Skoči na vsebino

Kolesarske fure

Hanzi

Priporočene objave

No danes po dolgem cajtu malo bolj resno na piciklu, priprave na sobotni maraton mlekarne celeja u logarsko, no pa dol pa nazaj bom tud kr gonu :grim. Štart v Šoštanju pol pa preko Penka do Gorenja, čez gorenjski klanec ter spust in naprej mimo mAzrija :D, kjer sem bil prijetno presenečen, sprva niti nisem vidu za kaj se gre, je stala ena brhka mladenka pred krožiščem na pločniku pa talalalalala Redbule, sevede ga tud men ponudla, itak da sem ga vzel :D. No pol pa naprej do Nazarja kjer krenu levo čez lesen most in naprej gor po tisti dolinci in ozki asflatni, dost zjebani cesti :D. V Homcu krenem levo v klanec in proti Otoku, kjer krenem levo in ga pičim čez Zadrečko dolino, in pridem ven v nazarjah pri pumpi. Potem pa sdpet čez mAzirje :D in gorenjski klanec ter čez Penk to home :D ......

post-43324-0-19705100-1409167174_thumb.jpg  post-43324-0-92784000-1409167197_thumb.jpg

post-43324-0-75755700-1409167221_thumb.jpg  post-43324-0-35137600-1409167239_thumb.jpg

sm biu v klanec mau u zavetrju :D

post-43324-0-93920300-1409167299_thumb.jpg  post-43324-0-31494100-1409167309_thumb.jpg

post-43324-0-30884700-1409167317_thumb.jpg

tole sm ga pa z gorjaku nagonu mem šoštanjskega in velenjskega jezera ko sem šu po mator :)

Popravljeno . Popravil Danilo D
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater sm se dones nagonu, da mam dzdj do božiča zadost :grim.

Drgač pa ob 7:35 štartu v Šoštanju, ob 8:01 v Velenju, pa ob 9:00 štratr maratona Logarska dolina ki ga organizira Mlekarija Celeia :D. Iz Logarske do doma pa spet gont, tokrat pa sm ga sam skoz do doma gona, pa sm vseen zdržau, mau tečn je bil sicer zadnji klanec iz mAzirja do vrha Lepe njive, ampak zdržu vseen :grim. Pa še nekaj podatekof .... :P

post-43324-0-15379700-1409419324_thumb.jpg  post-43324-0-83708600-1409419345_thumb.jpg

post-43324-0-20324000-1409419360_thumb.jpg  post-43324-0-87707300-1409419375_thumb.jpg

njami njami :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons smo varoval kolesarje in kolesarke na svetovnem prvenstvu za amaterje ... Trasa maratona Franja ...

Če ima kdo kakšne slike naj pripne ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je bla pa taka bl u izi turca ...... mimo Šoštanjskega jezera in deponije premoga, mimo Škalskega in Velenjskega jezera, v Pesje malo nečakinje obiskat :), pol pa po isti poti nazaj. Nekej km s eje pa le nabralo :D.

post-43324-0-49452400-1409852138_thumb.jpg  post-43324-0-94957600-1409852170_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebemoasa pa defekti, res mi ni več nč jasno ka me jebe ..... na specjalki odkar sm menu zadno gumo za 1x dražjo zdj mam Vittorio rubino pro, mam nonstop defekte. Hvala bogu, da je sj zadnč zdržalo na maratonu. Danes pa grem po mnde 3 letih na valjčke, in evo ga, v 13.km nardi pssssss :D. Razderem ma nč ni videt matr. Zaflikam pa sestavim, upam da jutr že testiramo dalje. Če spet spusti, vržem vse skup u Pako ki teče mim bloka :grrr.

post-43324-0-75112800-1409939428_thumb.jpg  post-43324-0-26249600-1409939511_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pa piciklanje zjutraj kar kmalu po fruštiku, pou urce in 21km, z povprečno nekaj malega čez 42km/h. Popoldanska rekreacija je pa zgledala tako, da sem se kolegovega magana rs usmilu pa ga opral, ker sromak zihr ni vidu pranja vsaj dva mesca :D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo pozna, ali je imel..ima kolo Ideal Stage 105?

Na netu ne najdem nobenega "review-a".... Ponuja se mi en rabljen, star 4 leta, če se ne motim, prevoženih pa manj kot 500km....je bil darilo.

