Lobo Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Ker polnijo Janževec v tako male flaške, da zvrže že po eni uri. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Ker sem se skregal z dekletom..Upam da bo kmalu use uredu pa me vzame nazaj :OK: :OK: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 ker umirajo mladi motoristi, večino po lastni neumnosti! Kako veš, da je umrl po svoji neumnosti :angry2: Ne neki nabijat, če nisi 100% prepričan, ker namreč tudi starši ne vedo točno kaj se je zgodilo. Ker Policija še vedno ni dala javne izjave, tko da ni nujno da je umrl po svoji neumnosti. :angry2: :angry2: :angry2: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Grčar na žalost se je to zgodilo... umrl je po svoji krivdi :closedeyes: :closedeyes: R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Grčar na žalost se je to zgodilo... umrl je po svoji krivdi :closedeyes: :closedeyes: R.I.P. Kaj pa če je ženska zavijala brez žmigovca... pol ni čist nejgova krivda. Zato ne govort nekej česar ne veš zagotovo. Mte, počivaj v miru :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Žalosten sem, ker vsak dan umirajo motoristi :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Žalosten sem, ker vsak dan umirajo motoristi :( :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 just a fool to belive i have anything she needs... :huh: :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 jutr delat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 jutr delat :( O jebemti sem čisto pozabil, ti me pa moraš spomnit na to ! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 jutr delat :( :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 just a fool to belive i have anything she needs... :huh: :huh: :huh: .... she is like the wind... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 ker sem mogla jit iz morja domov,pa jutr v šiht :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 ... zarad celga kupa stvari, še posebaj pa ker dopusta še kr ni na obzorju :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Ker je konc dopusta ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 zmedena sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 kje je še vikend......... :angry2: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 ker sem brez kolesa :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 moji bejbiki bosta imeli deževen dopustek :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 Ker spet pada dež in ker ljuba pride šele pojutrišnjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 kje je še vikend......... :angry2: :doze: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 (popravljeno) kr nekaj pogrešam :cry: Popravljeno Avgust 1, 2006. Popravil Sanda7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 kr nekaj pogrešam :cry: Jaz tudi... :hmm: :hmm: :hmm: A misliš, da si lahko kaj pomagava? :? :P :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 ker še ni izpita za 25kW :cry: bo treba še mal čakat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 žalostna sm...k morm it spat....sam še ne bi šla :grim lp mina .................sam grem počas :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se