osa rider Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 žalosten nism .. . . . . .sm pa em mal brrrrrrrlllluuuuuuu . . . . en mal. . . . . .lenoritis me daja . . . . neka nova viroza . . . . pajkica 1
SharpNinja Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 ma fuck no Pa ne no tko pajki, sj bo klimbra 1
YeTika Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 moja črna ljubavi... šmrc... upam d bo kmau popravln :xx:
Tadeusz Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 v nedeljo sem nenadoma kot strela z jasnega izgubil osebo, ki mi je največ pomenila v življenju do sedaj...brez nje ne bi bil to kar sem in vedno sem lahko se oprl na njo...velika praznina je v meni in za vedno bo ostala...veliko časa bom potreboval, da se bom privadil na novo situacijo...sicer ta moment še nevem kako, ampak mi bo že uspelo...vsaj upam
domina Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 v nedeljo sem nenadoma kot strela z jasnega izgubil osebo, ki mi je največ pomenila v življenju do sedaj...brez nje ne bi bil to kar sem in vedno sem lahko se oprl na njo...velika praznina je v meni in za vedno bo ostala...veliko časa bom potreboval, da se bom privadil na novo situacijo...sicer ta moment še nevem kako, ampak mi bo že uspelo...vsaj upam
osa rider Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 zarad dogodka v bosni . . . . . . . pač tko je . . . . . .v drugo roko sm pa veseu da sm jst ceu . . . . .
SharpNinja Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Nč nkol ne gre tko kt treba klimbra 1
Klajba Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Ker je danes dve leti od... , bedak.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se