Beerbara Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Dobro jutro, Beerbara. :blush: ooo, dobr jutr tudi vam! :) kako kej?
Beerbara Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Boooring, kje je akcija? :glare: ja kaj bi pa ti rad ob devetih zutrej?!?!?! :blink: lih dobr sm se zbudila matr... js sm na šihtu ne pa na MS za tvojo zabavo... :angry: pejt na šiht, mogoč ti nau dolgcajt :D
KeC Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Ob 9 zjutraj je že cajt za kavico da se malo spočijemo po akciji. :evilgrin:
Beerbara Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Ob 9 zjutraj je že cajt za kavico da se malo spočijemo po akciji. :evilgrin: baš ti je teško u životu, aaa?! :P
Brihta Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Ob 9 zjutraj je že cajt za kavico da se malo spočijemo po akciji. :evilgrin: Peeezda, nisem vedu da je portovc afrodizijak :hmm:
Beerbara Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Peeezda, nisem vedu da je portovc afrodizijak :hmm: sj ma le mačka navsezodj. zato pa sanja o kofetu in je žejn. :)
KeC Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Afrodizijak sem jaz, portovec je le cherry on top :grim
Beerbara Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Afrodizijak sem jaz, portovec je le cherry on top :grim torej je bil portovec, me, myself and I party al kaj .)
Brihta Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 (popravljeno) torej je bil portovec, me, myself and I party al kaj .) To je itaq najbolj kul party. Jst najraje seksam s tistim, katerega imam v danem trenutku najraje. In sebe imam skoraj vedno najraje :blush: Popravljeno April 17, 2007. Popravil Brihta
Anubis Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 To je itaq najbolj kul party. Jst najraje seksam s tistim, katerega imam v danem trenutku najraje. In sebe imam skoraj vedno najraje :blush: Če pa poležiš roko pred tem je pa sploh zabavno. :D
sjeng Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Če pa poležiš roko pred tem je pa sploh zabavno. :D Potem se pa igrica imenuje "tujec"
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 A danes ne bo nic? :closedeyes: Kaj bi pa ti spet rad?
wind Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Kaj bi pa ti spet rad? Ja kaj, akcijo!! Kdo je s kom, kdo ni sel na kavo, kdo je bil tam, kdo je bil grd, kdo lep, kera s kerim hodi, zakaj te beerbara ne mara, pa take stvari, saj ves.. Big MS Brother...
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 ...zakaj te beerbara ne mara... Koga ne mara? :eek: Beerbara, a je to res? :cry:
wind Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Koga ne mara? :eek: Beerbara, a je to res? :cry: Res je, stari, zal.. Mi je povedala na 4 oci zadnjic... Lahko mi jutri placas par pirov, pa ti vse povem, ti pa utopis zalost... :grim
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Res je, stari, zal.. Mi je povedala na 4 oci zadnjic... Lahko mi jutri placas par pirov, pa ti vse povem, ti pa utopis zalost... :grim In kak je tebi ratalo do Bleda najt? Si Garmina nabavu al kaj? :? Za pire pa velja. :grim
Beerbara Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 kdo prav da js koga ne maram!? to pa že ni res. loh se ga prideš užret od same sreče, ker te maram :D
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 ...te maram :D Iiiiiiiiii, kak cart. :blush: Evo, saj sem vedu, da wind laže, mamicu mu.....! :angry:
wind Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Iiiiiiiiii, kak cart. :blush: Evo, saj sem vedu, da wind laže, mamicu mu.....! :angry: Ne, res je, majkemi... O:-) Pol se je pa meni zlagala.. Zgleda mene nima rada.. :angry:
Beerbara Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Iiiiiiiiii, kak cart. :blush: Evo, saj sem vedu, da wind laže, mamicu mu.....! :angry: dj raj tih bot, boš brez pira ostal!!! :P (če bo res zataju, prit u backa) Pol se je pa meni zlagala.. Zgleda mene nima rada.. :angry: ejga, sm že rekla da js vse maram!!! nehjta se kregat pa pejta na en pir (ali več njih)!!!! :D
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 dj raj tih bot, boš brez pira ostal!!! :P (če bo res zataju, prit u backa) Zakaj bi pa brez pira ostal. Itak vedno jaz plačam. :P Pridem v bližnji prihodnosti v Backa. Uniona mate? :D Zgleda mene nima rada.. :angry: Saj vseeno stari, glavno, da te imam jaz rad....................vsaj dokler me s pirom filaš. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se