gandi Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Jeb... kolo....spet se mi je ena golazen s špičastjo ritjo v glavo zaletela in spustla svoj neprijeten sokec.....tri dni sem bil koma, transformiral sem se v simpsonove, glava bolela, vrtoglavca....bemtiš.......danes prva stvar ki jo bom naredil je vgradnja mrežce v prednje zračnike čelade......pa da pol vidmo :naughty: Zanimiv, mene še ni pičla nobena stvar v glavo pa nimam mrežce v čeladi. Me je pa v v nogo, mal nad kolenom. Kr neki ... Aja, kero čelado pa imaš? Moja je Met. Pa dons grem na Jezersk, do vrha seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Evo, srečno doma Hvala kretenu s srebrno ksaro pikaso, k mi je na čist preglednem ovinku prpelov po moji strani in mi milostno prepustil tisti meter asfalta, da sm lahko peljal mimo njega s 50 km/h brzine! Se tut usrat nism mel časa :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) Zanimiv, mene še ni pičla nobena stvar v glavo pa nimam mrežce v čeladi. Me je pa v v nogo, mal nad kolenom. Kr neki ... Aja, kero čelado pa imaš? Moja je Met. Pa dons grem na Jezersk, do vrha seveda. Najhujšo uvex fp1 racehttp://www.uvex-sports.de/english Danes montiral mrežco...hudo dobr izpadl Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil cb1300 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Najhujšo uvex fp1 racehttp://www.uvex-sports.de/english Danes montiral mrežco...hudo dobr izpadl Uf uf, tale tvoja je pa res zlo odprta, ni čudno, da ti not leti vse živo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Jaz pri moji tudi nimam mrežice, pa zaenkrat ni bilo težav, tako da bo tudi naslednja brez.. Drugače pa letos sva imela z mojo kolesarsko obarvano morje, sva prefurala cel otok Pag po dolgem in počez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 o hudo Jure prve dve fotke točn vem kje so slikane na konc Zubovičov,sm letos že ene parkrat stala točn tam letos sm si tud full kolo želela met tam,sam kako ga nej z motorjem dol odvlečem:) drgač pa včeraj svoj prvi tisočak letos in nasploh v pedeliranju :worship: sama nase ponosna in presenečena,... aja pa nakup kolesa se je najbrž kr splača sm zarad tega nardila zihr ene 4.000km manj z motorjem kar tud nenese neki evrotov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Jure, imaš pa isti bajk. Grisley Mega sport. Pa ista barva. Sedež sem menjal za Specializedov z gelom. Leta 2001 kupljen, po koncu sezone pa menjan komplet pogon -od verige, verižnikov do gonilk. Pa glavni ležaji gonilk. 5800 kilometrov v tisti sezoni. Od tedaj je mir. Aja, bila je sezona brez motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Zanimiv, mene še ni pičla nobena stvar v glavo pa nimam mrežce v čeladi. Me je pa v v nogo, mal nad kolenom. Kr neki ... Aja, kero čelado pa imaš? Moja je Met. Pa dons grem na Jezersk, do vrha seveda. Od kar sem dobil enkrat pod čelado eno tečno žval (oso), pa ko me je vsekala nekam nad tupo čelo, vedno nosim pod čelado pantano - kolesarsko rutko. Še vroče je malo manj, ker švic popije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Od kar sem dobil enkrat pod čelado eno tečno žval (oso), pa ko me je vsekala nekam nad tupo čelo, vedno nosim pod čelado pantano - kolesarsko rutko. Še vroče je malo manj, ker švic popije. Bandano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 drgač pa včeraj svoj prvi tisočak letos in nasploh v pedeliranju sama nase ponosna in presenečena,... tisočak ... Bravo, Sanda! Imaš za kaj biti ponosna! Jaz pa ... hehe ... danes prvič 47 km v enem kosu, , pa sem tudi ful ponosna nase! Sicer pa do zdaj 2 x po 23km, približno ... enkrat je treba začet, a ne? Gody je krivec, ki je menda že tudi tisočko "dol vdaro", da sem se sploh na kolo spravla, pa je faaaaaajn! No, res je, da potem malo težko sedim, ampak, občutek je super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 letos sm si tud full kolo želela met tam,sam kako ga nej z motorjem dol odvlečem:) tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 tisočak ... Bravo, Sanda! Imaš za kaj biti ponosna! Jaz pa ... hehe ... danes prvič 47 km v enem kosu, , pa sem tudi ful ponosna nase! Sicer pa do zdaj 2 x po 23km, približno ... enkrat je treba začet, a ne? Gody je krivec, ki je menda že tudi tisočko "dol vdaro", da sem se sploh na kolo spravla, pa je faaaaaajn! No, res je, da potem malo težko sedim, ampak, občutek je super. Kar se sedenja tiče, to je samo prvič pa drugič pa mogoče tretjič, pol se pa rit utrdi in ni več tega. 47 km je pa že kar lepa, sploh če je umes še kakšen konkreten klanec od 15%+... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Včeraj in danes so bili Škorpijoni v malncah, jutr pa kolesarski maraton ''Po deželi cvička v Krškem. http://www.rkdk.si/maraton-po-dezeli-cvicka.html Upam da bo pestro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Jaz pri moji tudi nimam mrežice, pa zaenkrat ni bilo težav, tako da bo tudi naslednja brez.. Drugače pa letos sva imela z mojo kolesarsko obarvano morje, sva prefurala cel otok Pag po dolgem in počez Veš kaj, s tako bi jaz še kaj druga prefural, ne samo otok Pag! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Aja, pozabil sem napisati, da sem imel v mislih MERIDO ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Bandano... Sem te pogrešal včeraj na Klopnem vrhu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Ja smo morali malo tudi na motor it...Avstrija, Korensko sedlo, Krajnska Gora, Vršič, Trenta, Bovec in čez Idrijo domov-gužva, da te kap....Mater iz Krajnske Gore na Vršič bi šlo komot, z druge strani pa nisem več prepričan....prišel sicer bi, samo ne vem kdaj.....he, he, he...Pohorje je zakon za nas amaterje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/zl...na-svetu/210044 :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Peci Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Sem te pogrešal včeraj na Klopnem vrhu? A ti si bil na klopnem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 A ti si bil na Klopnem? Ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Pubeci, da nebo kerega stisnalo od vročine :-) crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Ti rajš povej, kolko si včeraj prelafal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Ti rajš povej, kolko si včeraj prelafal.... Šest kilometrov :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Peci Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Ja. pa cajt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 pa cajt? Ga ni. Nisem štartal na Činžatu. Kako hitro si pa ti gonil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se