GRUNF Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Šest kilometrov :naughty: Naj sam pove....njemu verjamem.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Peci Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Ga ni. Nisem štartal na Činžatu. Kako hitro si pa ti gonil? Žal nisem gonil, ker letos vse skupaj nisem naredil 100 km :krneki: , sem se pa z motorjem mimo štarta peljal , pa če kaj pomaga, sem bil s srcem in v mislih z vami, pa z mojimi prjatli, ki so organizirali vse skupaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? To sm gledal na TV, to treba probat ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Naj sam pove....njemu verjamem.. :naughty: Glede na to, da je sumljivo tiho, kar verjemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Glede na to, da je sumljivo tiho, kar verjemi Ma musklfiber v blazinicah prstkov,al kaj?? :evilgrin: Te pa je vreji laufal, da je tak zmatran.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 evo grunfiču, to pa je moja nova raketa, l.07 sicer, ampak super. bom delal na tem, da se ti bom naslednje leto na zadnjo kolo zalepo... haha:whistle: p.s. lepi update slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 danes:dobrova-polhov gradec-črn vrh, pasja ravan-poljane-star vrh-škofja loka-katarina-dobrova :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) danes:dobrova-polhov gradec-črn vrh, pasja ravan-poljane-star vrh-škofja loka-katarina-dobrova :naughty: Hudooooooooooooo in čas? Tole bi se ti pa kdaj pridružu, če ni makedama umes ... Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil gandi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 evo grunfiču, to pa je moja nova raketa, l.07 sicer, ampak super. bom delal na tem, da se ti bom naslednje leto na zadnjo kolo zalepo... haha:whistle: p.s. lepi update slike Lepo, da si se že naučil vozit....lepo počasi, pa boš tud celo Partizansko zvozo...samo počasi pjeb, da se ti ne bo kaj zgodlo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Lepo, da si se že naučil vozit....lepo počasi, pa boš tud celo Partizansko zvozo...samo počasi pjeb, da se ti ne bo kaj zgodlo.... no, če te bo kdaj zanihalo v vožnji, to ni veter, ampak sem te jaz prehitel... stari, fejst se drži za belanco :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Hudooooooooooooo in čas? Tole bi se ti pa kdaj pridružu, če ni makedama umes ... Makadama ni čisto nič, višinskih se kar nabere, nanese nekaj čez 100km, kar je ob močnem kontra vetru naneslo okoli 4h...... Vozim sam....lahko pa prideš na našo rundo na dobrovo...torki in četrtki ob 17h.......vedi pa da letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.sportnodrustvo-peklenk.si/index.php?id=9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 zelo lepa je tudi jesenice - mojstrana - kr. gora. verjetno je že kdo bil samo fora je v tem da greš z jesenic v mojsrano čez polja in je narava res erste liga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 zelo lepa je tudi jesenice - mojstrana - kr. gora. verjetno je že kdo bil samo fora je v tem da greš z jesenic v mojsrano čez polja in je narava res erste liga K si pa že enkrat v Kr. Gori pa še skok na Vršič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 evo grunfiču, to pa je moja nova raketa, l.07 sicer, ampak super. bom delal na tem, da se ti bom naslednje leto na zadnjo kolo zalepo... haha:whistle: Raketa? Kaj ga ni treba gonit? Verjetno si ga dobil s popustom, saj še blatnikov in prtljažnika nima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) Takole furajo Bavarke. Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil mashina gandi, Furioso, bajkr88 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Takole furajo Bavarke. Hudo, kuko jim rata... Klobuk dol, bi reku katanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? Ufff ... če boš kdaj res "pregonil in preživel" to cesto, vsaka čast! Zame je že Košaški klanec iz Maribora proti Pesnici (in nazaj!) pravi alpski vzpon ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Ufff ... če boš kdaj res "pregonil in preživel" to cesto, vsaka čast! Zame je že Košaški klanec iz Maribora proti Pesnici (in nazaj!) pravi alpski vzpon ... Zame pa vzpon na Jošta nad Kranjem... (ala mu vera, ker ga premaga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ... (ala mu vera, ker ga premaga) ala ti vera gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ala ti vera Hvala hvala, lih pred eno uro sm se vrnu z njega :naughty: Al3š 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Ufff ... če boš kdaj res "pregonil in preživel" to cesto, vsaka čast! Zame je že Košaški klanec iz Maribora proti Pesnici (in nazaj!) pravi alpski vzpon ... Ponavad se po tej cesti spusti v dolino....zelo malo oz. skoraj noben ne vinta gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 (popravljeno) klik :worship: Popravljeno Avgust 31, 2009. Popravil salo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 (popravljeno) klik :worship: Bravo naši Popravljeno September 1, 2009. Popravil gandi Al3š 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Danes prevozil kar lepo furco, Kranj, Šk. Loka, Žiri, Rovte, Logatec, Vrhnika, Brezovica, Ljubljana, Medvode, Mavčiče, Kranj, oja , prelepih 122 kilometrov :naughty:... Al3š 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se