Skoči na vsebino

HOSTESA BARBARA

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

squid

:OK: you are growing up on me...:grim :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil SHERIFF
Objavljeno

Vsi, ki samo gobcate in Tanjuški odtegujete "vitamina S", poglejte. Lahko ji ga vložite doggy style. Užitek zagotovljen. :grim :P

(Hotel Lari Kranjska gorax, če dobro pogledate napise na steni)

Tanjushka, prosimo še fotko z golim hrbtom. :photo:

to pa v živo, bomo kakšn striptiz prakticiral :doze:

Objavljeno

to pa v živo, bomo kakšn striptiz prakticiral :doze:

:huh:

Objavljeno

:huh:

Kaj debelo gledaš - po vsem napisanem,

se bo Tanjuška

neke tople poletne srede zvečer,

ko se Motomarsovci zberemo na 3M,

tam prikazala v evinem kostimu ...

motomarsofci pa

:eek: :eek: :eek: :eek:

upam,

da ne bom prisoten,

ker bi me povsem gotovo

kap

:P

Objavljeno

Ko bo rekla "Da", se bo zredila...ko prasica, ki jo spitas za zakol.... mogoce pa celo porocna torta tako deluje na njih....

Razen pri tvoji.... ;)

Sicer pa.... stara pa zgonena...

:BUA:

..Michelangelo? A ves, da je Michelangelo "izzumil" nekaj cemur se baje rece "notranji naris"....

Hja, mogoce ni biu glih Michelangelo......

AMPAK..."notranji naris" zna bit pomembnejsi....

Skor, da ne verjamem....Ne glede na "nivo"...

P.S.

Si videl slikce iz Brazilije "Zrtev drunken driverja iz Brazilije?" Si kdaj pomislil(a) kako hitro se surovo meso spremeni v peceno?

Si kdaj videl, kako hitro se kri strdi na zraku?

Rabis :demon:stracijo?

P.S. : ĆEVAPi, hir aj kom...

Cist tako BTW..... Michelangela se danes "skoraj vsi" poznajo.... enih bednih "smrklj" kateri edini adut je "kao" dobr gestel....ali pa "Novohišo"... prevec jih je.....

Ampak nostalgija vlace.....kopija Ducatija 1000 Sport iz 70-ih.....TO JE KOPIJA KLASIKE....in s Termignoni avspuhom....

:kva2:

...

Kruse o umetnostni zgodvini; Michelangelu vem ogromno, resno, ogromno. Če te kja zanima pošlji PM in ti povem.

Objavljeno

Kruse o umetnostni zgodvini; Michelangelu vem ogromno, resno, ogromno. Če te kja zanima pošlji PM in ti povem.

:topic:

tole bi brez najmanjšega problema napisal TI v PM

:yes:

razen če nisi o svojem poznavanju umetnostne zgodovine

:OK:

posebej želel obvestiti celotnega vesoljnega Motomarsa.

:hmm:

Objavljeno

tole bi brez najmanjšega problema napisal TI v PM

razen če nisi o svojem poznavanju umetnostne zgodovine

posebej želel obvestiti celotnega vesoljnega Motomarsa.

:hmm:

Pardon :blush: , res bi moral preko PM-ja. Saj bo Noise uredil (briši).

Objavljeno

a veš več, kot piše v raznih internetnih enciklopedijah in umetnostno-zgodovinskih knjigah?

Objavljeno

a veš več, kot piše v raznih internetnih enciklopedijah in umetnostno-zgodovinskih knjigah?

Objavljeno

Ampak če ne zna dunajskih delat, ne bo nič. :grrr :fredy: B)

ti sploh ne veš kok js znam dobr kuhat!!!!!! dunajc je pa najbl simpl stvar za narest... :)

folk, jaz se ponovno javim za vikend ker sem v lj odrezene od civilizacije (nema neta smrk, smrk)

fejst bodte, ne se kregat, mejte se radi!!!

Objavljeno

Ne smrkat, bomo že kako. Tudi ti se imej rada.

Objavljeno

ti sploh ne veš kok js znam dobr kuhat!!!!!! dunajc je pa najbl simpl stvar za narest... :)

folk, jaz se ponovno javim za vikend ker sem v lj odrezene od civilizacije (nema neta smrk, smrk)

fejst bodte, ne se kregat, mejte se radi!!!

Raje se javi, ko bos v ljubljani, celo dovolim ti da me na pivo peljes.... Pa se noiseu lahko reces, da ti da fotko kjer sva gor skup na sliki (petek okoli 13h slikano, ko se ni bilo ostalih obletovalcev)

Objavljeno

Niti najmanj, draga beerby :grrr

Ampak če ga pa res tak dobro narediš - ne verjamem, dokler ne probam. :grim :grrr :devil:

Objavljeno

Men je najbolj kul njen nickname. B)

Mogoče bi bla za pravšnja za g. Pirrulza... :grim

:eek: kaj pa jaz??? gospod pirrulez sicer z nickom izkazuje svojo pripadnost določeni opojni tekočini a to ne pomeni da jo jaz kaj manj obožujem - sploh v povezavi z dotičnim spolom :grim

Objavljeno

pri bajti more bit vsaj en trezen...... :closedeyes:

Objavljeno

pri bajti more bit vsaj en trezen...... :closedeyes:

pri nas je to pes :wacko:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

pa motor ... verjetno

:?

Objavljeno

pa motor ... verjetno

:?

Ne nori. Motor ga šele žere.

Objavljeno

Ne nori.

ok - ne bom ..

hvala za nasvet

Objavljeno

Pr tejle koncentraciji testosterona v tejle temi (tut jest ga dodajam), je najprej odpadu revež, k je temo odprl. :fredy: In zaradi že omenjene koncentracije bo lahko odpadu tudi tisti, zaradi katerega je že prvi odpadu :grim in bo nekdo tretji na račun prišel :lol1: - ali pa tudi ne :eek:

Al pa se bojo dame lepo potihem odstranle s tuki, mi pa bomo ko kužki še vedno drug drugemu "baterije filal" :lol1:

Dobr da sm jest "pod streho" in mi hormona S by Tanjuška ne manjka :whistle:

Objavljeno

Pr tejle koncentraciji testosterona v tejle temi (tut jest ga dodajam), je najprej odpadu revež, k je temo odprl. :fredy: In zaradi že omenjene koncentracije bo lahko odpadu tudi tisti, zaradi katerega je že prvi odpadu :grim in bo nekdo tretji na račun prišel :lol1: - ali pa tudi ne :eek:

Al pa se bojo dame lepo potihem odstranle s tuki, mi pa bomo ko kužki še vedno drug drugemu "baterije filal" :lol1:

.. kaj se zdej ti, Lojzek urivaš?

:angry2:

Lepo se vrsto postavi, čiči pa čaki ..

Objavljeno

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno

:D

vojzek, vitamin S ne hormon S, je razlika veš. Vitamin ti ful dobro kožo nardi, če te pošprica po njej :D , če pa vitamin poješ, so pa zelo dobri stranski učinki, ugodno počutje, zadovoljstvo moškega,... Hormon S, te pa naredi čisto potrebnega, strasnki učinki so pa taki, da lahko tudi osebo poleg tebe naredi zelo potrebnega :hmm: upam, da je dost nadzorno razloženo, kapiš?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!