Irencko Objavljeno December 22, 2011 Deli Objavljeno December 22, 2011 uuu dns pa res... jp pride tak dan, pa sj g j ž skor konc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2012 Deli Objavljeno Januar 11, 2012 grlo me boli pa ni nobene volje ne energije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 Nism žalosten, prav dobre volje pa tut nism :glare: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 angina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Januar 12, 2012 Deli Objavljeno Januar 12, 2012 vročina,kašlanje,kihanje.... Manjka mi domač šnopc maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2012 Deli Objavljeno Januar 14, 2012 tako lepi dnevi,..pa jih občodujem samo skozi okno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 14, 2012 Deli Objavljeno Januar 14, 2012 tako lepi dnevi,..pa jih občodujem samo skozi okno Hear, hear bi rekli Angleži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Januar 15, 2012 Deli Objavljeno Januar 15, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 ... ker sem bil narobe razumljen... ...zdaj pa me več ne pokliče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2012 Deli Objavljeno Januar 25, 2012 k morem jit u službo no pa to ni tak problem,..delat je treba:(in to orng pa še za bedne denarce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Januar 28, 2012 Deli Objavljeno Januar 28, 2012 žalostna.... pun kufer vsega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 29, 2012 Deli Objavljeno Januar 29, 2012 ... že KRONIČNO ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 2, 2012 Deli Objavljeno Marec 2, 2012 slow-motion sodelavke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanesska Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 Ker se enih stvari ne da izbrisat... :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 cakam pa ne docakam.....konc sihta....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 6, 2012 Deli Objavljeno December 6, 2012 ker mi je šmrkl na balanci zmrznu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 7, 2012 Deli Objavljeno December 7, 2012 neki se me loteva ,..grlo buba ((( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2012 Deli Objavljeno December 12, 2012 Kwakow bi se maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 nism žalosten, ampak ogorčen :angry: ... včeraj zvečer en mulc (mamicu mu :krneki: ) ... je mamici govoru...... lej mami, a je tale striček s sivo brado dedek mraz, a mi je kj prnesu ... in name kazu ... hotu sm mu kr čelno dat :angry: sj bi mu jo dau, pa mam že bulo na čelu ... srečanje ponoč z napol odprtimi vrati :lol: sm si takoj brado poseku na kratko unga mulca sm si pa zapomu ... če ga naum sčeulau mu bom mamicu čelnu :angry: thumper, DAMI34, Alla in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 mislim da dns ponoč ne bo božička...pa še mleka nimam da mi ga nastavim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 mislim da dns ponoč ne bo božička...pa še mleka nimam da mi ga nastavim A bol pade na vsebino al embalažo?? umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 Bil sem! :yes: Zdej pa nisem več. Imam razlog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 ...in cakam ze komi 2 januar da grem na šiht, ker tole valjanje doma gre ze men na nekam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzq Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 ...ko so mi prodali rezerviran mopi; pa tak je bil dober, 16kkm, slo, pa brez praske, sam špica felne so manjkale....butl jaz...bi dal tistih 200€ več, pa sam prodal ta zadnji kufer.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Januar 20, 2013 Deli Objavljeno Januar 20, 2013 Žalosten sem ker mojga prjatla ni več.Simon bodi srečen tam gori,če že tu nisi mogel tega doživeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se