Skoči na vsebino

Kolesarske fure

Hanzi

Priporočene objave

Ga ni. Nisem štartal na Činžatu.

Kako hitro si pa ti gonil?

Žal nisem gonil, ker letos vse skupaj nisem naredil 100 km :krneki: :BUA::blush: , sem se pa z motorjem mimo štarta peljal :whistle: , pa če kaj pomaga, sem bil s srcem in v mislih z vami, pa z mojimi prjatli, ki so organizirali vse skupaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? :D

To sm gledal na TV, to treba probat ja... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da je sumljivo tiho, kar verjemi ;)

Ma musklfiber v blazinicah prstkov,al kaj?? :evilgrin: Te pa je vreji laufal, da je tak zmatran.... :naughty: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo grunfiču, to pa je moja nova raketa, l.07 sicer, ampak super. bom delal na tem, da se ti bom naslednje leto na zadnjo kolo zalepo... haha:whistle:

p.s.

lepi update slike

post-17094-125098152442_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes:dobrova-polhov gradec-črn vrh, pasja ravan-poljane-star vrh-škofja loka-katarina-dobrova :naughty:

Hudooooooooooooo in čas?

Tole bi se ti pa kdaj pridružu, če ni makedama umes  :whistle:...

Popravljeno . Popravil gandi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo grunfiču, to pa je moja nova raketa, l.07 sicer, ampak super. bom delal na tem, da se ti bom naslednje leto na zadnjo kolo zalepo... haha:whistle:

p.s.

lepi update slike

Lepo, da si se že naučil vozit....lepo počasi, pa boš tud celo Partizansko zvozo...samo počasi pjeb, da se ti ne bo kaj zgodlo....trance_43_wavetowel2.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo, da si se že naučil vozit....lepo počasi, pa boš tud celo Partizansko zvozo...samo počasi pjeb, da se ti ne bo kaj zgodlo....trance_43_wavetowel2.gif

no, če te bo kdaj zanihalo v vožnji, to ni veter, ampak sem te jaz prehitel... stari, fejst se drži za belanco :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hudooooooooooooo in čas?

Tole bi se ti pa kdaj pridružu, če ni makedama umes :whistle:...

Makadama ni čisto nič, višinskih se kar nabere, nanese nekaj čez 100km, kar je ob močnem kontra vetru naneslo okoli 4h......

Vozim sam....lahko pa prideš na našo rundo na dobrovo...torki in četrtki ob 17h.......vedi pa da letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.sportnodrustvo-peklenk.si/index.php?id=9

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo lepa je tudi jesenice - mojstrana - kr. gora.

verjetno je že kdo bil samo fora je v tem da greš z jesenic v mojsrano čez polja in je narava res erste liga

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelo lepa je tudi jesenice - mojstrana - kr. gora.

verjetno je že kdo bil samo fora je v tem da greš z jesenic v mojsrano čez polja in je narava res erste liga

K si pa že enkrat v Kr. Gori pa še skok na Vršič... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Raketa? Kaj ga ni treba gonit? ;)

Verjetno si ga dobil s popustom, saj še blatnikov in prtljažnika nima! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enkrat v mojem življenju....bom šel na spust po "Cesti smrti" La Paz-Coroico v Boliviji....je kdo že bil? Al ni nobenga tolk usekanga? biggrin.gif

Ufff ... če boš kdaj res "pregonil in preživel" to cesto, vsaka čast! worship.gif

Zame je že Košaški klanec iz Maribora proti Pesnici (in nazaj!) pravi alpski vzpon ... whistle.gifslap.giftongue.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ufff ... če boš kdaj res "pregonil in preživel" to cesto, vsaka čast! worship.gif

Zame je že Košaški klanec iz Maribora proti Pesnici (in nazaj!) pravi alpski vzpon ... whistle.gifslap.giftongue.gif

Zame pa vzpon na Jošta nad Kranjem... (ala mu vera, ker ga premaga) :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ponavad se po tej cesti spusti v dolino....zelo malo oz. skoraj noben ne vinta gor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes prevozil kar lepo furco, Kranj, Šk. Loka, Žiri, Rovte, Logatec, Vrhnika, Brezovica, Ljubljana, Medvode, Mavčiče, Kranj, oja :whistle:, prelepih 122 kilometrov :naughty:...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!