otko Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Sedaj na zimo cestno kolo bolj ali manj sameva, za vikend pa, če imam čas občasno zajaham gorca in gasa po okoliških hribih. Zadnjič malo po Bohorju, včeraj pa najprej do Loke pri Zidanem mostu, nato vzpon na Lovrenc od tam pa po kolovozih in enoslednicah v Radeče in nazaj. Ponavadi se nabere kakšnih 60 km, in s tem dovolj vsega, tako vzponov, spustov, adrenalina pa skoraj vsakič tudi kakšen padec čez balanco, da ne pozabim takoj naslednji dan kje sem bil DXR16, ForU2, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Ja, sezona še kar traja Zjutraj malo pogledal koliko visoko bo treba do sončka...in malo po dvanajsti sem šel v kočo na Stari vrh na čaj. (1032m) Šk.Loka....po Selški dolini na Stari vrh....na drugo stran dol.....Javorje....Poljane....in po poljanski dolini nazaj v Šk. Loko. (41km) Vredno vsakega truda! Škoda, ker so dnevi tako kratki.... RobiRoberto, otko, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 nedeljski skok na Nanos-2x, enkrat celo na.nos :-) otko, RobiRoberto, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Jaz imam samo te za v dolino... žurka je.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Danes po dolgem času spet zagonu gorjaka ...... od Šoštanja do Velenja po sprehajalni potki, pa naokoli Velenjskega in Škalskega jezera, malo po Velenju in Pesju ter nazaj domov, pa se je nabralo ....... skalar36 in ForU2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 13, 2014 Deli Objavljeno December 13, 2014 Včerajšnje zimsko kolesarjenje v stilu veselega decembra. Danes mi igra v glavi ansambel štirje kovači! ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Včeraj pa ponovno na kolesu, malo rekreacije res ne škodi švajneraj pa še malo panorame http://youtu.be/SoCKSVXmcB0 http://youtu.be/yR9Wj3FobOQ ForU2, Scarlett, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Dobar si ga "namazu".....mene je odvrnilo od kolesa ravno to, se mi ne da pol spet pucat , pa sem šel raje mal laufat Sem pa opazu, da snemaš in z eno roko voziš...ali brez .... Sam sem letos isto delal, ko sem šel iz Velike planine, pa ni bila ravno pametna ideja....ne delam več :yes: ...vsaj na makadamu ne. Pogrešam že brcanje v hrib! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Je že ziher ene pou leta usran, pa suho ketno je mel, pa sm jo dve ture nazaj špricnu, da je vsaj ta mau mastna . Se ga ne splača prat, ker bo za star let ena turca, in bo spet isti . Z eno roko ali brez pa zato, ker drgač se nč ne vid k tok trese k svina, čelade pa nisem mel. Če kamera na čeladi se fajn vidi, tokrat je pač nisem vzel, ker če mam podkapo gor čez pa še windstopper kapo, pol morem čelado nabit na glavo, pol zna pa glava bolet . ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 Z biciklom mal po Velebitu Okolica Crni vrh, Sveti Juraj in Krasno Polje Na koncu paše RobiRoberto, Scarlett, ForU2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 prva in zadnja slika sta hudi, prva zarad eko tace , zadnja pa ....... laaaačen :grrr rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 Z biciklom mal po Velebitu Na Panos V podzemne rove Večerja nekje med skalovjem ForU2, Mia, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 Del Parenzane med Motovunom in Bujam in okolica Istarskih toplic Na zdravje RobiRoberto, cb1300, suzuki in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 .... . "rumenko".......zakon! Se da kje dobit te tvoje poti?....Zgleda hudo zanimivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Varjanta 1Klik Varjanta 2 Klik Varjanta 3 Klik Modre pikice so samo približne, ker kolovozi niso urisani Na