Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
S smerniki je tko, odvisno od stila vožnje in želja. Pozna se, to ti lahko povem iz prve roke. Weak ti veliko bol smer drži in je stabilen, jest osebno jih mam gor, spet se najde kdo ki ih pa nimajo.

hvala za tole

bom jih sama tudi kupila.

Z opremo je tko, nujno morš met rešilni jopič, neopren, priporočljive so še rokavice. Pa seveda sam weak z vezmi. Za ekstremiste (lahko bi rekli stopnja ADVANCE) še čelado. Ker poznam enga, k si je pri padcu na trebuh glavo preseku odozadi z lastnim weakom. :photo:

jaz imam vse, razen čelade.

Kar se cen tiče za dobr občutek pri nas je trgovina : Vodnisporti ( http://www.vodnisporti.com/pages.php?pageid=5 )

trgovin je dost, samo tale vodnisporti.com in vodnisporti.si je kar draga v primerjavi z nemčijo. če enak komplet naročiš v tujini, prihraniš tudi do 100€ na koplet (odvisno, kaj kupiš).

Če maš lasten čoln pol se bi skor splačal kr novo kupit, ker te bo slej kot prej ta šport zasvojil in verjami nebo sam 1x na mesec oziroma 4x v eni sezoni, bo VEČKRAT :grim

mi ga imamo. in v tistem tednu oz. 10h dneh, ko smo na leto na morju, smo v vodi skos.

jaz bom kupila rabljeno desko, ki je bila vožena 3x. mislim, da ne bi smelo biti nič narobe.

P.S.: Amerika je pa itak .... :headbang::headbang::headbang: Mater jim .... :angry:

eh. brezveze. lahko bi po normalni poštnini in po normalnih cenah pošiljali.

ne razumem, zakaj je cena gor za komplet 200€, ko pa rešeč da gre za evropo, pa takoj napišejo ceno 480€ :blink:

Objavljeno
...

mi ga imamo. in v tistem tednu oz. 10h dneh, ko smo na leto na morju, smo v vodi skos.

jaz bom kupila rabljeno desko, ki je bila vožena 3x. mislim, da ne bi smelo biti nič narobe.

eh. brezveze. lahko bi po normalni poštnini in po normalnih cenah pošiljali.

ne razumem, zakaj je cena gor za komplet 200€, ko pa rešeč da gre za evropo, pa takoj napišejo ceno 480€ :blink:

S tem ziher nebo nič narobe, sej tud če bi bil vožen več kot 3x nevem kakšne hude obrabe nebi mogel imet. Moj zdajšnji ma dve polni sezoni čez pa je kot nov.

Samo glede vezi poglej kakšne so zdravn. Jest npr. sm kr v štartu kupu oreng dobre. Torej take ki so mišljene v osnovi za bolj ali manj Advance user-je. So višji, imajo vezalke za zavezat in dobro so podloženi na stopalu. Če se nemotim imajo celo nek gel notr za "mehkejši" pristanek.

Tko če ti bo kdo ponujal kakšne take nizke in bl tko na izi, ti svetujem da raje kakšne mal boljše vzameš.

Objavljeno

gledala sem desko liquid force watson in vezi liquid force fusion:

13263.Image.1.jpg

584556_raw.jpg

Objavljeno

Bo kr uredu, sem brez pripomb. Vezi so odlične, Weak je pa tud pravšnje oblike. :OK:

Seveda NE POZABI samih vezi PROBAT kako gredo na nogo pred nakupom !!!

Tudi če ti bodo slučajno rekli da se v vodi malenkost raztegnejo in kok je potem to lažje obut, bla bla bla ... ne preveč verjet. Ni kakšne bistvene razlike. Samo tko v vednost.

Objavljeno
Bo kr uredu, sem brez pripomb. Vezi so odlične, Weak je pa tud pravšnje oblike. :OK:

Seveda NE POZABI samih vezi PROBAT kako gredo na nogo pred nakupom !!!

Tudi če ti bodo slučajno rekli da se v vodi malenkost raztegnejo in kok je potem to lažje obut, bla bla bla ... ne preveč verjet. Ni kakšne bistvene razlike. Samo tko v vednost.

vem, da je potrebno pri vezeh pazit. zdaj to sama resnično vem.

lani sem vozila wakeboard liquid force team in čevlje liquid force ultra.

pa sem prodala samo zaradi vezi. nisem in nisem jih mogla naštimat, da bi mi pasale.

lanski komplet:

DSCN1378.JPG

Objavljeno

@rossIe20 lepo, lepo!!! :worship::worship::worship:

Dobr tale tvoj weak zgleda, pa vezi!!! Res super! :OK:

