pirrulz Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 ( in NE, nimam takih z manj cunjami!!!) :D Nič lažjega. Komot lahko en foto sešn naredimo. B) :grim
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Morm rečt da neke neustavljive želje po tem ravno nimam... in moje ambicije v lajfu segajo malo dlje od žagarjevega grabna.... :huh:
lina Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Imaš prav in tu te močno podprem... vsaj OMAMA more bit... :)
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Ah, tolk visok pa spet ne ciljam!!! :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Prebiram temo ze tretič pa še zmeri nevem zakaj gre.. Kdo tu koga jebe :D
Insallah Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Morm rečt da neke neustavljive želje po tem ravno nimam... in moje ambicije v lajfu segajo malo dlje od žagarjevega grabna.... :huh: To je dobro. A si ti tudi podpisala tisto proti pedofilom? Se že pogovarjaš s TV Paprika?
Matex_46 Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Rappelle-toi Barbara Il pleuvait sans cesse sur Brest ce jour-lŕ Et tu marchais souriante Épanouie ravie ruisselante Sous la pluie Rappelle-toi Barbara Il pleuvait sans cesse sur Brest Et je t'ai croisée rue de Siam Tu souriais Et moi je souriais de męme Rappelle-toi Barbara Toi que je ne connaissais pas Toi qui ne me connaissais pas Rappelle-toi Rappelle-toi quand męme ce jour-lŕ N'oublie pas Un homme sous un porche s'abritait Et il a crié ton nom Barbara Et tu as couru vers lui sous la pluie Ruisselante ravie épanouie Et tu t'es jetée dans ses bras Rappelle-toi cela Barbara Et ne m'en veux pas si je te tutoie Je dis tu a tous ceux que j'aime Męme si je ne les ai vus qu'une seule fois Je dis tu a tous ceux qui s'aiment Męme si je ne les connais pas Rappelle-toi Barbara N'oublie pas Cette pluie sage et heureuse Sur ton visage heureux Sur cette ville heureuse Cette pluie sur la mer Sur l'arsenal Sur le bateau d'Ouessant Oh Barbara Quelle connerie la guerre Qu'es-tu devenue maintenant Sous cette pluie de fer De feu d'acier de sang Et celui qui te serrait dans ses bras Amoureusement Est-il mort disparu ou bien encore vivant Oh Barbara Il pleut sans cesse sur Brest Comme il pleuvait avant Mais ce n'est plus pareil et tout est abîmé C'est une pluie de deuil terrible et désolée Ce n'est męme plus l'orage De fer d'acier de sang Tout simplement des nuages Qui crčvent comme des chiens Des chiens qui disparaissent Au fil de l'eau sur Brest Et vont pourrir au loin Au loin trčs loin de Brest Dont il ne reste rien. Jacques Prévert
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 To je dobro. A si ti tudi podpisala tisto proti pedofilom? Se že pogovarjaš s TV Paprika? je zdaj jasno kdo koga jebe??? :glare:
Matex_46 Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Pustite prelestno gospodično. Želim si, da bi ti v življenju uspelo (nikoli se ne podrejaj drugim, pomni to, da si zaslužiš vedno več kakor si misliš). Če te zanima kaj več o tvojem besedilu mi pošlji PM. Kakšno globljo resnico, motiviko, namreč Prevertova poezija je osnova življenja.
lina Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 (popravljeno) (nikoli se ne podrejaj drugim, pomni to, da si zaslužiš vedno več kakor si misliš). Zakaj ne če je to tvoj interes? več kot si mislim?...hmmmm...delaš se skromnega pa čeprav to nisi :? Popravljeno April 17, 2006. Popravil lina
Matex_46 Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Zakaj ne če je to tvoj interes? več kot si mislim?...hmmmm...delaš se skromnega pa čeprav to nisi :? Zanimivo razmišlaš, ne boš verjel, to je to.