Hvala! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če spet spusti, vržem vse skup u Pako ki teče mim bloka :grrr.

no evo, danes pa ratalo biciklanje brez defekta :D. 21 minut in 14,21km :)

No evo, po dobrem tednu spet na valčkih, tokrat brez ....... defekta :grim

Kokr zgleda, še ni za v Pako. :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za spremembo, ker že 100 let nisem nič napisala, pa ker vsi sam slikce popate. :winkiss:

Današnjih nekaj prostih uric je bilo nuuuuujnoooo izkoristit, čeprav megla ni najlepši jutranji pozdrav. Samo, da ni dež. Že ko ga en dan ni, je veselje pri hiši. :D

In sem se odpeljala proti Kamniku in naprej po Tuhinjski dolini. Na motorju sem jo vedno oboževala, a na biciklu je bila druga zgodba. Sploh pomislila nisem na ves tranzit, ki poteka tam, na motorju ga pač ne opaziš, ker si hiter. Ves čas je brenčalo okoli mene, pred in za mano, vsak drugi je bil kombi ali šleper. Sicer me nekaj prometa ne moti, ampak ponavljajoče se bremzanje tistih ogromnih mrcin za mojo tazadnjo me je delalo živčno. :angryrant1: To pa že ne, bajk je za to, da dam možgane na pašo. Ne vem, če sem bila kaj več kot ene 5 km iz Kamnika ... obrnem. Pobožna želja, da bi mogoče naredila en lep krog, je splavala po vodi. Kam pa zdaj? Nič, grem do Kamniške Bistrice, vse skupaj nič, pa vseeno bolje kot nič. Ampak kaj, ko sem skozi križišče, kjer se zavije levo, zapeljala kar naravnost. Letos še nisem bila na Črnivcu, prava katastrofa, zato sem spremembo plana soglasno sprejela. :yes:  Zagrizem v prve ovinke, gledam turobne oblake, domačina vprašam, če bo gor sonce. Hehe, pravi, da ta bo težka. Samo vsi vemo, upanje umre zadnje ... En, dva, tri in že sem bila na vrhu. Ustavim, pogledam radarsko sliko, razmišljam, če bi kavo ... Eh, z bajkom še nikoli nisem bila na drugi strani in več kot mokra tudi ne morem biti. Všeč mi je, kadar je čas moj prijatelj in se mi sproti rojevajo ideje. Uffff, kako bi letelo, če bi si le upala malo bolj spustit. Že na gorcu sem bila softička :ninja: , na specialki pa ... ah, potolažim se, da vaja dela mojstra. Pridem v dolino ... vrhunsko :OK: , Gornji Grad se je kopal v soncu, malo za tem tudi kavica in jaz. Kar brundam od zadovoljstva. Sonce, dober kapučin, prijazna kelnarca, enako domačini. Spomnim se domačina z one strani Črnivca. Ko bi on vedel, kaj sem našla na tej strani ... :winkiss:

Z napolnjenimi baterijami je bil tudi Črnivec s te strani mačji kašelj. Pa proti vrhu popisana cesta, ostanki Maratona Alpe ... kot Red Bull, ki ti da krila, kar poneslo me je. Še ena :kava:  v gostišču na 902 metrih in nazaj v precej bolj turobno ozračje. Pa sploh ni bilo moteče, tudi tistih nekaj kapelj proti Kamniku ne, slika z one strani ne zbledi kar tako. :grrr

Z njo na 105 km podlage bom vsak hip odplavala sanjam naproti in dan bo popoln, čeprav jutranja megla in vremenska napoved nista obetali četrt toliko.

Ps. Dostikrat me zanese in res samo uživam v naravi, barvah, ... zato slikic ni :closedeyes:, ostanejo le tiste v glavi. Tudi tiste pozno spomladanske, ko sem naredila krog okrog Gardskega jezera, pa na morje smo šli, malomorjekrat na Jezerski vrh, Rašico, v Žiri, na Bled, po prelepi Dolenjski, ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda si ti čist divja kolesarka videt :). Tist tam okol Gardskega jezera je pa ..... čist drug svet ;). Si že bla kdaj na Monte Baldu? To greš iz Malcesin gor z gondolo, potem se lohk pa z piciklom dol spustiš. Fulj dobr za videt, ko se z gondolo dol peleš, spodaj pa gledaš bajkerje ko se spuščajo :).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda si ti čist divja kolesarka videt :). Tist tam okol Gardskega jezera je pa ..... čist drug svet ;). Si že bla kdaj na Monte Baldu? To greš iz Malcesin gor z gondolo, potem se lohk pa z piciklom dol spustiš. Fulj dobr za videt, ko se z gondolo dol peleš, spodaj pa gledaš bajkerje ko se spuščajo :).

