Brdaus Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 lav iz in di eer......... :devil: euriver ju luk araun :grim
Tanjuška Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 Ogromno golote sem že videl na različnih sejmih (spodnje perilo, Selmark, Princesa, Triumph, ipd.....), tako da......dokler se pred mano samo postavlja sem lahko ice cold. Experiences give you stamina. :glare: :topic: :yawn: to se prav, če se sam mal prepogne, pa mal rito na tvoj stegn naslon, je že gotovo hehehe :P kmal, bi ti šapkau po njej :OK:
Beerbara Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 to se prav, če se sam mal prepogne, pa mal rito na tvoj stegn naslon, je že gotovo hehehe :P kmal, bi ti šapkau po njej :OK: brezpredmetna debata, that would not happen... EVER, niti hipotetično. če zdaj govorimo o delu (nap. kot je bil sejem) se gre tuki za strogo poslovno pohajkovanje po hali in zavzemanje pozicije na domačem štantu. nič naslanjanja po stegnih in tako dalje...
Tanjuška Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 brezpredmetna debata, that would not happen... EVER, niti hipotetično. če zdaj govorimo o delu (nap. kot je bil sejem) se gre tuki za strogo poslovno pohajkovanje po hali in zavzemanje pozicije na domačem štantu. nič naslanjanja po stegnih in tako dalje... Ja ej Barbara jz nism tebe misla, oprost, če se je to tko slišal, sam jz sm za uno sliko misla. Itak pa se nebi naredl, ker so itak sam gobci, sj sm to že povedala, pa si loh še tko dobra baba, pa se to bo raj ognu, ker se boji, da mu zarad lepote ženske, pa strahu pred tem, da te nau mogu dobr popedenat in mu tiček vražiček stau nau :BUA:
Beerbara Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 Oh kaj pa vem...takrat k je bil brzdej parti s tortico in vsem tem je blo kr ene par takih orenk descov za videt... mislim da situacija ni tako slaba, ne bit tko črnogleda! :)
Tanjuška Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 Oh kaj pa vem...takrat k je bil brzdej parti s tortico in vsem tem je blo kr ene par takih orenk descov za videt... mislim da situacija ni tako slaba, ne bit tko črnogleda! :) aja no pohbalno za tiste pogumneže :OK:
Matex_46 Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 to se prav, če se sam mal prepogne, pa mal rito na tvoj stegn naslon, je že gotovo hehehe :P kmal, bi ti šapkau po njej :OK: Om, to zame velja? prvo me moraš spoznati, da to meni govoriš. Zagotavljam ti, da sem suveren in ne bi kar tako padel pod noge neki ženski. Vedno je tako, da imam druge ovite okoli mezinca, jaz nadzorujem in upravljam ostale smrtnike. Kar hočem, si želim, to dobim - tako ali drugače, na lep ali grd način. brezpredmetna debata, that would not happen... EVER, niti hipotetično. če zdaj govorimo o delu (nap. kot je bil sejem) se gre tuki za strogo poslovno pohajkovanje po hali in zavzemanje pozicije na domačem štantu. nič naslanjanja po stegnih in tako dalje... Profesionalnost je spoštovanja vredna. posel brez kakršnih koli osladnosti je pravi posel, ponavadi je najbolje, da prodajaš svoje ideje in ne ...........khm............
Matex_46 Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 Samozavest vgrajena serijsko? :kva2: Vgrajena serijsko: možna dodatna oprema: verzije: suave :wub: regular B) alfa male :evilgrin: fuerte :devil: papi-chulo :afro1: :lol1: :lol1: I crap my self up
Beerbara Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 (popravljeno) I crap my self up stick to spanish baby... ne vem al si to zanalašč tko reku ampak ponavad je crack... Popravljeno April 22, 2006. Popravil Beerbara
Matex_46 Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 stick to spanish baby... ne vem al si to zanalašč tko reku ampak ponavad je crack... dddddddddddd zanalašč, saj vem, da je crack
Dolenc™ Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 Vedno je tako, da imam druge ovite okoli mezinca, jaz nadzorujem in upravljam ostale smrtnike. Kar hočem, si želim, to dobim - tako ali drugače, na lep ali grd način. No no, če ti mamica kupi liziko ko si priden, še ne pomeni da bodo vsi ljudje taki.
