osa rider Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 žalosten nism .. . . . . .sm pa em mal brrrrrrrlllluuuuuuu . . . . en mal. . . . . .lenoritis me daja . . . . neka nova viroza . . . . pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Ponedeljk je šele :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 nisem prav nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Trying not to be.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 ma fuck no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 ma fuck no Pa ne no tko pajki, sj bo klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 moja črna ljubavi... šmrc... upam d bo kmau popravln :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 kazen in točke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 nič mi ne gre... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 v nedeljo sem nenadoma kot strela z jasnega izgubil osebo, ki mi je največ pomenila v življenju do sedaj...brez nje ne bi bil to kar sem in vedno sem lahko se oprl na njo...velika praznina je v meni in za vedno bo ostala...veliko časa bom potreboval, da se bom privadil na novo situacijo...sicer ta moment še nevem kako, ampak mi bo že uspelo...vsaj upam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 v nedeljo sem nenadoma kot strela z jasnega izgubil osebo, ki mi je največ pomenila v življenju do sedaj...brez nje ne bi bil to kar sem in vedno sem lahko se oprl na njo...velika praznina je v meni in za vedno bo ostala...veliko časa bom potreboval, da se bom privadil na novo situacijo...sicer ta moment še nevem kako, ampak mi bo že uspelo...vsaj upam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 zarad dogodka v bosni . . . . . . . pač tko je . . . . . .v drugo roko sm pa veseu da sm jst ceu . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 Nč nkol ne gre tko kt treba klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Avgust 1, 2009 Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 Ker je danes dve leti od... , bedak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 1, 2009 Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se