igc1 Objavljeno September 23, 2015 Deli Objavljeno September 23, 2015 Sem prbiciklirov na najvišji vrh pri Veli luki na Korčuli,Hum, 377m RobiRoberto, skalar36 in ForU2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 26, 2015 Deli Objavljeno December 26, 2015 Danes sem obeležil samostojnost in enotnost na švicarski način po trnovskem gozdu Mt.Kucelj postojanka naše radio bratovščine na Malem Modrasovcu izobraževanje "on line" nebeška luč "Meteora" nad Vitovljami vedno skompenziram izgubljen špeh.. LP iz domačih logov jany, s56g, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 27, 2015 Deli Objavljeno December 27, 2015 Morem tudi jaz enga endurota nabavit za po hribih lazit ker po asvaltu je vedno manj varno pa nezanimivo Jutri pa je plan na socerb z kolesom, prvič mimo vikija z nemotornim vozilom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 No plan je uspel, Spodnje Škofije - Socerb ( uro in pol pedaliranja, dve ure za vseskupaj ) 18 kilometrov, vzpon 383 metrov Večkrat bo treba v hrib ker se mi pozna da sem se večina vozil po ravnem gor megla.. dol megla.. na vrhu pa.. za nazaj se megla umaknila pod črni kal.. skalar36, FLY, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Ooo sonce Bmflar in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 18 minutami, Ciko86 pravi: Ooo sonce Jutri ga bo še več :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Kdo je iz Lublane, ma gorca pa skor nič kondicije ? mam aute s klukami pa prtlažnike tko da gremo tud prot obali na +0 brez problema .... ...js sm meu 2 letno menopauzo in grem jutr usposobit bicikl. jany in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 7 minutami, UnionJack pravi: Kdo je iz Lublane, ma gorca pa skor nič kondicije ? mam aute s klukami pa prtlažnike tko da gremo tud prot obali na +0 brez problema .... ...js sm meu 2 letno menopauzo in grem jutr usposobit bicikl. Danes na soncu je blo 10-13 stopinj, jutri naj bi začela burja tako da bo malo manj, občutek ful manj :-D UnionJack in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 ...., za četrtek in naprej u 2016 sm mislu. neke hude ohladitve so napovedal... jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 O jebenti bom mogu antifriz zmerit v mopedu jany, Bmflar in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 (popravljeno) pred 18 minutami, UnionJack pravi: Kdo je iz Lublane, ma gorca pa skor nič kondicije ? mam aute s klukami pa prtlažnike tko da gremo tud prot obali na +0 brez problema .... ...js sm meu 2 letno menopauzo in grem jutr usposobit bicikl. Se javljam. Sicer imam malo več kot 0 kondicije, sam nimam pa kljuke in prtljažnika. Sem pa bolj za petke in sobote. Služba nedelja - četrtek. Popravljeno December 28, 2015. Popravil jskrablin UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 13 minutes ago, jskrablin said: Se javljam. Sicer imam malo več kot 0 kondicije, sam nimam pa kljuke in prtljažnika. Sem pa bolj za petke in sobote. Služba nedelja - četrtek. haha, dobr je! u lj so smeri (brez auta) k jih še nekak oddelam Toško in Rašica oz. Golouc. Primorska pa istra od Van-Ganela pa južnije seprau petki dopoldne bojo ok! grem zdele, se jutr uskladiva! jskrablin in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 1 hour ago, UnionJack said: Kdo je iz Lublane, ma gorca pa skor nič kondicije ? mam aute s klukami pa prtlažnike tko da gremo tud prot obali na +0 brez problema .... ...js sm meu 2 letno menopauzo in grem jutr usposobit bicikl. Em jaz mam gorca, kombi, ki ma 3 sedišča pa za ene 10 koles odzad prostora, kondicijo pa prilagodim sovozniku..caj pa... po predhodnem dogovoru kar precej... jany, UnionJack in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 nauš verjeu d bi bla