Avatar Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Barbara, ti pa si ena srečnica. Cela tema odprta na tvoj račun. Počasi že več ne vemo, kako naj ti ustrežemo. Zdaj načenjamo dlake. Kaj le sledi?
Ni3ous Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Ali bo kdaj uspelo kakemu Motosvetovcu imet svojo temo, v kateri bo na stotine objav, s katerimi se mu bodo ponujale Motosvetovke?? :hmm: :grrr
Špilferderber Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Ali bo kdaj uspelo kakemu Motosvetovcu imet svojo temo, v kateri bo na stotine objav, s katerimi se mu bodo ponujale Motosvetovke?? :hmm: :grrr to ne, se pa podobna kurbarija dogaja z nagnusno reklamno TC Motoshop debato..
Beerbara Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 prvo kot prvo...vse v mejah normale...bljak! druga stvar je pa v tem da jaz niti nimam kaj dost v tej temi zraven, itak nič ni off topic tko da se tukej not praktično razpravlja o vsem. sploh pa ni nobene kurbarije in ponujanja oziroma česarkoli že. in ne, mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!!
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 in ne, mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!! eee ... samo misijonarček, torej ... :) :yawn:
klimbra Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 prvo kot prvo...vse v mejah normale...bljak! druga stvar je pa v tem da jaz niti nimam kaj dost v tej temi zraven, itak nič ni off topic tko da se tukej not praktično razpravlja o vsem. sploh pa ni nobene kurbarije in ponujanja oziroma česarkoli že. in ne, mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!! Tko k mami......bentica.........jest pa res nimam sreče :cry: :cry: :cry:
SiR Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Beerbara, ko ne boš več tolk poštena, pa to le objavi v tej temi :devil:
Leon Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 ... kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!! Sem si sosedovega z rokavico v usta nesla.
Avatar Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!! Poštenost gre s pregreho z roko v roki.
Beerbara Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 eee ... samo misijonarček, torej ... :) :yawn: ja, pomoje pa tud!!!!! če sem poštena in mi je všeč tepih samo od mojga pa nikakor ne pomeni da sem vsa zadrgnjena.... saj veš... v kuhinji gospodinja, na ulici dama, v postelji .....
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 saj veš... v kuhinji gospodinja, na ulici dama, v postelji ..... Pohvaljena. B) Sicer je tisti podatek za ulico povsem odveč, ampak okej. :) :grim :grrr
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) Tebi je bolj odveč tisti podatek o postelji, ampak okej. :P Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil vapotek
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Tebi je bolj odveč tisti podatek o postelji, ampak okej. :P Jap. Za faki faki postelja ni obvezen pripomoček. :grrr
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Jap. Za faki faki postelja ni obvezen pripomoček. :grrr :grrr V poštev pride tudi kuhinja in ob večerih konec koncev lahko tudi kakšna ulica. :grim
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 mene trenutno zanima samo tepih od mojga. kot sem že rekla, jaz sem poštena punca!!! ... naša hiša je poštena ... O:-) O:-) ... dokler se ni izvdelo ... :grim :grim :grim O:-)
Avatar Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 :grrr V poštev pride tudi kuhinja in ob večerih konec koncev lahko tudi kakšna ulica. :grim :grrr :grrr Saj je rekla, da je v kuhinji kuharica in na ulici dama - to potem ne pride v poštev :P
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 :grrr :grrr Saj je rekla, da je v kuhinji kuharica in na ulici dama - to potem ne pride v poštev :P O ja, pač.
Beerbara Objavljeno Junij 7, 2006 Objavljeno Junij 7, 2006 :grrr :grrr Saj je rekla, da je v kuhinji kuharica in na ulici dama - to potem ne pride v poštev :P tko se pač reče! na posebno željo se lahko vloge in prostori menjajo... čeprav v postelji nimam kej dost za gospodinjit....... :D
SiR Objavljeno Junij 7, 2006 Objavljeno Junij 7, 2006 tko se pač reče! na posebno željo se lahko vloge in prostori menjajo... čeprav v postelji nimam kej dost za gospodinjit....... :D miksat, vlečt in tut kej degustirat ;)
Avatar Objavljeno Junij 7, 2006 Objavljeno Junij 7, 2006 tko se pač reče! na posebno željo se lahko vloge in prostori menjajo... čeprav v postelji nimam kej dost za gospodinjit....... :D Da, ženske ste nadvse pragmatične.
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2006 Objavljeno Junij 7, 2006 Sami pohotni Trobci ... :P U ti mater :eek: :D
Thundercat Objavljeno Junij 23, 2006 Objavljeno Junij 23, 2006 Danes praznuje rojstni dan Beerbara(23) :OK: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se