Skoči na vsebino

HOSTESA BARBARA

Priporočene objave

Objavljeno

( in NE, nimam takih z manj cunjami!!!)

:cry: Čeprav je že to vsaj nekaj .)

Morm rečt da neke neustavljive želje po tem ravno nimam... in moje ambicije v lajfu segajo malo dlje od žagarjevega grabna.... :huh:

Lepo, lepo. Čeprav tudi žagarjev greben ni slab :D

Če te zanima kaj več o tvojem besedilu mi pošlji PM.

Spet en Viljem osvajalec :P

Objavljeno

Ja haloooo!!! kakšno žalost pa tam najdeš! sori sam a se ti res zdi da sem za tja not? žalostno da bi me kar med tolk low budget hoes požokal no.... :D

Objavljeno (popravljeno)

Fant je stopil v akcijo :)

:cry: Čeprav je že to vsaj nekaj .)

Spet en Viljem osvajalec :P

Počakajte malce, nisem jaz tu kakšen amor ali romeo. gospodična mi je simpatična (tako ali tako nimam možnosti :cry: ). Moram pa priznati, izjemno luštno bitje.

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

...Čeprav tudi žagarjev greben ni slab :D

a ni Žagarjev graben :hmm: :chase:

Objavljeno

Moram pa priznati, izjemno luštno bitje.

ti, kaj pa veš, lahko sem pa v resnici prava pošast!!!! mogu bi me videt zjutraj ko vstanem, pomoje bi te kap haha :P

Objavljeno (popravljeno)

Ja haloooo!!! kakšno žalost pa tam najdeš! sori sam a se ti res zdi da sem za tja not? žalostno da bi me kar med tolk low budget hoes požokal no.... :D

Saj najdeš tudi dosti lepega tam not (estetskega) :) To pa že ni res, da bi te kar tako tja metal :blush: Saj s tem nisem mislil nič slabega :blush: :D Saj bi te že uvrstili pod erotično fotografijo. Vidim pa, da že dobro poznaš žagarjev greben .)

Popravljeno . Popravil Ganges
Objavljeno (popravljeno)

ti, kaj pa veš, lahko sem pa v resnici prava pošast!!!! mogu bi me videt zjutraj ko vstanem, pomoje bi te kap haha :P

Ooooooooooooooo, če bi jaz tebe zjutraj videl bi bil to moj "like the best day ever". Pošast, ja pa kaj še?

brez zamere

zjutraj si lepa, čez dan si pa še lepša --> poznam jaz take "fore".

Saj najdeš tudi dosti lepega tam not (estetskega) :) To pa že ni res, da bi te kar tako tja metal :blush: Saj s tem nisem mislil nič slabega :blush: :D Saj bi te že uvrstili pod erotično fotografijo. Vidim pa, da že dobro poznaš žagarjev greben .)

tišina :nono:

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

Ooooooooooooooo, če bi jaz tebe zjutraj videl bi bil to moj "like the best day ever". Pošast, ja pa kaj še?

brez zamere

zjutraj si lepa, čez dan si pa še lepša --> poznam jaz take "fore".

tišina :nono:

Fant misli resno. Temu se reče la fin' amor. :K Samo, da ni amour courtois

Objavljeno

Ooooooooooooooo, če bi jaz tebe zjutraj videl bi bil to moj "like the best day ever".

Ja, I can make your day pa se na poti na faks oglasim pred tvojimi vrati tam nekje ob pol šestih LOL, dvomim da bi me bil vesel!!! :D

Objavljeno

Fant misli resno. Temu se reče la fin' amor. :K Samo, da ni amour courtois

Lo siento, no estoy enamorado. Solo me interesa a esta chica, poque es muy, muy maha; enitiendes?; culo <_<

Ja, I can make your day pa se na poti na faks oglasim pred tvojimi vrati tam nekje ob pol šestih LOL, dvomim da bi me bil vesel!!! :D

Prav, ni problema, se vidiva. :D Počakaj, ti hodiš na fax urejena ali neurejena? Kje naj bi bila potem pošast?

uuuu, mogoče boš pa pozvonila, pa boš rekla: "imate kaj za hrusta pusta" --> samo moraš biti res grozna pošast, da boš kakšen krof dobila

"malce zamujam s pustom, an"

Objavljeno

Lo siento, no estoy enamorado. Solo me interesa a esta chica, poque es muy, muy maha; enitiendes?; culo <_<

Prav, ni problema, se vidiva. :D Počakaj, ti hodiš na fax urejena ali neurejena? Kje naj bi bila potem pošast?

uuuu, mogoče boš pa pozvonila, pa boš rekla: "imate kaj za hrusta pusta" --> samo moraš biti res grozna pošast, da boš kakšen krof dobila

"malce zamujam s pustom, an"

Calma, calma cabron. :photo:

Objavljeno

Cabron?, ne, jaz pa že ne.

Kaj naj rečem. Ljubezen je lepo čustvo, sploh pa internetna ljubezen.

Objavljeno

internetna ljubezen??? men to skorajda zveni kot en contradiction in terms... no such thing!!!

Objavljeno

je zdaj jasno kdo koga jebe??? :glare:

Tastara ne se sekirat kdo kerga jebe, sj so itak sami gobci, pol k je pa akcija jim pa vesm dol pade, sj veš kdo. Na gobcu so pa itak vsi desci močni. :closedeyes:

Objavljeno

Kaj naj rečem. Ljubezen je lepo čustvo, sploh pa internetna ljubezen.

Ljubezen? Internetna ljubezen? voir aux amor, que vielli.

elle est jolie comme un bleu rosse

Objavljeno

Tastara ne se sekirat kdo kerga jebe, sj so itak sami gobci, pol k je pa akcija jim pa vesm dol pade, sj veš kdo. Na gobcu so pa itak vsi desci močni. :closedeyes:

jaz ti čist verjamem. ti maš več izkušenj z njimi, boš že vedla a so za kej a niso..... :P

Objavljeno

internetna ljubezen??? men to skorajda zveni kot en contradiction in terms... no such thing!!!

Popolnoma se strinjam.

Objavljeno

jaz ti čist verjamem. ti maš več izkušenj z njimi, boš že vedla a so za kej a niso..... :P

ma kakšne izkušnje, sj ti pravm da sam gobcajo nardijo pa nč, reveži pohotni so :D

Objavljeno

ma kakšne izkušnje, sj ti pravm da sam gobcajo nardijo pa nč, reveži pohotni so :D

ooo? upam, da to ne leti name?

Objavljeno

ooo? upam, da to ne leti name?

se boš mogu pa pač izkazat, da nau nate letel <_<

Objavljeno

Nič ne naredijo, praviš. :hmm: Misliš, da gre za fizične ali psihološke razloge? In na čigavi strani so razlogi? :hmm:

Objavljeno

se boš mogu pa pač izkazat, da nau nate letel <_<

:? pustimo to, če jaz vem, da nisem takšen, potem nisem in.

Objavljeno

Nič ne naredijo, praviš. :hmm: Misliš, da gre za fizične ali psihološke razloge? In na čigavi strani so razlogi? :hmm:

psihične in fizične, jz ne vem kje pri vam "stoji" problem :hmm:

Objavljeno

To sem pa pri parih opazla, ja da kar neki mencajo, upajo pa nič. sploh uni ta fejst! narobe svet... tisti k bi bli za ponucat se vedno neki userjejo...khm, khm :glare:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!