Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Maj 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2017 Včeraj z motorinom, danes pa še s kwolom. Malo bolj okoli in neprimerno po slabšem terenu, k po asfaltu se jst ne drajsam s kwolom. Spust iz tam dol je kratek, ma za za prste obliznit. Na poti do vrha greš mimo korit Kožbanjščka, kjer si lokalna mladina poleti hladi glavo in druge ude , pa tudi mimo Krčnika, naravne znamenitosti, zavarovane kot kulturni spomenik. Več o tem tukaj. blazzarss, Akito, igc1 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 26, 2017 Deli Objavljeno Maj 26, 2017 (popravljeno) Iz Lokavca na Predmejo razen mene na biciklu, in okoli 30 motoristov, ni blo dosti drugih. Eni so šli easy, eni potovalno, eni pa so iz Grobnika pobegnili Dol grede pa pa nism srečal nobenga. Je blo tko blatno, da ni čudno ... samo jst sm taka mona Aja ... pa snemal sem cel spust. Sej se vidi kamerca, a ne? Popravljeno Maj 26, 2017. Popravil GO_Tomi otko, RobiRoberto, Akito in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 26, 2017 Deli Objavljeno Maj 26, 2017 Ni predolg muvi, sploh ker kar naprej nekej čvekam vmes, je kratkočasno. Kakšno pametno povem, sicer pa itak same šutarije Takih reči sem prevozil jaz ... ulala veliko. Samo snemal nisem kaj dosti. Kakorkoli, glih tolko, za pokušino, da se vidi, da znamo eni tudi kej druzga, ne samo po gasu Aja ... nobene antivibracijske navlake nisem vključeval ne v trenutku snemanja ne v postprodukciji. Na sedežu se ne sedi nikoli pri spustu in ker s telesom avtomatsko dušiš vibracije, je rezultat čisto OK. Kam pa sem kamero montiral se pa vidi na zgornji sliki. Evo, tu je video. Akito, jskrablin, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Za en tekaški maraton kilometrov sem nabral s kolesom, ker je treba še kosilo blo skuhat pa ob treh grem v službo. Sm pa zato bolj prtiskal, da je zmatranost ustrezna Za krajem, kukr se reče, do Krminske gore, mimo Pubide in Subide. Pelješ se skozi izredno okusno urejeno vinogradniško posestvo v Zgornjem Rušču (Russiz Superiore). Res lepo za pogledat. dr.looney, GoBobi, gandi in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 30, 2017 Deli Objavljeno Julij 30, 2017 (popravljeno) Danes mi je pa nekaj uspelo, kar mi letos se ni ...... ne vem ce tud lani . Zjutraj se ze oblecen v kolesarske cote, nakar hocem nalit vodo v bidon, in slisim kako zacne dez udarjat po stresnem oknu .... hvala bogu se mi ni treba it gonit . No in dobro uro kasneje so bli odlicni pogoji, tako da napadem zacetno planiran cilj Graska gora ..... bi reku, da je to en prelaz med Velenjem/Šoštanjem in Slovenj Gradcem ..... bemu asa ni konca ne kraja strmim klancem u pm . Z tezkim mukam mi je le ratal ...... vesel ko koroski radio/radio velenkovac Popravljeno Julij 30, 2017. Popravil Danilo D Akito, gandi, igc1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 1, 2017 Deli Objavljeno Avgust 1, 2017 Sem bil snoč ko prišu iz šihta domov slabe vole, ko prečekiram vremensko napoved za gg .... djež, matr stumatr. Gremo nekam drugam, in evo .... Šoštanj, čez talepo njivo do spodnje postaje gondole za Golte, gor na en pirček, na sedežnico, pri treh plotih mal zaplavat in prvič zadeskat :D, pol pa piči miško dalje za smrekovec, in po planinski potki proti slemenu, mal tam pred pa desno čez drn in strn belih vod nazaj proti domu .... bogovsko Pogled od spodnje proti zgornji postaji gondole .... in še pogled na izhodišče, nekaj metrov višje varno pristali .... kaj češ boljšga na 1.410m upam da nea pade dol ... tud z vlečnco smo varno pristali bogovsko .... v ozadju Ojstrica če mi ni na morju ali jezeru ratal probat, mi je pa zato na 1.530m .... ravno sem končala Trije ploti ... sem že v senčki koča LD SMrekovec .... in še nekaj razgleda .... Sveti Križ in Gora Oljka Šoštanj, Veleje ........ pa še kej igc1, gandi, fazerčk in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Avgust 16, 2017 Deli Objavljeno Avgust 16, 2017 Mater vola, kdaj bo popustila ta vročina ... RobiRoberto, VS800, igc1 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 3, 2017 Deli Objavljeno September 3, 2017 ForU2, igc1 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno September 8, 2017 Deli Objavljeno September 8, 2017 Največ kar sem do sedaj prebrcal na kolesu (ne po dolžini!) . Dolga trasa tega maratona http://www.maratona.it/en/courses-2017 Z motorjem ni več zanimivo, pa sem začel s kolesom...... GO_Tomi, igc1, Quest in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 LIVE szi Krasa Grut, igc1, CINDAPP in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 (popravljeno) Kot bi rekel kolega Tedybear: Jadranka mi tega ne more dati ... Popravljeno Oktober 16, 2017. Popravil Gaunar Jokl CINDAPP, Grut, igc1 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Doberdobski Kras danes. Akito, RobiRoberto, ForU2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Panoramska......ena sama uživancija prvi razgledi ob poti kolesarjem prijazna koroška najvišja točka na turi in še zadnjič danes Akito, izibajker, ForU2 in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Glede na lepo vreme še ena tura z druge strani.... iz doline koroški asfalt je pod vrhom z vrha ob poti do turistične vasi kjer je znana in pa spet v dolino skozi (okno) Štoparjev most.. Akito, ForU2, gandi in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno December 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 22, 2017 Predzadnjič letos CINDAPP, ForU2, GoBobi in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 Stone Lust 2017 100 km čiste jebe po dežju, blatu, mrazu, megli in cilj v klanec na Trstelj Ampak jskrablin, ForU2, gandi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 pred 6 urami, Gaunar Jokl pravi: Stone Lust 2017 100 km čiste jebe po dežju, blatu, mrazu, megli in cilj v klanec na Trstelj Ampak BRAVO.....kar huda! Kolk je pa višincev na celi progi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 (popravljeno) 1447 m Nč pretresljivga, hujš je cilj v klanec na Trstelj, na konc je 15%, tist je res umiranje na obroke Pa mokre korenine in drseče skale so tud fajn da prideš krvav dam Popravljeno December 30, 2017. Popravil Gaunar Jokl ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 On 30. 12. 2017 at 6:06 PM, Gaunar Jokl said: Pa mokre korenine in drseče skale so tud fajn da prideš krvav dam ... samo zato, k maš slajke na obročih. Dej krampe gor, kukr jst, pa da vidiš, kako se pelje po mokrem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 pred 55 minutami, GO_Tomi pravi: ... samo zato, k maš slajke na obročih. Dej krampe gor, kukr jst, pa da vidiš, kako se pelje po mokrem Sam naj bojo mehki krampi. Jaz imam na novem biciklu Schwalbe Nobby Nic, ki so precej trde. Super po blatu, bog pomagaj kolk to drsi preko mokrih korenin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 4 hours ago, jskrablin said: preko mokrih korenin Jaa ... za mokre korenine ni gume. Je samo tehnika. Čim bolj pravokotno na korenino, pa brez žlajfou. Samo tko se da. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 8, 2018 Deli Objavljeno Januar 8, 2018 pred 11 urami, GO_Tomi pravi: Jaa ... za mokre korenine ni gume. Je samo tehnika. Čim bolj pravokotno na korenino, pa brez žlajfou. Samo tko se da. Ko sem še imel Triala sem sprobaval vse živo preko podrtih dreves in korenin...Večiina poizkusov se končala isto...Se pravi na tleh...joj je blo fajn... gandi, Quest, GO_Tomi in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Januar 12, 2018 Deli Objavljeno Januar 12, 2018 Končno sestavil "slikice" iz lanskega brcanja po Dolomitih CINDAPP, Quest, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 12, 2018 Deli Objavljeno Januar 12, 2018 @ForU2 ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Februar 24, 2018 Deli Objavljeno Februar 24, 2018 Live iz Gorice Na fotki je tipična Goriška zima igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se