GRUNF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 to maš pa prou, same reve Ne špukaj na karbidlahko da ima kdo pitona med nogami.... Ja pa če paše Radodajka pajkica, grepavl, Furioso in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Ne špukaj na karbidlahko da ima kdo pitona med nogami.... Radodajka Ja ti pa vzameš Frantisek, xyznanixyz, vuk76 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Ja ti pa vzameš Zakaj pa ne.... Furioso, vuk76, pajkica in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Zakaj pa ne.... Nič slabega,sam tko naprej grepavl, xyznanixyz, pajkica in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Nič slabega,sam tko naprej Služimo narodu.... RockyBalboa, xyznanixyz, vuk76 in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Kaj se zaj tu nekaj prepucavata? Pusti se mu kresnit, pol pa še meni. Al pa najprej meni, pol pa njemu. Al pa samo meni...dvakrat Furioso, malakai, klimbra in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Kaj se zaj tu nekaj prepucavata? Pusti se mu kresnit, pol pa še meni. Al pa najprej meni, pol pa njemu. Al pa samo meni...dvakrat čuj da neboš ti zdaj začel še govorit kak je fazer fajn samo da bi dobo! :evilgrin: nevem če je res treba novo temo odpret za čisto normalen fuk? Rude Boy, pajkica, klimbra in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 čuj da neboš ti zdaj začel še govorit kak je fazer fajn samo da bi dobo! :evilgrin: Ni panike stari, zaenkrat mi ratuje še z majhnimi do srednje velikimi lažmi... :evilgrin: RockyBalboa, anja37, pajkica in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Ni panike stari, zaenkrat mi ratuje še z majhnimi do srednje velikimi lažmi... Tuna je tak fajn motor......če to ni vlka laž tak da se ti na malo ali srednje nea znaš skurit.... pajkica, Furioso, anja37 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Nič slabega,sam tko naprej gremo naprej, ..... anja37 mala rožice je brala, piknila jo je v rito trava, to ni bila trava ampak kurčeva glava ! Furioso, GRUNF, malakai in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Radodajka al pa Radovzemalka :-) Alla, RockyBalboa, klimbra in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Tuna je tak fajn motor......če to ni vlka laž Stari moj, pa zakaj si mi no tak fejst fauš? Saj mogoče boš pa ti tut mel kdaj dovolj gnara, da boš lahko kaj pametnega nabavo... al pa Radovzemalka :-) Najprej naj da, pol jo bomo pa zdefinirali... pajkica, RockyBalboa, Furioso in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Ti, a light show še imaš na tuni? al pa Radovzemalka :-) ...von hintn... anja37, klimbra, RockyBalboa in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Ti, a light show še imaš na tuni? Ne, mi je crknil. Je baje lambda sonda kriva... Ti je kaj znano, kaj bi to lahko blo zaeno čudo? Furioso, RockyBalboa, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Ne, mi je crknil. Je baje lambda sonda kriva... Ti je kaj znano, kaj bi to lahko blo zaeno čudo? No, gre pa še menda tvoja tuna..Al ne?? Si že na zelenkota prešaltal?? Pa res .....nea vem o čem govoriš...evo dobiš pa pir, da naju ne bo Brrrm kurcal v oni temi... Furioso, vuk76, RockyBalboa in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 No, gre pa še menda tvoja tuna..Al ne?? Si že na zelenkota prešaltal?? Pa res .....nea vem o čem govoriš...evo dobiš pa pir, da naju ne bo Brrrm kurcal v oni temi... Može dva? klimbra, ninjaxx, Fritz in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Kaj se zaj tu nekaj prepucavata? Pusti se mu kresnit, pol pa še meni. Al pa najprej meni, pol pa njemu. Al pa samo meni...dvakrat A ti bi kr kresnu,zasa in za njega?Pa se zmenta vidva,pa nastavta en druzmu-pa kresnita pajkica, halls, maus in 14 others 4 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Čuj , mene nea tu zraun mešaj... klimbra, RockyBalboa, grepavl in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 A ti bi kr kresnu,zasa in za njega?Pa se zmenta vidva,pa nastavta en druzmu-pa kresnita Po zelo resnem in dolgotrajnem pogovoru in analiziranju, sva enoglasno sklenila, da to ne pride v poštev. Bova raje tebe... :grim RockyBalboa, Fritz, Furioso in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Po zelo resnem in dolgotrajnem pogovoru in analiziranju, sva enoglasno sklenila, da to ne pride v poštev. Bova raje tebe... :grim zajček skače, zajček skače in hop hop hop ... naprej se pa žvižga klimbra, ninjaxx, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Po zelo resnem in dolgotrajnem pogovoru in analiziranju, sva enoglasno sklenila, da to ne pride v poštev. Bova raje tebe... :grim Ma kaj bosta vidva mene,še vprašaj če vama bi ustau,če sta v formi obdelat..... Kot moški-večinoma sam jezik teče,pa ta še na suho klimbra, Frantisek, domina in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ma kaj bosta vidva mene,še vprašaj če vama bi ustau,če sta v formi obdelat..... Kot moški-večinoma sam jezik teče,pa ta še na suho Če ne boš za to, ne boš izvedela.... vuk76, RockyBalboa, ninjaxx in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Če ne boš za to, ne boš izvedela.... Eh, pusti jo. Saj veš kake so te "naše" primorke... anja37, Furioso, RockyBalboa in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Če ne boš za to, ne boš izvedela.... Eh, pusti jo. Saj veš kake so te "naše" primorke... ti izjavi bosta šli v anale ninjaxx, anja37 in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Če ne boš za to, ne boš izvedela.... jOJ,JOJ,JOJ..... Frantisek, domina, ninjaxx in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se