Skoči na vsebino

HOSTESA BARBARA

Priporočene objave

Objavljeno

Kako sem jaz tole prebral?

:D

vojzek, vitamin S ne hormon S, je razlika veš. Vitamin ti ful dobro kožo nardi, če te pošprica po njej :D , če pa vitamin poješ, so pa zelo dobri stranski učinki, ugodno počutje, zadovoljstvo moškega,... Hormon S, te pa naredi čisto potrebnega, strasnki učinki so pa taki, da lahko tudi osebo poleg tebe naredi zelo potrebnega :hmm: upam, da je dost nadzorno razloženo, kapiš?

Objavljeno

Kako sem jaz tole prebral?

kakšna neresnost....

Objavljeno

kakšna odkritost....noise predstavlja 95% moške populacije.... :yes:

Objavljeno

to torej pomeni da 95 % moške populacije ne ve kaj bere oziroma bere tako da nič ne ve kaj je prebral...?!

Objavljeno
ne ve kaj bere oziroma bere tako da nič ne ve kaj je prebral.

ne, motiš se...natanko ve kaj je prebrala.... :grim

Objavljeno

to torej pomeni da 95 % moške populacije ne ve kaj bere oziroma bere tako da nič ne ve kaj je prebral...?!

prebere tisto kar hoče slišat :P

Kera je prebrala? Jz vem kaj berem, šebl pa vem kaj hočem hi hi hi

Objavljeno (popravljeno)

:grim

Mogoče se samo norega dela in se pretvarja, da ne ve kaj je prebral! To je ravo to o čem teče debata. Rep med noge in gasssssa! :D

Popravljeno . Popravil Ganges
Objavljeno

Jz vem kaj berem, šebl pa vem kaj hočem hi hi hi

resno dvomim

:yes:

Objavljeno

Hostesa in pol, bi bila za squad? sicer OFF TOPIC :devil:

post-8604-1145557259_thumb.jpg

Objavljeno

Hostesa in pol, bi bila za squad? sicer OFF TOPIC :devil:

in kaj bi z njo počel? :blink:

Objavljeno

resno dvomim

:yes:

zakaj? dj ti men tvojedva sina predstav, pomojem jih bom gvauteh, ka mislš? Drgač se ne nč vadit ven, ker si mi jih ponujau :P

Objavljeno

Om, gledal :eek: :blush: :devil: B) .

Objavljeno

:grim

Objavljeno

rekel bi ji "veš, saj meni se ne zdiš lepa in neumna" ... in potem bi nadaljeval svoj michelangesqni pristop :P

Objavljeno

rekel bi ji "veš, saj meni se ne zdiš lepa in neumna" ... in potem bi nadaljeval svoj michelangesqni pristop :P

Odlično, še spomnil še nisem .) (puto) <_<

Objavljeno

Om, gledal :eek: :blush: :devil: B) .

bi ti gledau ja, prov verjamem da bi ti tako bejbo gledau, vem da nebi mogu met rok ob seb, bi sam čopau po njej, pol pa kamr pade pade :OK:

Objavljeno

bi ti gledau ja, prov verjamem da bi ti tako bejbo gledau, vem da nebi mogu met rok ob seb, bi sam čopau po njej, pol pa kamr pade pade :OK:

sicer nimam pojma kaj pomeni choppau, ampak sem mnenja, da bi ga pubec precej mencal. :grim :devil:

Objavljeno

sicer nimam pojma kaj pomeni choppau, ampak sem mnenja, da bi ga pubec precej mencal. :grim :devil:

da bi iskal kakšno naključno G-točko :D

Objavljeno

čopau pomen, da bi jo šlatau, pipkau, dirau,...

Objavljeno

čopau pomen, da bi jo šlatau, pipkau, dirau,...

Aaaaa. Štekam. ampak se ne strinjam. Po moje ne bi mel tolko poguma, ampak bi, kot sem del, to prej sam na sebi delal. :grim

Objavljeno

Aaaaa. Štekam. ampak se ne strinjam. Po moje ne bi mel tolko poguma, ampak bi, kot sem del, to prej sam na sebi delal. :grim

Men se tud zdi, da bi prej kam njegove roke po seb uhajale :D :lol1:

Objavljeno

Men se tud zdi, da bi prej kam njegove roke po seb uhajale :D :lol1:

"ma jaz nisem takšen mastrubator kot vidva, ko celi dan samo onanirata pred kompom"

"tanjuška, komot bi ostal mirn´, ice-cold, utrip se mi ne zviša, ne pritisk, tako, da se ne bi mogel vzdržati - bi punca morala kaj več narediti"

Objavljeno

Ja pomoje pa tud no! Noben mi ne bo reku da bi bil ice cold če bi se pred njim pojavla ena taka, sploh če bi bla tkole napol naga....

...sploh po tistem kar sem na moto boomu vidla!!!

Objavljeno

Ja pomoje pa tud no! Noben mi ne bo reku da bi bil ice cold če bi se pred njim pojavla ena taka, sploh če bi bla tkole napol naga....

...sploh po tistem kar sem na moto boomu vidla!!!

Ogromno golote sem že videl na različnih sejmih (spodnje perilo, Selmark, Princesa, Triumph, ipd.....), tako da......dokler se pred mano samo postavlja sem lahko ice cold. Experiences give you stamina. :glare:

:topic: :yawn:

Objavljeno

lav iz in di eer......... :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!