Skoči na vsebino

HOSTESA BARBARA

Priporočene objave

Objavljeno

Barbara, ti pa si ena srečnica. Cela tema odprta na tvoj račun. Počasi že več ne vemo, kako naj ti ustrežemo. Zdaj načenjamo dlake. Kaj le sledi?

Objavljeno

Ali bo kdaj uspelo kakemu Motosvetovcu imet svojo temo, v kateri bo na stotine objav, s katerimi se mu bodo ponujale Motosvetovke?? :hmm: :grrr

Objavljeno

:hmm: prav zares

Objavljeno

Ali bo kdaj uspelo kakemu Motosvetovcu imet svojo temo, v kateri bo na stotine objav, s katerimi se mu bodo ponujale Motosvetovke?? :hmm: :grrr

to ne,

se pa podobna kurbarija dogaja z nagnusno reklamno TC Motoshop debato..

Objavljeno

prvo kot prvo...vse v mejah normale...bljak!

druga stvar je pa v tem da jaz niti nimam kaj dost v tej temi zraven, itak nič ni off topic tko da se tukej not praktično razpravlja o vsem. sploh pa ni nobene kurbarije in ponujanja oziroma česarkoli že.

in ne, mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!

Objavljeno

in ne, mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!

eee ... samo misijonarček, torej ... :) :yawn:

Objavljeno

prvo kot prvo...vse v mejah normale...bljak!

druga stvar je pa v tem da jaz niti nimam kaj dost v tej temi zraven, itak nič ni off topic tko da se tukej not praktično razpravlja o vsem. sploh pa ni nobene kurbarije in ponujanja oziroma česarkoli že.

Tko k mami......bentica.........jest pa res nimam sreče :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

Beerbara, ko ne boš več tolk poštena, pa to le objavi v tej temi :devil:

Objavljeno

... kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!

Sem si sosedovega z rokavico v usta nesla.

Objavljeno

kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!

Poštenost gre s pregreho z roko v roki.

Objavljeno

eee ... samo misijonarček, torej ... :) :yawn:

ja, pomoje pa tud!!!!! če sem poštena in mi je všeč tepih samo od mojga pa nikakor ne pomeni da sem vsa zadrgnjena.... saj veš... v kuhinji gospodinja, na ulici dama, v postelji .....

Objavljeno

saj veš... v kuhinji gospodinja, na ulici dama, v postelji .....

Pohvaljena. B) Sicer je tisti podatek za ulico povsem odveč, ampak okej. :) :grim :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Tebi je bolj odveč tisti podatek o postelji, ampak okej. :P

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno

Tebi je bolj odveč tisti podatek o postelji, ampak okej. :P

Jap. Za faki faki postelja ni obvezen pripomoček. :grrr

Objavljeno

Jap. Za faki faki postelja ni obvezen pripomoček. :grrr

:grrr

V poštev pride tudi kuhinja in ob večerih konec koncev lahko tudi kakšna ulica. :grim

Objavljeno

mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!

... naša hiša je poštena ... O:-) O:-)

... dokler se ni izvdelo ... :grim :grim :grim O:-)

Objavljeno

:grrr

V poštev pride tudi kuhinja in ob večerih konec koncev lahko tudi kakšna ulica. :grim

:grrr :grrr Saj je rekla, da je v kuhinji kuharica in na ulici dama - to potem ne pride v poštev :P

Objavljeno

:grrr :grrr Saj je rekla, da je v kuhinji kuharica in na ulici dama - to potem ne pride v poštev :P

O ja, pač.

Objavljeno

tko se pač reče! na posebno željo se lahko vloge in prostori menjajo... čeprav v postelji nimam kej dost za gospodinjit....... :D

Objavljeno

tko se pač reče! na posebno željo se lahko vloge in prostori menjajo... čeprav v postelji nimam kej dost za gospodinjit....... :D

miksat, vlečt in tut kej degustirat ;)

Objavljeno

Da, ženske ste nadvse pragmatične.

Objavljeno

Sami pohotni hropci... :P

Objavljeno

Sami pohotni Trobci ... :P

U ti mater :eek: :D

Objavljeno

Sami pohotni hropci... :P

Pa še lačni povrhu!

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes praznuje rojstni dan

Beerbara(23)

:OK: :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!