slovence že jutri :OK:
MAZINGAZETA Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 :yes: Anka jaz pridem z mojo Yamahco... Da se malo naužije svežega zraka :yea1:
Frips Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Ker gre čez Delnice naj vzame kišnjaka :cry:
gebre Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Cagiva, kaj potlej CBR faferji vozite ali greste samo gledat?
maXXXimum Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Cagiva, kaj potlej CBR faferji vozite ali greste samo gledat? Jst vozim.. za ostale pa upam da tudi B)
Frips Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Nad Grobnikom naj bi bilo sonce.... če ne drugače, pa nekje iza oblakov :grim
SiR Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 pa previdno tja in nazaj, sploh tisti, ki doli ne boste vozili, pa vam bo vseen adrenalinski presežek nagajal ...
batzajla Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 ja,to pa res... da ne bo slučajno kšne nove objave v črnem forumu :nono:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se