SiR Objavljeno April 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2006 (popravljeno) rutschigei raus ! :devil: sem imel nekaj Fish.... v mislih :P JOKE Rušigaj (Lumberjack) ;) Lahko začneš kar pri meni. Pa naj te ne moti, da smo tukaj že od 12. stoletja. jaz imam samo od 15. stoletja družinsko drevo ... za prej pa ne morem nič rečt :) Popravljeno April 11, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 sem imel nekaj Fish.... v mislih :P JOKE Rušigaj (Lumberjack) ;) jaz imam samo od 15. stoletja družinsko drevo ... za prej pa ne morem nič rečt :) A v 15. stol. ste z lune padli? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2006 A v 15. stol. ste z lune padli? :blink: kaj pa vem ... zna bit ,da so se prvlekl izza Urala ali pa iz dežele vzhodno od Dinarskega gorovja ... No, lahk smo tut z Lune :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 ... Rušigaj (Lumberjack) ;) ... Misliš Rušigaj (Forstarbeijter). VUN Z SYMOM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2006 kdo me bo odneso? NA novoletnem so se baje eni mulčki javli ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 ... NA novoletnem so se baje eni mulčki javli ... :P Aja? To bi pa res rad videl kako bi te nesli mimo mene (ko sem ravno blizu vrat sedel). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2006 Aja? To bi pa res rad videl kako bi te nesli mimo mene (ko sem ravno blizu vrat sedel). Jaz tudi, samo niso imeli jajc mi tega povedat ... jih je kolega slišal pri šanku, kako so zaroto kovali, ko sem šel mimo ... Tudi mene močno zanima :P bizgeci šmrklavi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Očitno je samo še vprašanje časa, kdaj se bodo spravili še na zaščitne ograje ki so postavljene za varnost motoristov.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Očitno so se tudi nekateri Romi pridružili motorističnim aktivistom v boju proti nevarnim odbojnim ograjam oz. njim pripadajočim stebričkom :grrr Se pa bojim, da so stebrički ostali ob cesti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se