Insallah Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 je zdaj jasno kdo koga jebe??? :glare: Ok, vidim, da ne sodiš med tiste butaste punčare. Jemljem vse nazaj in se ti opravičujem. :winkiss:
lina Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 (popravljeno) Barbara Remember Barbara It rained relentlesly on Brest that day And you walked smiling Beaming ravishing drenched Under the rain Remember Barbara It rained relentlesly on Brest that day And I ran into you in Siam Street You were smiling And I smiled too Remember Barbara You whom I didn't know You who didn't know me Remember Remember that day still Don't forget A man was taking cover on a porch And he cried your name Barbara And you ran to him under the rain Beaming ravishing drenched And you threw yourself in his arms Remember that Barbara And don't be mad if I speak familiarly I speak familiarly to everyone I love Even if I've seen them only once I speak familiarly to all who are in love Even if I don't know them Remember Barbara Don't forget That good and happy rain On your happy face On that happy town That rain upon the sea Upon the arsenal Upon the Ushant boat Oh Barbara What stupidity is war Wwhat has become of you Under this iron rain Of fire and steel and blood And he who held you in his arms Amorously Is he dead and gone or still so much alive Oh Barbara It's rained all day on Brest today As it was raining before But it isn't the same anymore And everything is wrecked It's a rain of mourning terrible and desolate Nor is it still a storm Of iron and steel and blood But simply clouds That die like dogs Dogs that disappear In the downpour drowning Brest And float away to rot A long way off A long long way from Brest Of which there's nothing left. V slo jo ne najdem ....res pa, da nisem preveč poiskušala...je pa mal težka za tako veselo temo... Popravljeno April 17, 2006. Popravil lina
SEOI-NAGE Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Beerbara še vedno ne razumem..Vem samo, da se gre o tebi No, že če je samo to, je zanimivo
Insallah Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Pustite prelestno gospodično. Želim si, da bi ti v življenju uspelo (nikoli se ne podrejaj drugim, pomni to, da si zaslužiš vedno več kakor si misliš). Če te zanima kaj več o tvojem besedilu mi pošlji PM. Kakšno globljo resnico, motiviko, namreč Prevertova poezija je osnova življenja. Fant je stopil v akcijo :)
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Ok, vidim, da ne sodiš med tiste butaste punčare. Jemljem vse nazaj in se ti opravičujem. :winkiss: Nikar se ne opravičuj, nič nisem hudo vzela. Sicer pa takih in drugačnih televizijskih in drugih medijskih razprav niti ne spremljam ker mi je vse skupaj živa neumnost (as in pogovori gospodične Zver z raznimi televizijci in politiki, o moj bog!!!!). mogoče res nisem Einstein ampak tolk nizko se pa tud ne bi požokala....
Insallah Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 (popravljeno) Nikar se ne opravičuj, nič nisem hudo vzela. Sicer pa takih in drugačnih televizijskih in drugih medijskih razprav niti ne spremljam ker mi je vse skupaj živa neumnost (as in pogovori gospodične Zver z raznimi televizijci in politiki, o moj bog!!!!). mogoče res nisem Einstein ampak tolk nizko se pa tud ne bi požokala.... Tako pač je. Fotkajo se in na tistih kravjih miss semnjih sodeluje ena kopica butastih in nerazgledanih buč pod frizuro. Menda same pravijo, da so one tu zato, da so lepe, ne pametne. Pač ni čudno, da nimajo prav visokega ugleda v družbi. Žal tudi vse ostale punce, ki hostestirajo ali se fotkajo, vržemo v isti koš. Ko se spustiš v ta posel telesnosti, se boš morala v "civilu" še toliko bolj dokazati, da si kaj več od 3-ke v košarici. Popravljeno April 17, 2006. Popravil Insallah
Wobewt Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Men je najbolj kul njen nickname. B) Mogoče bi bla za pravšnja za g. Pirrulza... :grim
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 razumljivo, tud jaz mam podobno mnenje o 3/4 hostes ki so na letošnjem sejmu delale. med vsemi tistimi s slamo v glavi pa se vendarle najde kakšna ki zna tud kej pametnega povedat (čeprav je valjda tam nihče ne poslušsa, saj zato ni plačana). AMPAK! men je blo pru fejst delat na moto boomu, ful fajn res. če ne druzga sem spoznala ful zanimivih ljudi, nabrala par izkušenj, spoznala frišno ljubav... kaj pa še hoč!!!
Dolenc™ Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Hja lahko bi blo še lepše, da ti dajo en tist motor za domov :D Še lepše, ti dajo 2 pa daš enga meni :D
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Hja lahko bi blo še lepše, da ti dajo en tist motor za domov :D Še lepše, ti dajo 2 pa daš enga meni :D s tem pa ni blo nič...očitno bi se mogla bolj potrudit..... :hmm:
Noise Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 razumljivo, tud jaz mam podobno mnenje o 3/4 hostes ki so na letošnjem sejmu delale. med vsemi tistimi s slamo v glavi pa se vendarle najde kakšna ki zna tud kej pametnega povedat (čeprav je valjda tam nihče ne poslušsa, saj zato ni plačana). AMPAK! men je blo pru fejst delat na moto boomu, ful fajn res. če ne druzga sem spoznala ful zanimivih ljudi, nabrala par izkušenj, spoznala frišno ljubav... kaj pa še hoč!!! Not to forget. Bila sprejeta v ms.com babe squad!
Beerbara Objavljeno April 17, 2006 Objavljeno April 17, 2006 Not to forget. Bila sprejeta v ms.com babe squad! se globoko opravičujem da sem izpustila to pomembno dejstvo. and thankee za članstvo šefe! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se