vapotek Objavljeno April 26, 2007 Objavljeno April 26, 2007 lowc__46 pravi: union rules!!! :yea1: Ti si meni taki car.
jny007 Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 Langus pravi: Rocky, kdaj jo greva pogledat? :D a me vzameta sabo....? Sej zenske itak ne padajo name tko, da se nimata kej bat ;) HEHE brum brum pravi: ne... za pusije je FZ6.... :devil: WWWAAAATTTT sele zdej sm vidu.... :kva2: :eek: :eek: kaksn pussy sm jest po.. kokakolo pijem, pol se pa na FZ6 vsedem...aaaaajooojmeee :) ewo res me lahko sabo pelete haha :)
Brdaus Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 jny007 pravi: a me vzameta sabo....? Sej zenske itak ne padajo name tko, da se nimata kej bat ;) HEHE ewo res me lahko sabo pelete haha :) Onadva mata rada s samo pussy-magnet, ne pa pussy-dwine .)
vapotek Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 Brdaus pravi: Onadva mata rada s samo pussy-magnet Z drugo besedo...............mene. .)
Petzl Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 vapotek pravi: Z drugo besedo...............mene. .) Ti imas pa res veliko Srce :OK: :yea1:
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Langus pravi: Ti imas pa res veliko Srce :OK: :yea1: Si niti predstavljat ne znaš kako zelo. :blush:
Brdaus Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Qwa je zdej Vapo... prazniki so za nami, vreme je blo več kot super za obisk gorenjskega konca. Sta šla z Berro na pir, al boš še kar naprej jokal tle gor? :hmm:
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Brdaus pravi: Qwa je zdej Vapo... prazniki so za nami, vreme je blo več kot super za obisk gorenjskega konca. Sta šla z Berro na pir, al boš še kar naprej jokal tle gor? :hmm: Vreme je že blo, roka pa ne najbolj. :( Ampak brez skrbi, pivo bo kak dan že še počakalo, a ne? .)
sjeng Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Brdaus pravi: Qwa je zdej Vapo... prazniki so za nami, vreme je blo več kot super za obisk gorenjskega konca. Sta šla z Berro na pir, al boš še kar naprej jokal tle gor? :hmm: Pomojem ga ni blo, sm bil pa jst spet tm btw. mejle pogrešam starina stara
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 sjeng pravi: Pomojem ga ni blo... Preberi en post višje.... .)
sjeng Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 vapotek pravi: Preberi en post višje.... .) Tole sva bla čist sinhronozirana. Drugač pa pir počaka, samo se tut pokvar, pa ne joki zarad roke skos, si slišat ko ena mala deklina
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 sjeng pravi: ....pa ne joki zarad roke skos, si slišat ko ena mala deklina Jaz da jočem? :? Nisem opazil. :grrr Je pa pač res, da z zlomljeno roko ne moreš tako in toliko, kot bi hotel. .) Čeprav te pa še vedno hcat peljem, kadarkoli mam 5 minut cajta. :P
Brdaus Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 sjeng pravi: Pomojem ga ni blo, sm bil pa jst spet tm btw. mejle pogrešam starina stara :lol: :lol: :lol: Bova šla enkrat skupaj, da jo mal zdraživa BTW: preveč jih je, pa bi ti box zasulo :lol1: :lol1: sama qrbarija :grim @Vapo: fak... padec je beda :glare: samo za Berro se splača pomatrat .)
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Brdaus pravi: @Vapo: fak... padec je beda :glare: samo za Berro se splača pomatrat .) Vse ob svojem času stari. .)
sjeng Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 vapotek pravi: Jaz da jočem? :? Nisem opazil. :grrr Je pa pač res, da z zlomljeno roko ne moreš tako in toliko, kot bi hotel. .) Čeprav te pa še vedno hcat peljem, kadarkoli mam 5 minut cajta. :P Nej ti bo glede roke. Scat me pelješ? Jah to me še moja mati pomojem, tko da to pa res ni nič posebnga. Brdaus pravi: :lol: :lol: :lol: Bova šla enkrat skupaj, da jo mal zdraživa BTW: preveč jih je, pa bi ti box zasulo :lol1: :lol1: sama qrbarija :grim Deal sam brez mejlov je mora na šihtu :D
Beerbara Objavljeno Maj 15, 2007 Objavljeno Maj 15, 2007 Brdaus pravi: Hvala Barbari za kofe .) ja čeprou ga u bistvu sploh naroču nisi an... :blush: sori za to. pa oprostita k si nism nč cajta za vaju vzela, sm plavala k nora. drugič!!!
Brdaus Objavljeno Maj 15, 2007 Objavljeno Maj 15, 2007 Beerbara pravi: ja čeprou ga u bistvu sploh naroču nisi an... :blush: sori za to. pa oprostita k si nism nč cajta za vaju vzela, sm plavala k nora. drugič!!! Šenkanemu konju se ne gleda v zobe .) Sicer sva pa vidla, kaka je situacija.... drugič :grim
jny007 Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 Brdaus pravi: Šenkanemu konju se ne gleda v zobe .) Sicer sva pa vidla, kaka je situacija.... drugič :grim u kermu lokalu se vse to dogaja....bo šel en lep ke mal schekirat...in to sam k je bl korajžen hehe :)
sjeng Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 Beerbara pravi: ja čeprou ga u bistvu sploh naroču nisi an... :blush: sori za to. pa oprostita k si nism nč cajta za vaju vzela, sm plavala k nora. drugič!!! Nč bat sej še prideva :)
Teya Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 sjeng pravi: Nč bat sej še prideva :) OMG!!! slin slin slin :P (Barbi, ti jih kamot vn rukneš, ko ti prideta naslednjič težit :grim )
Roky Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) Langus pravi: Rocky, kdaj jo greva pogledat? :D O Langus sorry nism tele teme že neki časa bral :D Bi blo fajn čimprej :grim Sam ta mesc še delam cele vikende :BUA: Ti povem k bom mu kej časa,Barbara bo pa tud še neki časa v Backu an :OK: Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil Roky
sjeng Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 Teya pravi: OMG!!! slin slin slin :P (Barbi, ti jih kamot vn rukneš, ko ti prideta naslednjič težit :grim ) Jao spet ljubosumni izpadi, sej prideva tut tvojo kroglo pogledat nč bat (če obljubiš da boš tiho)
Petzl Objavljeno Maj 17, 2007 Objavljeno Maj 17, 2007 Roky pravi: O Langus sorry nism tele teme že neki časa bral :D Bi blo fajn čimprej :grim Sam ta mesc še delam cele vikende :BUA: Ti povem k bom mu kej časa,Barbara bo pa tud še neki časa v Backu an :OK: no prov, tanajbol da nardimo kr motosvet meeting tm :grim :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se