grobo pa imaš lokacijo cb1300, ForU2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 HVALA!!!! Če bi lahko....danes kolo v avto in dol.... :yes: Lp rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno December 18, 2014 Deli Objavljeno December 18, 2014 Del Parenzane med Motovunom in Bujam in okolica Istarskih toplic 000001a.JPG 000001.JPG 000002.JPG 000003.JPG 000004.JPG 000005.JPG 000006.JPG 000007.JPG 000007a.JPG 000008.JPG 000008a.JPG 000009.JPG 000010.JPG Na zdravje 000020.JPG še moja parenzana....za jame je pa cajta zmanjkal :-( suzuki, rumenicestak in ForU2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 Prelepa nedelja....na vzponu tudi zelo topla , pri spustih in dolinah pa kar hladna, pa tud ni velikokrat možno tako pozno decembra kolesarit :yes: Pa sem šel....Šk. Loka ---Železniki---Dražgoše---Kropa----Podnart---Naklo---Kranj----Šk. Loka.....65km! Videl kar nekaj motoristov. Ko sem okrog 16:30 prišel domov je na kolesu kazalo 4,4 st.C. Luštno, le dan je danes najkrajši.... :wacko: cb1300, RobiRoberto, rumenicestak in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Prelepa nedelja....na vzponu tudi zelo topla , pri spustih in dolinah pa kar hladna, pa tud ni velikokrat možno tako pozno decembra kolesarit :yes: Pa sem šel....Šk. Loka ---Železniki---Dražgoše---Kropa----Podnart---Naklo---Kranj----Šk. Loka.....65km! Videl kar nekaj motoristov. Ko sem okrog 16:30 prišel domov je na kolesu kazalo 4,4 st.C. Luštno, le dan je danes najkrajši.... :wacko: Morva it kdaj skupaj. Maš samelepe furce. Pa še jaz kšno poznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Morva it kdaj skupaj. Maš samelepe furce. Pa še jaz kšno poznam. Če le nis prehitr... Si že prefural tole ... http://www.obcina-gvp.si/?lang=&option=content&content_id=321 .... Super zadeva. Sicer sem v treh delih (vedno štartal v Šk. Loki)...in dobil majico . Priporočam vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 (popravljeno) Če le nis prehitr... Si že prefural tole ... http://www.obcina-gvp.si/?lang=&option=content&content_id=321 .... Super zadeva. Sicer sem v treh delih (vedno štartal v Šk. Loki)...in dobil majico . Priporočam vsem! Hiter sem toliko, kot je hiter sovoznik. Ko sem sam na kolesu poskusim iti čim hitreje, ko nas je več se prilagajam drugim-ali oni meni Nisem še. Prvič vidim. jutri dopoldne grem eno od teh... Popravljeno December 22, 2014. Popravil skalar36 ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 (popravljeno) Ker je biio za soboto napovedano lepo vreme, sem si reku, pa gremo se mal kolesat, kar mi bo služl kot odlična priprava na staroletn vzpon na Sleme . In evo ga, ob 11:15 štartam izpred bloka direkt za Sleme. Prvo me je čakalo slabe 17km vzpona čez Zavodnje, potem pa skoraj toliko spusta čez Bele Vode, nekaj makadama, ter nekaj precej strmega asfalta . Več pa v prilogah . Vglavnm ob obilici švicinga, sem ...... užival . http://youtu.be/CueS4ljpANs http://youtu.be/gBsLfaedgn4 http://youtu.be/PU_RhcXOyMw Popravljeno December 23, 2014. Popravil Danilo D otko, skalar36, ForU2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 27, 2014 Deli Objavljeno December 27, 2014 Včeraj..... se odločil za bolj ravninsko turco...okoli Sorškega polja. Šk. Loka.....Zbilje.....Smlednik.....Komenda.....Cerklje.....Visoko.....Brdo......Kranj......Šk. Loka.....62km Kolesarjev....4.....motoristov.....1......konjev.....15-20! (njihov praznik pač.. .) rumenicestak in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 ni zime za eskime :-) rumenicestak in ForU2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 Je to Krim, a ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se