super tvoja okolica sam si ti kr mal predobr. dolg klanc brez popuščanja bi me dotolku. jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Moje kratke noge al pa tvoje dolge je tud razlika. Ma če bi rad šou sploh ni problema, jaz ne tekmujem z nikomer. Če se gre skupaj se prilagodim na vsakega mi ni problem. Sicer pa nisem lih Armstrong (no dopingeram se, vozim pa ne tok hitar). Se vmes ustavva pa enga na karbid, pa naprej.Je pa tle okol ogromno takih fur od 20 km do tam 50. Lepe panorame... jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 29, 2015 Deli Objavljeno December 29, 2015 evo, zrihtu dvokolo, namazan, napumpan, srednje očiščen. zdej morm sam še pussyja = sebe prepričat d gre gont po hostah ....zdele bom raj še enga kratkega. pa nazdravje skalar & družbeniki jany, skalar36 in igc1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 30, 2015 Deli Objavljeno December 30, 2015 (popravljeno) Evo zadnja letošnja. UnionJack, zdej ko imaš kolo pripravljeno, moraš večkrat iti na Katarino, pa še blizu jo imaš. Je pa zanimivo kadar se tukaj mimo peljem z motorjem je roka vedno obrnjena navzdol, ter rdeče barve. Kot bi mi znak hotel reči "ej bucko, več kolesari in manj motoriraj" Union ta je zate, mogoče se sperobrneš in v letu 2016 se bolj posvečaš...kolesu in ne toliko motociklu. Srečno v letu 2016! Čin! "And with that bombshell we end the show"! Popravljeno December 30, 2015. Popravil skalar36 igc1, jskrablin, UnionJack in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 30, 2015 Deli Objavljeno December 30, 2015 bravo. a to si štartu iz loke? - če čm jes tole zdele od doma odpelat morm pol nazajgrede kr po bypass ! drgač mam katarino skoz pred očmi - kt pr teb! skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 30, 2015 Deli Objavljeno December 30, 2015 Zmer je štart iz loke. Zato pa pravm, da morva oba večkrat na Katarinom ker jih imava pred očmi. Jest bom dons 2x na Katarini. Je rekla, a morš tazadn tedn vse narast, sm djau ja tist talepš pa zvečer... UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 31, 2015 Deli Objavljeno December 31, 2015 (popravljeno) Danes sem pa tudi jaz zaključu beciklersko sezono, ki niti prbližno ni bla tok uspešna kot matoristična . Današnji vzpon iz Šoštanja na Sleme ob 8:00 zjutraj pri -6 stopinjah celzijev . Pa Srečno Popravljeno December 31, 2015. Popravil Danilo D RobiRoberto, skalar36, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 31, 2015 Deli Objavljeno December 31, 2015 Pravjo, da se zarečenga kruha največ poje. No tale je bla pa res zadnja v tem letu. Evo že Alfi Nipič je pel : Poljane dom prelepih dni... evo Mariborčan ve, da je pr nas lepo: Sem pa srečal božička na motorju. za slikat ni mel čas, ker se mu je mudilo domov. Mi je pa zdaj jasno zakaj je zadnji med dobrimi možmi, ki nas obdarujejo v decembru. Ja če pa vozi choper. Se slabš kot versys. SREČNO "2016! jany, igc1 in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 31, 2015 Deli Objavljeno December 31, 2015 Jaz pa pravkar zaključil s službo. A gremo naslednji petek kam? UnionJack in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 31, 2015 Deli Objavljeno December 31, 2015 Ura, ter kraj? 2 hours ago, jskrablin said: A gremo naslednji petek kam? jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 To pa najbolj da UnionJack pove, ker bo nekaj časa mel transport biciklov čez Primorska bi bila sicer pomojem fina izbira, da ne bomo lih po kakem norem mrazu gonili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 srečnga 16 tud biciklistom kombinatorcem fanta, js sm kondicijsko čist zanikrn! mam sicer en enostavn obalni krog u mislih kerga bi mrbt oddelou... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se