Beerbara Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 dddddddddddd zanalašč kr delej se zdj pametnga! :P
Matex_46 Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 (popravljeno) No no, če ti mamica kupi liziko ko si priden, še ne pomeni da bodo vsi ljudje taki. O :cry: , neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, potem to ni res :cry: :lol: :lol: preko mreže vas ne morem upravljat (lahko pa vaš komp - samo sem že dobil opozorila s strani net-varnosti, sym bo že vedel). vsem se globoko opravičujem :trance_33_sleep: aaaaajde B) Popravljeno April 22, 2006. Popravil Matex_46
Sitko Objavljeno April 22, 2006 Objavljeno April 22, 2006 To sem pa pri parih opazla, ja da kar neki mencajo, upajo pa nič. sploh uni ta fejst! narobe svet... tisti k bi bli za ponucat se vedno neki userjejo...khm, khm :glare: Je pa tud takih dost, k so na ustih mocne? :slap:
Matex_46 Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 Je pa tud takih dost, k so na ustih mocne? :slap: :OK: Opa. Meni se zdi, da je kakšna tanjuška takšna :rolleyes: ? :hmm:
Thundercat Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 in ne bi kar tako padel pod noge neki ženski. če to govori 17 letni "mulc", je to bolj malo verjetno..... :D .)
Matex_46 Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 če to govori 17 letni "mulc", je to bolj malo verjetno..... :D .) Bwahahahahah pa še kako prav. :lol1: malce heca pa mora biti ampak, resno, ne postanem ves mehak...................če pa vidim kakšen lep motor, se pa po kolenih plazim :wub: vem, :baa: :topic:
misty Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 :lol1: *sam pršu po cukr v to osladno temo :P *
SiR Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 :OK: Opa. Meni se zdi, da je kakšna tanjuška takšna :rolleyes: ? :hmm: tanjuška je tudi v hrbet bolj močna :P
lina Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 (popravljeno) Vedno je tako, da imam druge ovite okoli mezinca, jaz nadzorujem in upravljam ostale smrtnike. Kar hočem, si želim, to dobim - tako ali drugače, na lep ali grd način. Ljudje, ki bi radi nekaj bili (narava ne deli vsem enako) potrebujejo okoli sebe ljudi, ki jim je bilo dano še manj, da si jih navijajo okoli prsta, saj se le tako laho počutijo mogočnejše kot v resnici so. Samozavesten človek, ki je dovolj intelegenten, da ve, da se celo življenje uči, si išče družbo enakih in v nekaterih zadevah pametnejših znancev, s katerimi lahko diskutira in dejansko dobi širše obzorje o določenem problemu/zadevi. Za bebce, ki bi si jih lahko navil okol prsta mu ni mar, saj se od njih ne more naučiti prav ničesar le potrditev svoje domneve...Najbrž so pa tvoje želje podzavestno prilagojene osebam, ki ti jo lahko izpolnejo... V poslu je zadeva malo drugačna saj je lezenje v rit povezano z interesom..ali pa gre zgolj za rojenega hlapca, ki išče gospodarja. Osebno se izogibam takim, ki zbirajo okoli sebe hlapce/oprode pravtako pa nimam kaj počet z oprodami..... Popravljeno April 23, 2006. Popravil lina
SiR Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 brezpredmetna debata, that would not happen... EVER, niti hipotetično. če zdaj govorimo o delu (nap. kot je bil sejem) se gre tuki za strogo poslovno pohajkovanje po hali in zavzemanje pozicije na domačem štantu. nič naslanjanja po stegnih in tako dalje... Zakaj pa nisi ob motorjih nikjer hlačk slekla? :blush: Oh kaj pa vem...takrat k je bil brzdej parti s tortico in vsem tem je blo kr ene par takih orenk descov za videt... mislim da situacija ni tako slaba, ne bit tko črnogleda! :) misliš motosvet gay squad? :blush:
Matex_46 Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 Ljudje, ki bi radi nekaj bili (narava ne deli vsem enako) potrebujejo okoli sebe ljudi, ki jim je bilo dano še manj, da si jih navijajo okoli prsta, saj se le tako laho počutijo mogočnejše kot v resnici so. Samozavesten človek, ki je dovolj intelegenten, da ve, da se celo življenje uči, si išče družbo enakih in v nekaterih zadevah pametnejših znancev, s katerimi lahko diskutira in dejansko dobi širše obzorje o določenem problemu/zadevi. Za bebce, ki bi si jih lahko navil okol prsta mu ni mar, saj se od njih ne more naučiti prav ničesar le potrditev svoje domneve...Najbrž so pa tvoje želje podzavestno prilagojene osebam, ki ti jo lahko izpolnejo... V poslu je zadeva malo drugačna saj je lezenje v rit povezano z interesom..ali pa gre zgolj za rojenega hlapca, ki išče gospodarja. Osebno se izogibam takim, ki zbirajo okoli sebe hlapce/oprode pravtako pa nimam kaj počet z oprodami..... ouch; sem že napisal in še enkrat: oprostite, pisal sem v "nočnem" afektu. preko internetnih objav osebe ne moreš (s)poznati (inteligenca ne pove veliko o osebi)
SiR Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 ampak, resno, ne postanem ves mehak...................če pa vidim kakšen lep motor, se pa po kolenih plazim :wub: pliden Bučko
Matex_46 Objavljeno April 23, 2006 Objavljeno April 23, 2006 :bounce: :surrender: O:-) :010 pliden Bučko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se