Hehe, humorist :), bom besedo divja raje nadomestila z vztrajna ... ;) 

In kokr si reku, fulj :Ddobr za videt, bi me pa na tistih strminah gojzarji na nogah velik bolj pomirjali :grim kokr bajk. Drugač lepi konci, si bo treba še kdaj čas vzet. Ker to okol jezera je blo čisto naključje, ko me je frend, ki je šel pod Mt. Baldo na MTB dirko, vzel s sabo in sem po svoje izkoristila en dan, naslednji dan pa še nekaj asistence na dirki in domov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za spremembo, ker že 100 let nisem nič napisala, pa ker vsi sam slikce popate. :winkiss:

Današnjih nekaj prostih uric je bilo nuuuuujnoooo izkoristit, čeprav megla ni najlepši jutranji pozdrav. Samo, da ni dež. Že ko ga en dan ni, je veselje pri hiši. :D

In sem se odpeljala proti Kamniku in naprej po Tuhinjski dolini. Na motorju sem jo vedno oboževala, a na biciklu je bila druga zgodba. Sploh pomislila nisem na ves tranzit, ki poteka tam, na motorju ga pač ne opaziš, ker si hiter. Ves čas je brenčalo okoli mene, pred in za mano, vsak drugi je bil kombi ali šleper. Sicer me nekaj prometa ne moti, ......

Za 100+ letnico si kar vitalna in lepo pišeš! :OK:

Ne dolgo nazaj sem šel v tisti konec...na Veliko planino....mimo tabel za prepoved vožnje :BUA: , kar je možno samo na "sončni strani alp". Letos imel plan...in pobožno ga imam še, prevoziti krog Alpe Scott.

Še kaj napiši....zanimivo branje! :yes:

PS

Še vedno me zanima kakšno mnenje o kolesu IDEAL Stage 105.... :blush:

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem se pa tudi jaz z gorcem resno preganjal naokoli. V sklopu tedna mobilnosti sem se udeležil vzpona na Paški Kozjak. Če je že kdo bil kdaj tam gor, lohk ve, da so zajebanci in strmi klanci u 3pm :D. Najhujša sta prva 2km ter zadnja dva kilometra, skupno pa je 7km vzpona. Zjutraj sem štartal seveda od doma, tako da sem imel že do štarta 13km za sabo, potem še vzpon 7km do cilja, nato pa še 1,3km vzpona po makadamu do vrha Paškega Kozjaka. Od tam pa je sledilo 9km spusta, prva 2km po makadamu, ostalo asflat. Od Doliča do Velenja sem se vraču po regionalki preko Hude luknje, ampak začuda, ni bilo nekega prometa, vsaj v moji smeri. Od besed pa še k fotkam ..... :)

post-43324-0-00394700-1411323181_thumb.jpg  post-43324-0-74887600-1411323221_thumb.jpg

post-43324-0-93196200-1411323261_thumb.jpg  post-43324-0-12849100-1411323283_thumb.jpg

Razgled od Planinske koče na Paškem kozjaku                             Podružnična šola na vrhu Paškega Kozjaka, 1.063m

post-43324-0-35337500-1411323502_thumb.jpg  post-43324-0-72402700-1411323552_thumb.jpg

post-43324-0-11866900-1411323594_thumb.jpg  post-43324-0-24182300-1411323608_thumb.jpg

pa še mal razgleda po Velenjskem jezeru

post-43324-0-97564300-1411323615_thumb.jpg  post-43324-0-56025600-1411323627_thumb.jpg

ko je Pika v mestu, je vedno gužva :D

Popravljeno . Popravil Danilo D
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto imel namen osvojiti Krim.

Gledam radar, pa malo v nebo in popoldan grem....Šk. Loka....Lj.-Šentvid.....Stranska vas....Dobrova....Brezovica....Vnanje, Notranje Gorice....Podpeč. Pogledam proti vrhu Krima....vse v megli. Iz desne pa prihajajo temni oblaki. Pa to sem sicer vzel v račun, a problem je bila ura....prepozno od doma...ujela me bo tema.

Obrnem in po isti poti nazaj....pa drugič....in prej od doma! :whistle:

Vseeno se nabralo 76 km in rahel tuš 3km pred domom. Ja, z gorcem, ker še iščem (kupujem) cestaka :wacko:

PS

Tale na Paški Kozjak mi je pa všeč! :OK:

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

post-18195-0-46622700-1412196674_thumb.jpgV soboto skočil na Krim. Teden nazaj mi ni uspelo (vreme in prepozno od doma). Super tura, čudovito vreme.... Iz Šk. Loke...115km.

V Preserjah zaprta cesta, kar večina motoristov tu že ve  :OK:  a kolesarje spustijo skoz in potem je še večji užitek po prazni cesti! Skratka....užival! :kva2:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto sprobal novo-staro kolo, Ideal stage 105....od Šk. Loke, LJ, Škofljice, Grosuplja, Višnje Gore do Ivančne Gorice...in nazaj. 118km....lepo, a malce hladno pri spustih.  :yea1:

Je bil kdo na tem, ta vikend?

http://www.coloursofistria.com/hr/biciklizam/istria-granfondo

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.627557514019476.1073741833.275556632552901&type=1

Imel željo, pa ni zneslo...drugo leto sigurno! Bil pa kolega in pohvalil.....sploh pa čudovito vreme!  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!