skalar36 Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 To se pravi, ti imaš premalo kondicije, jaz imam preveč kg. Oba pa rabiva eno , da se zmigamo, ter odpeljemo kakšen krog. Peljem lahko jaz z kombijem. So 3 sedišča. A se sovoznika malo stiskata, a ne preveč...tako da... jany in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 Wish granted - evo vama ene za vzpodbudo. Lahko tudi mam dodaten par rokavic doma Kondicija pa... na biciklu sem letos komaj kaj bil. Sem tudi bolj za lagano v ne preveč hude klance. UnionJack in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 Jaz sem letos naredil s kolesom 4x manj kot z motorjem. Z motorjem sem pa naredil toliko, da sem moral peljat 2x na servis... evo matematike.... Ko bosta za...mi vsaj 1 dan prej sporočita... jskrablin, jany in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Januar 4, 2016 Deli Objavljeno Januar 4, 2016 Danes mi ni bilo treba iskati sneg v visokogorju.Že nekaj ur po okolici mesta vrtnic in sonca je bilo dovolj. skalar36, jskrablin, jany in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2016 Deli Objavljeno Januar 16, 2016 http://fore.si/list/seksi-video-kolesarjenje-iz-druge-prespektive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Januar 17, 2016 Deli Objavljeno Januar 17, 2016 pred 12 urami, RobiRoberto pravi: http://fore.si/list/seksi-video-kolesarjenje-iz-druge-prespektive Dobra motivacija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FLY Objavljeno Februar 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Zimske radosti v Trnovskem gozdu. Če ne shujšam za 50 Kg bom moral za nekatere odseke nabavit krplje.. skalar36, UnionJack, igc1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 25, 2016 Deli Objavljeno Maj 25, 2016 igc1, gandi, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Sem ravno na dopustu, pa sem se z mojo gugalnico po obali zapeljal Pit-stop za doping v kafani v Piranu Šodr do hriba na vrhu Kort, na vrhu pa plantaža sivke, je dišal kot doma v omari... ne, obratno, v omari diši kot na tejle mini plantaži :-) Dost je blo za v za torek UnionJack, skalar36, Kor13 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Junij 27, 2016 Deli Objavljeno Junij 27, 2016 da ne bo tema zaspala :-) UnionJack, RobiRoberto, FLY in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ForU2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 2, 2016 Letos je bil moj dopust bolj kolesarski. Z mojo zvesto spremljevalko sva šla z avtom po čudovitih prelazih, ki sem jih prevozil s kolesom....pred leti že z motorjem. Prvi dan....vožnja do Ponte Di Stelvio. Drugi dan zjutraj s kolesom na Passo Dello Stelvio! (višina 2758m, 24,3 km, viš. razlika 1808m, pov. naklon 7,4%) Super, vreme čudovito! Tretji dan se premakneva v Francijo, v Bonneval-sur-Arc....zjutraj naskok na Col de I'Iseran (višina 2770m, 13,4 km, viš. razlika 977m, pov. naklon 7,3%) Super jutranja rekreacija! Ko se vrnem iz vrha, spijeva pregrešno drago kavo in na pot....do Le Bourg d'Oisansa. Najdeva kamp, "kuharica" naredi dobro kolesarsko pašto s tuno in ko gledam vreme.....nič, gremo danes na Alpe d'Huez (višina 1803m, 13,1 km, 1073m višinske, 8,19 povp. naklon) S polnim želodcem je bil težak začetek, a ko je steklo sem užival....pa še zelo malo prometa, saj sem šel ob 18:30 šele iz kampa. Je pa ravno začetek vzpona najbolj krut...1,5km dobrih 10%! Naslednji dan se zapeljeva do Jausiersa....lušten kamp in super kopališče v bližini. Še isti dan se malo po tretji uri spravim na Col de la Bonette (višina 2802m, 23,4 km, viš. razlika 1589m, naklon 6,76%) Čudovit vzpon, ki so ga pokvarili zateženi brenceljni....na koncu, tista zanka okoli vrha, pa iztisne iz nog še zadnje wate....nor vzpon in nepozaben! Vreme se malo pokvari in zjutraj se premakneva v Provanso, v Bedoin. Naslednji dan pa na legendarno Mont Ventoux! (višina 1912m, 21,2 km, viš. razlika 1515m, pov. naklon 7,15%) Le nekaj dni pred mano so jo brcali na Touru, kar se je videlo na svežih napisih po cesti....tudi za naše štiri! Nepozabno!!!! Ko sva zapuščala Bedoin, je bil vrh že zavit v oblake. To je bilo mojih 5 veličastnih.....ostali še pridejo na vrsto cb1300, RobiRoberto, skalar36 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Ker sem v