Avatar Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 Leon, glede na okoliščine res ni modro obelodanjati svojih teženj do Nagaye na forumu.
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 Nagayina lepota je posebna. Obrazložitev tega bi zahtevalo precej pisanja. Če bi primerjal s filmi: Moja Afrika, Angleški pacient, Titanic,... :eek: poznam nagayo, teh filmov pa prostovoljno nisem gledal niti pod razno - žal ne vidim povezave :hmm: PS: da se vrnem k temi in vidim če razumem - na začetku je po motoboomu en tip odprl to temo da bi hosteso barbaro (beerbaro - how sexy :wub: ) zapecal ker mu ni ratalo tam. barbara je res tam najdla tipa ampak ne njega, torej je taktika pecanja preko MS spet odpovedala??? :hmm: sem kapiral al sem spet kaj zajebal ker sem pribljižno 99% objav v tej temi spustil????
Fritz Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 Pervy, you got it. Spustil si šnicel in obete za fešto ter Leonove izjave, ki niso toliko napačne upoštevaje, da Symči - The Ankle trenutno ne dosega takšnih foot hitrosti, da se mu ne bi dalo uiti :P
Avatar Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 Pervy, you got it. Spustil si šnicel in obete za fešto ter Leonove izjave, ki niso toliko napačne upoštevaje, da Symči - The Ankle trenutno ne dosega takšnih foot hitrosti, da se mu ne bi dalo uiti :P Morda res, toda ko boš zaspal, te bo Symči stisnil kot udav .)
Sitko Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 ... P.S. Aja. Sym ima pa zelo lepe modre oči. Uf, ce tudi Syma to asociira na en vic, potem bi jo pa se res morda znal zasepati za tabo :)
Leon Objavljeno Junij 3, 2006 Objavljeno Junij 3, 2006 Berite napisano z umetniške, čustvene strani. Oddal sem nekaj energije, ker sem tako želel. So višji nivoji od sexa.... in pira.
vapotek Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 So višji nivoji od sexa.... in pira. Ne pa niso!
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Berite So višji nivoji od sexa.... in pira. misliš tisto ,ko dva seksata na spodnji pojstli pograda, ti pa ležiš na zgornjem? :D
Beerbara Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 So višji nivoji od sexa.... in pira. So, ampak redki prilezejo do tam...
KeC Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 So, ampak redki prilezejo do tam... Been there, done that, booring. :grim
Avatar Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 So, ampak redki prilezejo do tam... Da, in če že prilezejo najbrž ne čutijo potrebe, da bi o tem modrovali na forumu .)
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Je zanč en na chatu govoril "Ful bi rad do nje prišu, res bi jo rad spoznal, ne samo zato, da bi jo dol dal ... res, kako naj pridem do nje" :)
Avatar Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Je zanč en na chatu govoril "Ful bi rad do nje prišu, res bi jo rad spoznal, ne samo zato, da bi jo dol dal ... res, kako naj pridem do nje" :) In kakšen je bil odgovor?
Nagaya Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Je zanč en na chatu govoril "Ful bi rad do nje prišu, res bi jo rad spoznal, ne samo zato, da bi jo dol dal ... res, kako naj pridem do nje" :) naj se ji na pm javi...sej se je barbara izkazala kot simpa-ljudsko dekletce :) :photo:
vapotek Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Je zanč en na chatu govoril "Ful bi rad do nje prišu, res bi jo rad spoznal, ne samo zato, da bi jo dol dal ... res, kako naj pridem do nje" :) To sn bil jaz. Res je nisem htel dol dat, zato sn jo malo bol pol dal gor.
Brihta Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 naj se ji na pm javi...sej se je barbara izkazala kot simpa-ljudsko dekletce :) :photo: Ja sam ma že fanta ;)
Nagaya Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) Ja sam ma že fanta ;) v čem je problem tu? brez dvoma je tudi razgledana in odprta ter sposbna dosegati višje sexualne sfere... ne bodi no tako hladen, sexualno nezainteresiran in nazadnjaški :photo: Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil Nagaya
Brihta Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 ne bodi no tako hladen, sexualno nezainteresiran in nazadnjaški :photo: Če sem pa z vasi :(
Fritz Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 ne bodi no tako hladen, sexualno nezainteresiran in nazadnjaški :photo: Auč, tole pa ni samo na Brihto letelo, ane :devil: :grim :P
Leon Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Če sem pa z vasi :( Na vasi so ravno ta bolj, ker se veliko gibajo po svežem zraku in zdravo hrano jejo. Bela koža in rdeča lica so zakon (samo zame, itaq).
Lobo Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Na vasi so ravno ta bolj, ker se veliko gibajo po svežem zraku in zdravo hrano jejo. Bela koža in rdeča lica so zakon (samo zame, itaq). Pozabil si še na kosmata prsa in švicne pazduhe.
Beerbara Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Pozabil si še na kosmata prsa in švicne pazduhe. LOL, tepih je zakon! desc ni desc brez kocin!!! :D
Avatar Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 LOL, tepih je zakon! desc ni desc brez kocin!!! :D Vsekakor. Bolj kot je podoben orangutanu, bolje je :P
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 O, to je torej ženskam všeč (čudna bitja - ženske mislim)
klimbra Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 LOL, tepih je zakon! desc ni desc brez kocin!!! :D Moj je Italjanski.....še uvaz iz starih svinčenih časov........takih danes ne delajo več....... Te zanima .) :kva2: :kva2: :kva2: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se