Daj mi prosim nekaj povej... tebe s čolnom iz vode potegnejo a ne? A maš kkšn dobr nasvet, kako najlažje iz vode pridt? k mene to mal matra :slap:

Objavljeno
@rossIe20 lepo, lepo!!! :worship::worship::worship:

Dobr tale tvoj weak zgleda, pa vezi!!! Res super! :OK:

Daj mi prosim nekaj povej... tebe s čolnom iz vode potegnejo a ne? A maš kkšn dobr nasvet, kako najlažje iz vode pridt? k mene to mal matra :slap:

zdravo

hvala

lani sem tudi sama prvič bila na bordu. še nikoli do lani, ga nisem niti poskusila vozit, pa mi je uspelo v prvem :naughty:

ja iz vode me potegnejo.

predvsem je pomembno, da ti ki si v vodi imaš desko pravokotno na čoln.

DSCN1398.JPG

noge moraš imeti pokrčene. potem, ko te začne s čolnom vlečit, pa se rabiš ti nekako ustat iz vode in desko poravnat v smeri vožnje.

velik del pa ima pri tem tudi voznik čolna. on mora enakomerno dodajat gas, da te lepo potegne iz vode. hitrost pa seveda ne sme biti prenizka.

bom pogledala, če imam še kje nasvet nekoga, ki se s tem že dlje ukvarja.

Objavljeno
lani sem tudi sama prvič bila na bordu. še nikoli do lani, ga nisem niti poskusila vozit, pa mi je uspelo v prvem :naughty:

waw, v prvo!? ... To pa je nekaj! :worship:

tudi jaz sem lani prvič poskusila, samo da z mano so imeli malo več dela... :slap:

...tako, da še enkrat hvala xyznanixyz-ju za veliko mero potrpežljivosti :worship: in par tankov bencina :blush:

predvsem je pomembno, da ti ki si v vodi imaš desko pravokotno na čoln.

noge moraš imeti pokrčene. potem, ko te začne s čolnom vlečit, pa se rabiš ti nekako ustat iz vode in desko poravnat v smeri vožnje.

velik del pa ima pri tem tudi voznik čolna. on mora enakomerno dodajat gas, da te lepo potegne iz vode. hitrost pa seveda ne sme biti prenizka.

ja tako pozicijo imam tudi jaz (mislim da drugače itak ne gre :) - no vsaj moja empirična izkustva so bila taka :slap: )

predvsem mi dela problem tista faza, ko moram weak obrnit za 90 stopinj, v smer vožnje... tam me največkrat zmanjka... ko dejansko že skoraj pridem iz vode... :hmm:

Ali tebe kaj moti, če je morje bolj valovito?

Objavljeno

tam, ko se že skoraj pobereš iz vode, je pomembno, kakšna je hitrost čolna. če gre prepočasi, potem te potegne nazaj v vodo.

aja. pa v tem trenutko daj težo bolj na zadnjo nogo, da desko spredaj dvigne.

ja, če morje valovi, me muči, ker nimam utrjenih nog in potem fjst nabija.

Objavljeno

mislim, da hitrost ni problem, ker čoln res greee.

jah, nič... vaja dela mojstra, mojster pa vajo... tako da, ko se sezona začne bo treba spet it mal trenirat... komaj že čakam :kva2:

ti sporočim, kako bo kaj šlo :) ti pa povej, kako se novi weak pa vezi obnesejo v praksi. :)

Hvala za nasvete :worship:

Objavljeno

velja. poročaj kako in kaj.

jaz bom tudi poročala.

kam pa hodite na morje? imate svoj čoln?

Objavljeno
evo. kupljeno!

:OK:

waw, v prvo!? ... To pa je nekaj! :worship:

tudi jaz sem lani prvič poskusila, samo da z mano so imeli malo več dela... :slap:

...tako, da še enkrat hvala xyznanixyz-ju za veliko mero potrpežljivosti :worship: in par tankov bencina :blush:

...

:beer2:

Objavljeno

@ross|e20, poglej na PM. .)

@xyznanixyz: :beer2::beer2::beer2:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

A sta v naši bližini Cable za Wakeboard le na Krku in v Poreču? Ta v poreču sploh obstaja? Obstaja kakšna povezava? V italiji ni nič?

Je board in vezi za kitesurf OK za wakeboarding?

thnx

Objavljeno
A sta v naši bližini Cable za Wakeboard le na Krku in v Poreču? Ta v poreču sploh obstaja? Obstaja kakšna povezava?

Je board in vezi za kitesurf OK za wakeboarding?

thnx

Na jezeru Schwarzlsee pred Gradcem v Avstriji je tudi to vlečnico.

• 1 mesec pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Na jezeru Schwarzlsee pred Gradcem v Avstriji je tudi to vlečnico.

Točno tak.... :worship:

• 2 let pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!