soboto glih z mopijem nekej po Slavniku ventiliral, sem se odločil, da ne bi blo neumn še s peciklnom poskusit.... Ampak je blo kr težko, so nam že v rajnki JNA kaplarji rekl, če je kdo kej jamral, "znam da je teško ali izdržat ćeš!" V glavem, začetek iz Podgorja je dost obetaven Potem se pa že mal stopnujejo % klanca in granulacija kamna, je blo potrebn skoz bl dol šaltat :-( Ena mlada pupa je bicikl kar za roge gor tišala, ampak klobuk dol, je imela bolj ozke gumice in se je s Kopra na njem prpelala :), ene 2x je tud mene zmetal čez tiste kamnite kugle, sem ga tud rinu tam čez kamne za roge. Ja, kamen pa klanc ti popivna še tiste pol oslovske moči, ki jo imaš... Ko prideš na jaso se pot kar ornk poravna. Proti vrhu seveda v lahnem drncu, kot da sem ful spočit, da ne bi publika pri koči rekla "ta stric je pa podrt kt stara kitara" Radler je sedu, pa štrudl tud Za peciklom greben Goliča, kamor se da tud z mopijem prpelat, 7 km travnatega grebena, pa nobenga nikjer, tko fajn ni ravno vsak dan Navzdol je šlo mal hitrej, no vsaj ene 5x, bom šou še kdaj, al z mopijem al pa peciklom .....aja pa s peciklom je vsaj enih 5x bolj zajeban...pa verjetno mal bl zdrav??... jskrablin, RobiRoberto, ForU2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 evo @skalar36, jutr grem pa tole pussy/muci progco s krvavca sprobat. baje je downhill za umirjene ....u četrtek pa greva na moped. vsaj ene 2 austriska prelaza oddelat... Zivnorc, gandi in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 Just now, UnionJack said: evo @skalar36, jutr grem pa tole pussy/muci progco s krvavca sprobat. baje je downhill za umirjene ....u četrtek pa greva na moped. vsaj ene 2 austriska prelaza oddelat... Velja! gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 24, 2016 Deli Objavljeno Avgust 24, 2016 dons padu mici. vtis perfekten. zjeban do dobra. model zadi čist naveličan tega priklapljanja bajkov na gondolo, ampak js ga podpiram!!! RobiRoberto, igc1, skalar36 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 25, 2016 Deli Objavljeno Avgust 25, 2016 Men pa "Muci" ni lih neki wau, skoz mokra proga pa vleče se u Pi*ku Ma*er , mi je ljubše Cerkno P.S. Maš fajn biciku! UnionJack, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 Ob 27.6.2016 at 8:00, cb1300 pravi: da ne bo tema zaspala :-) ...a vi se tuki smo na dol vozte?!? ...zdej mi je jasn, zakaj mi vsi neki čudno mahajo pa me kolnejo.. kadar grem proti na gor... gandi, UnionJack in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 3 hours ago, Zivnorc said: ...a vi se tuki smo na dol vozte?!? ...zdej mi je jasn, zakaj mi vsi neki čudno mahajo pa me kolnejo.. kadar grem proti na gor... če bi pogledal od 2:20 naprej bi videl da sem šel nazaj gor-samo po cesti-po muciju res nebi na gor rinu;-) UnionJack in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 23 hours ago, gandi said: Men pa "Muci" ni lih neki wau, skoz mokra proga pa vleče se u Pi*ku Ma*er , mi je ljubše Cerkno P.S. Maš fajn biciku! kurc, to je bil moj prvi dh. psihično sm bil čist razrvran grem mrbit se u nedelo. proga je bla pa res mal vlažno spolzka. druač pa ja, Piotr se je dobr obnesu. probam tud Cerkno u kratkem. Zivnorc in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) V soboto sem se vozil po Peci. Čista poezija Popravljeno September 5, 2016. Popravil gandi skalar36, ForU2, igc1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 On 5. 9. 2016 at 7:54 PM, gandi said: V soboto sem se vozil po Peci. Čista poezija bob steza :-) A se kej pokliče? :-) gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 11, 2016 Deli Objavljeno September 11, 2016 Ajga, sej bom šu še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 12, 2016 Deli Objavljeno September 12, 2016 no povej, od tega vikenda naprej grem lahk tud za več dni ;-) domina, gandi, Kor13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 13, 2016 Deli Objavljeno September 13, 2016 Dobr si tole spedenu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 13, 2016 Deli Objavljeno September 13, 2016 Ne lajkam vožnje po planinski poti iz Vogarja, ker je biciklnom namenjena cesta. OK...če ceste ne bi bilo.....tako pa..... .....izražam svoje mnenje.... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se